dx-doh פורסם יוני 23, 2011 דיווח פורסם יוני 23, 2011 אחרי שעברנו את קורס הCVFR של IFS אני רוצה להתחיל ללמוד הטסת כבדים.. מאיפה בעצם מתחילים את הדרך הזו? אני חייב קודם ללמוד IFR? תודה
maor949 פורסם יוני 23, 2011 דיווח פורסם יוני 23, 2011 שמע, מומלץ מאוד ללמוד IFR על ססנות בהתחלה אח"כ הגדר דו מנועי אח"כ אתה מוזמן להמשיך בכבדים אני ברוב טיפשותי אחרי שלמדתי על קלים ישר קפצתי ל737 אבל בראייה לאחור הייתי לומד IFR כמו בנאדם
Lior Avinoam פורסם יוני 23, 2011 דיווח פורסם יוני 23, 2011 דור שלום, כאחד שלפי דעתי הלך בדרך נכונה הייתי ממליץ לך להמשיך כך: -IFR על ססנה -מטוס קצת יותר מקצועי בעל פסיעה -מטוס יותר גדול ודו מנועי -"מטוס כבד" כמו שאתה אומר שזה יכול להיות 737 אם הסתבכת כניראה שזה באשמתי, לא מצאת מטוסים? ככה זה בהתחלה אתה מבולבל ולא יודע מה לבחור. אני עברתי את סדרת המטוסים הבאה לפי הסדר המוזכר למעלה: -C172SP -F33A -J41 -(בנתיים עוד לא הגעתי, אני צריך לחשוב על מטוס אבל אתה יכול לבחור מה שאתה רוצה מסידרה זו) מקווה שעזרתי לך, ושיהיה לך המון הצלחה בהמשך הדרך!
dx-doh פורסם יוני 23, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 23, 2011 אני חייב לומר על כך שעזרתם לי מאוד עם העצות אבל שאלה נוספת היא איך אני יכול ללמוד IFR בלי קורס IFS כי אני יודע שזו הדרך הכי טובה ושהתוצאות ניראה לי יהיו הכי טובות אבל אני יודע שזה קורס די ארוך ואני רוצה לזרז תהליכים וללמוד מהר יותר אז יש איזה מצגות או דברים שאפשר בקריאה באינטרנט לדוגמא ללמוד בעזרתם ? אני מאמין שלא כל הקהילה שיודעת מבין הפורום IFR למדה את זה בקורס.... תודה לשתיכם
Lior Avinoam פורסם יוני 23, 2011 דיווח פורסם יוני 23, 2011 אתה יכול ללמוד מהמדריכים של IFS שנמצאים באתר. אותם מדריכים כמו שיש בקורס, קצת ארוך ומסובך ללמוד את הכל לבד אבל אתה יכול למצוא מישהו שיעזור לך במקרה שתסתבך ממש, או שתוכל לשאול פה בפורום.
itzik friedman פורסם יוני 24, 2011 דיווח פורסם יוני 24, 2011 אני למדתי כמו שכתבת מעליי מהמדריכים של ifs ואני מטיס ברמה גבוהה מאוד. הם מדוייקים נוחים ויעילים מאוד(כמובן שלא השתתפתי בקורס) הבעיה היחידה שלי היא הנדבר של המכשירים שתצטרך למצוא מישהו שילמד ויאמן אותך אחרת תתקשה אבל מבחינת הלימוד והביצוע-מושלם!!! אני אומר שתוריד את כל המדריכים של קורס מכשירים ותשקיע ותלמד אותם לפי הסדר ובסבלנות אפילו אם צריך לקרוא אותם שלוש פעמים-ואתה באויר מקצועי כמו טייס אלעל
Baruch Spiegel פורסם יוני 24, 2011 דיווח פורסם יוני 24, 2011 אותי אישית, כבדים בכלל לא מושך. אבל זאת סתם דעתי יאללה איך ה IFS הזה הרס את VATIL... :mrgreen:
dx-doh פורסם יוני 24, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 24, 2011 אגב אין קיצורי דרך בלימוד IFR.הקורס בIFS לא סתם ארוך, הוא מכסה הכל. אני מציע לך לצאת מתוך הנחה שבתחביב הזה אתה בא ללמוד ולחשוב, אז קיצורי דרך לא כל כך תקפים כאן. חלק מההנאה בטיסת IFR היא הלמידה והניסוי והטעייה שבה. מניסיון, לפחות בתחושה שלי, אחרי שתחרוש עשרות שעות על ססנה בין VOR לVOR זה קצת ישעמם אותך. אבל אם תדע איך כל זה עובד, למה זה קורה ואיך מתפקדים במצבים מאתגרים - לא תרצה לעזוב את זה. אותי אישית, כבדים בכלל לא מושך. אבל זאת סתם דעתי ירדן אני חושב שאתה לא הבנת אותי אני לא עושה שום קיצורי דרך מבחינת דילוג על חלק מהחומר שצריך ללמוד או משהו כזה אני פשוט רוצה לסיים ללמוד יותר מהר כי אני יודע שזה שיעור בשבוע ואני רוצה לסיים ללמוד את זה יותר מהר עכשיו מה שאני חושב שאני הולך לעשות זה להוריד מערכים ליראות איך אני מסתדר ועם זה לא יעבוד אני ירשם למחזור הבא של הקורס IFR... אני רוצה גם להגיד שאני בטוח שעם אני ילמד IFR דרך הקורס אני יבין יותר ויהיה יותר טוב בזה באופן כללי אבל פשוט אני רוצה מאוד לסיים ללמוד מהר יותר ולהתקדם יותר מהר זו הסיבה היחידה ותודה רבה לכל העוזרים אני יחפש בפורום מי יכול לעזור לי ללמוד IFR גם בעזרתו ולא רק בעזרת מערכים
lanisomer פורסם יוני 24, 2011 דיווח פורסם יוני 24, 2011 אני הורדתי את המדריכים ואני לומד ועושה טיסות כדי לנסות את מה שקראתי וכדי לתרגל. זה לוקח זמן לקרוא ולהבין הכל, אבל זה מושלם ללימוד עצמי! ועוד דבר, לפי דעתי חשוב לנסות ולעשות את התרגילים שמתוארים במדריכים, גם אם באופליין, כדי לדעת איך זה נראה בזמן טיסה וכדי לזכור את סדר הפעולות במוח. תאמין לי שדברים נקלטים יותר טוב אחרי שעושים אותם מאשר שרק קוראים עליהם! בכל מקרה אם אתה צריך עזרה במשהו דבר איתי
dx-doh פורסם יוני 25, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2011 אני הורדתי את המדריכים ואני לומד ועושה טיסות כדי לנסות את מה שקראתי וכדי לתרגל.זה לוקח זמן לקרוא ולהבין הכל, אבל זה מושלם ללימוד עצמי! ועוד דבר, לפי דעתי חשוב לנסות ולעשות את התרגילים שמתוארים במדריכים, גם אם באופליין, כדי לדעת איך זה נראה בזמן טיסה וכדי לזכור את סדר הפעולות במוח. תאמין לי שדברים נקלטים יותר טוב אחרי שעושים אותם מאשר שרק קוראים עליהם! בכל מקרה אם אתה צריך עזרה במשהו דבר איתי אין בעיה תודה אני ידבר איתך בסקייפ