Aaron Dagan פורסם יוני 27, 2011 דיווח פורסם יוני 27, 2011 שלום , כולם, ראשית, תודה לכל מי שהצטרף אלינו בשבוע שעבר וברוכים הבאים לפרוייקט TFC הנוכחי. היה בהחלט נעים לשמוע קולות חדשים ורעננים ברשת, בתקווה שיהיה לזה המשך לקראת הפעילות הקרובה (קנדה, ארה"ב ודרומה). כל המוסיף בהחלט לא גורע במקרה זה. בחזרה לעניננו: כפי שכבר נאמר, אנחנו לקראת סיום הפרק הזה של ביקורנו באלסקה 2011 ולמעשה נותר לנו עוד קטע אחד לפני שאנחנו מדרימים לקנדה, שם ממתין לנו בקוצר רוח ידידנו אמיר פז שהתנחל כידוע בקלגרי. (אמיר - תן לנו לו"ז אפשרי מבחינתך לפיקוח בקלגרי, לשם נגיע עם כבדים ישירות מאנקוראג ב-14.7.11 בלי נדר. זה קטע ארוך של כ-1345 מייל אותו נבצע בחלקו הגדול בהמהרת הסימולטור כדי לחסוך זמן אויר.) . אפשר להערך בכללי ולהעזר באתר VROUTE שם יש תוכנית טיסה זמינה. הנתיב שלנו השבוע יהיה בדומה לשבוע שעבר - קרי: אנחנו ממשיכים לנווט VFR עפ"י המסלול של כביש 3 הידוע, עם עצירות קצרות בדרך על בסיס T&G עד לעצירה בשדה של העיר WASILLA, שם נחנה עד לשבוע הבא. נקודות ציון לאורך המסלול: McKinley - נקודת היציאה שלנו (PAIN) Trapper Creek (עם T&G) Montana - ללא נחיתה Willow - ( עם T&G או עצירה לכמה דקות) Houston - ללא נחיתה Wasilla - עצירה לחנייה עד לשבוע הבא. הערות לסדר: 1. טסים לפי תוואי כביש 3 או לפי נתיבי המים הזמינים בשטח, כל אחד לפי רצונו. 2. להשתדל להשתמש בתכנת מז"א כדי שכולנו נהיה תחת אותם תנאים. 3. בעצירה הסופית יש לחנות ברחבת ה-GA. 4. בשבוע הבא מתוכנן הקטע האחרון - גם לאורך הכביש אבל בחלקו האחרון מעל המפרץ המביא אותנו לסיום פרק אלסקה באנקוראג, שם גם התחלנו את ביקורנו לפני כמה שבועות. 5. כל מי שעדיין לא מוכן להפרד מאלסקה, למרות שאין כמעט שלג על ההרים ומרבית האגמים כבר לא קפואים בתקופה זו של השנה, מוזמן להמשיך את שיטוטיו באיזור ולהצטרף אלינו מאוחר יותר בקטעים הבאים. יציאה: משדה PAIN בשעה 2130 ז.מ.
guyshohat פורסם יוני 27, 2011 דיווח פורסם יוני 27, 2011 שלום! אני רוצה גם לטוס ב TFC אך אני משתמש בFSINN ולא הבנתי איך שמים את השרת דיבור בFSINN. ועוד דבר אין לי כמעט ידע על כבדים אז מה אני צריך לעשות? בתודה, גיא שוחט
Yakov Kraus פורסם יוני 27, 2011 דיווח פורסם יוני 27, 2011 אהרון אני מציע אם כבר אנחנו נמצאים במבוא של שמורת דינאלי לפנות ימינה ולעשות סיבוב מסביב להרי מקינלי ולהמשיך למסלול שלך שמורת הטבע הלאומית דנאלי – הבית של הר מקינלי הנישאשמורת הטבע הלאומית דנאלי (Denali National Park), שמתפרשת על פני שטח של כ–24,000 קמ"ר (שטח זהה לזה של מדינת ישראל), שוכנת בלב חבל ארץ מהפראיים ומהיפים באלסקה. זהו אחד המקומות המרשימים ביותר במדינה שנגישים למטיילים. במרכז השמורה מתנשא הר מקינלי, ההר הגבוה ביותר בצפון אמריקה, לגובה של 6,194 מ` מעל פני הים. כביש מספר 3, שנקרא גם `כביש פארקס`, המקשר בין הערים אנקורג` ופיירבנקס, חודר אל לב אזור פראי זה וחושף בפני כל מי שנוסע בו צוהר אל נופיו הנפלאים. דנאלי שוכנת באמצע הדרך בין שתי ערים אלה. מטעמי שמירת טבע, השמורה סגורה לכניסת כלי רכב פרטיים והטיול בשטחה הוא באוטובוסים, שמספקת הרשות לשמירת הטבע. נסיעה באוטובוס זה מזמנת מפגש כמעט ודאי עם גורים של דובי גריזלי, שמשתעשעים באחו עם אמם, עם מוס גדול קרניים, שעומד חסר מעש על דרך העפר, עם קריבו, שנודדים לאורך הנהרות, ועם כבשי הרים, אשר רועות בעשב הצומח על המדרונות התלולים.
Aaron Dagan פורסם יוני 27, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2011 אהרוןאני מציע אם כבר אנחנו נמצאים במבוא של שמורת דינאלי לפנות ימינה ולעשות סיבוב מסביב להרי מקינלי ולהמשיך למסלול שלך שמורת הטבע הלאומית דנאלי – הבית של הר מקינלי הנישאשמורת הטבע הלאומית דנאלי (Denali National Park), שמתפרשת על פני שטח של כ–24,000 קמ"ר (שטח זהה לזה של מדינת ישראל), שוכנת בלב חבל ארץ מהפראיים ומהיפים באלסקה. זהו אחד המקומות המרשימים ביותר במדינה שנגישים למטיילים. במרכז השמורה מתנשא הר מקינלי, ההר הגבוה ביותר בצפון אמריקה, לגובה של 6,194 מ` מעל פני הים. כביש מספר 3, שנקרא גם `כביש פארקס`, המקשר בין הערים אנקורג` ופיירבנקס, חודר אל לב אזור פראי זה וחושף בפני כל מי שנוסע בו צוהר אל נופיו הנפלאים. דנאלי שוכנת באמצע הדרך בין שתי ערים אלה. מטעמי שמירת טבע, השמורה סגורה לכניסת כלי רכב פרטיים והטיול בשטחה הוא באוטובוסים, שמספקת הרשות לשמירת הטבע. נסיעה באוטובוס זה מזמנת מפגש כמעט ודאי עם גורים של דובי גריזלי, שמשתעשעים באחו עם אמם, עם מוס גדול קרניים, שעומד חסר מעש על דרך העפר, עם קריבו, שנודדים לאורך הנהרות, ועם כבשי הרים, אשר רועות בעשב הצומח על המדרונות התלולים. יעקב, כמו שכתבתי למעלה, התדריך הוא הבסיס לפעילות הקבוצתית של TFC כפי שאני ראיתי לנכון לתכנן לשבוע זה. מצד שני, אני עדיין חושב שכל אחד מאתנו רשאי לטוס להיכן שהמצפן שלו מכוון אותו.
Aaron Dagan פורסם יוני 27, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2011 שלום!אני רוצה גם לטוס ב TFC אך אני משתמש בFSINN ולא הבנתי איך שמים את השרת דיבור בFSINN. ועוד דבר אין לי כמעט ידע על כבדים אז מה אני צריך לעשות? בתודה, גיא שוחט א. לצערי אני לא מתמצא ב-FSINN. תהיה בטוח שמישהו כבר יעדכן אותך בקרוב מאד ונשמח לשתף אותך בפעילות של TFC. ב. לדעתי תאלץ להמתין עד ש-TFC יחזרו לשימוש במטוסים קלים במהלך הטיסות הבאות, ואולי עד אז כבר תרכוש ידע וניסיון על כבדים.
Aaron Dagan פורסם יוני 27, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 27, 2011 איך אני מוצא אתכם בVroute? א. השאלה לא מובנת מכיוון ש-TFC לא נמצאת באתר VROUTE ב. כוונת המשורר: כדי להקל על אלה הרוצים להצטרף לקטע הארוך בעוד שבועיים מ-PANC ל-CYYC, מצאתי שיש ב-VROUTE תכנית טיסה שהוכנה ע"י מישהו לקטע הזה. לרשותך בשאלות.....
Amon Schneider פורסם יוני 28, 2011 דיווח פורסם יוני 28, 2011 האמת שדווקא יש... אם איני טועה אהרון, רשמת אותנו כ VA ב VROUTE
Aaron Dagan פורסם יוני 28, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 28, 2011 תיקון טעות חלקית. לפני זמן רב פתחתי במסגרת VROUTE קבוצה תחת השם TFC בתקווה ובשאיפה שחברי VATIL ימצאו שימוש באתר ובשימושים הרבים שהוא מציע, תוך הדגשה על העדר כל עניין מצידי למטרת רווח כלשהו. נכון להיום רשומים 5 חברים כולל הח"מ, לכן אין לי כל עניין לקדם את האתר הזה שלא זוכה להערכה מספיקה ככלי עזר יצירתי ונוח לשימוש לכל מי שעוסק בסימולטורים (החל מהגירסה החינמית ועד גירסת הפרמיום בתשלום). מצד שני, כל מי שרוצה להצטרף לקבוצת TFC במסגרת VROUTE שיתן סימן תוך ציון שמו ומספר הזיהוי שלו ב-VATSIM.
Aaron Dagan פורסם יוני 29, 2011 מחבר דיווח פורסם יוני 29, 2011 להלן תוספת שלי לעניין VROUTE ובכלל: המידע להלן הועתק מתוך דף הפתיחה של האתר לגבי פעילות מתוכננת באלסקה ביום ראשון הקרוב - 03.7.11 בלילה שעון ישראל (אור ליום שני). כל מי שמעוניין ויכול לוותר על שעות שינה, בטוח שיהנה.... לשיקולכם. ציטוט.................. Anchor at Anchorage Posted by Kenneth Haught on 2011-06-26 3rd July in Anchorage ARTCC (ZAN) It's time once again to come out and enjoy the entertaining experience of Alaska Air Traffic Control! Join us as we celebrate Anchor in Anchorage on July 3rd from 2300z (1900EDT) through 0400z (2400EDT). With staffing at both Anchorage (PANC) and Fairbanks (PAFA) you have lots of options! Want to fly a quick piston flight? How about Z41-PADQ? Quick hop in a jet? Fly the PAFA-PANC (or back) to have a very realistic radio experience. All options are available, and we want you to come out and have as much fun as you can handle! Intra-ARTCC flights are encouraged, but all flights can have a good time. .............סוף ציטוט