Blackout פורסם יוני 24, 2011 דיווח פורסם יוני 24, 2011 שלום לכולם. כטייס חדש בחטיבה יש לי שאלה: בהנחה שאני רוצה ליזום טיסה בנתיב מסויים, וחפץ בפיקוח לאורך הנתיב, או לחילופין רוצה לעשות הקפות בשדה מסויים, כמה זמן מראש עלי לפרסם בקשה לפיקוח (בהנחה שאין כזה booked כרגע)? כמו כן כמה זמן מראש עלי להגיש את תכנית הטיסה? האם עלי לעשות זאת בפרסום הבקשה בפורום? בFSInn? במקום אחר כלשהו? בתודה מראש,
Adam Waiser פורסם יוני 25, 2011 דיווח פורסם יוני 25, 2011 Blackout כתב: שלום לכולם.כטייס חדש בחטיבה יש לי שאלה: בהנחה שאני רוצה ליזום טיסה בנתיב מסויים, וחפץ בפיקוח לאורך הנתיב, או לחילופין רוצה לעשות הקפות בשדה מסויים, כמה זמן מראש עלי לפרסם בקשה לפיקוח (בהנחה שאין כזה booked כרגע)? כמו כן כמה זמן מראש עלי להגיש את תכנית הטיסה? האם עלי לעשות זאת בפרסום הבקשה בפורום? בFSInn? במקום אחר כלשהו? בתודה מראש, לגבי בקשה לפיקוח אין איזה חוק בעניין הזה לא נהוג לבקש כאן פיקוח בכל פעם שרוצים לעלות לטוס, בדרך כלל כשפקח יכול לפקח הוא עולה ומשתדל גם לפרסם זאת. גופים כמו IFS וחיל אוויר ומחלקת הדרכה מפרסמים מפעם בפעם בקשות לפיקוח בימים מסויימים לטובת הפעילות שלהם אבל תאר לך שכל טייס היה מפרסם פוסט מתי שהוא מתכוון לטוס... זה היה סותם כאן את הפורום וסתם יוצר בלגן. אם יש לך כוונה לבצע טיסה מיוחדת ומרובת משתתפים ואתה מעוניין להזמין אחרים לטוס איתך אתה בהחלט יכול לפרסם זאת כאן ולבקש מפקחים לעלות אך לא מומלץ לעשות זאת בשביל כל הקפה או טיסה משדה דב לראש פינה. אני מציע לך לעיין קצת בפורומים כאן ולראות כיצד הדברים מתנהלים בדרך כלל. לגבי תכנית הטיסה אין צורך להגיש זמן מסוים מראש. כאשר אתה מתחיל את הטיסה ברשת לאחר שווידאת שאתה מחובר ועומד בחניה באחד השדות/מנחתים עליך למלא את הטופס של תכנית הטיסה (FP) בתוכנה איתה אתה מתחבר לרשת (SQAUCKBOX או FSINN) ולשלוח. אין צורך לפרסם גם בפורום. מקווה שעזרתי. בהצלחה וברוך הבא
Vlad Egorkin פורסם יוני 25, 2011 דיווח פורסם יוני 25, 2011 היום יהיה פיקוח. viewtopic.php?f=1&t=37218
Blackout פורסם יוני 25, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2011 שלום אדם, תודה רבה על התשובה. האם פקחים נוהגים לעשות booking לזמן הפיקוח כך שניתן לראות זאת בתוכנות כמו vroute ולהתארגן בהתאם? האם זה נעשה יום מראש למשל? או שזה נעשה באותו יום, אם בכלל יש שיטה קבועה. תודה, ירון
David Bendavid פורסם יוני 25, 2011 דיווח פורסם יוני 25, 2011 זה תלוי בפקח. יכול להיות באותו יום, יכול להיות חודש לפני, יכול להיות שבכלל לא. אנחנו כחטיבה שואפים להרגיל את הפקחים להכריז על משמרת ולרשום אותה טרם העליה, כמה שיותר זמן מראש.
Adam Waiser פורסם יוני 25, 2011 דיווח פורסם יוני 25, 2011 כמו שדוד אמר, תלוי בפקח, אני כבר זמן רב לא ממש פעיל ברשת לצערי אבל מהתקופה שהייתי רוב הפקחים פשוט עלו לפקח ספונטנית וחיכו לתנועות, בחלק מהמקרים גם בחרו לפרסם מבעוד מועד אבל שוב אין איזו חוקיות בעניין וכמו שדוד ציין נעשה מאמץ רב ונראה שהוא גם די נושא פרי אם לשפוט לפי הפרסומים בפורום, שפקחים כן יפרסמו מתי הם עולים מבעוד מועד. ואגב אתה כטייס יכול גם לעשות BOOKING דרך תוכנות כמו VROUTE. יש מצב שזה כולל גם הגשת תכנית טיסה בואטסים מראש במקום לעשות זאת רגע לפני הטיסה אבל תבדוק את זה אני לא סגור על זה במאה אחוז.
Blackout פורסם יוני 25, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 25, 2011 נראה כמו רעיון טוב שפקחים וטייסים יעשו booking וככה כולם יוכלו להתארגן מבעוד מועד. תודה על התשובות.
David Bendavid פורסם יוני 25, 2011 דיווח פורסם יוני 25, 2011 אדם, הגשת תוכנית טיסה דרך VATSIM תקפה לשעתיים בלבד. את הטיסה ניתן לרשום דרך אתר החטיבה / vRoute.
David Bendavid פורסם יוני 26, 2011 דיווח פורסם יוני 26, 2011 טעות שלי. כרגע זה לא זמין עקב עבודות על הנושא. בינתיים אפשרי רק דרך vroute.