עבור לתוכן
Zeev Bucki

לונדון היתרו בבן גוריון!

Recommended Posts

פורסם

הגעתי לנחיתה בבן גוריון מלונדון היתרו כBAW163 בשעה 19.30 מסולין קבל אותי פקח APR לירידה 5000 לסירון ובהמשך לRNAV VISUAL RW26 NORTH.חשבתי בליבי הנה עוד ערב משעמם עם תנועה חלשה.ואז בקו החוף אני רואה בשדה דב מספר מטוסים בקרקע ובאוויר בבחינה של נוי פרחי.המשכתי לנחיתה בבן גוריון עם הTWR וכהרגלי מהנחיתות בלונדון בקשתי לבצע TOUCH AND GO.וכאן באה ההפתעה : תנועה רבה של טייסים שמבצעים ביחד איתי הקפות ראייה ב26 ונגיעות מסוגי מטוסים שונים כאשר הייתי בשלב מסויים מספר שלוש להקפה בעם הרוח.מה יש לבקש עוד ממש לונדון היתרו בבן גוריון.ועל כך ברצוני להודות לפקחים ובמיוחד לאוהד שלו אשר עבר מ APR לפקח עלינו בTWR ונשאר עד הסוף שנגמר לי הדלק.הוא היה כמו מנצח בקונצרט בהרמוניה ובתזמון מושלם :אחד ממריא ואני נוגע במסלול מייד אחריו והכל בקור רוח ומקצועיות וכך חוזר חלילה ועל כך מגיע לו תשבחות.

ולחברה הצעירים שטסו איתי הערב אני שוב אומר זאת הדרך להיות טייס טוב ומקצועי רק על ידי אימונים בבן גוריון לתרגל כל מיני גישות והקפות ראייה TOUCH AND GOוכך לטוס בתנועה צפופה בשדה במצבים משתנים והוראות משתנות של הפקח תוך כדי נדב"ר מהיר בלי הרבה דיבורים מיותרים ברשת תזכרו שעוד אחרים ממתינים לפקחים.

ותשאלו את אוהד שלו גם אני התחלתי מהססנות ולא ידעתי כלום עד שהגעתי בעבודה קשה ל"מלכה" אהובתי ה744.

ולכן בואו בהמוניכם להתאמן כל ערב בבן גוריון.

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

גם אני טסתי, זה אני עם ה-J41, הג'טסטרים הנודע :wink:

מה שכן היו לי כמה בעיות עם ה-AUTOPILOT בזמן הגישה, הוא לא רצה לשמור 2000ft והתחיל להנמיך אז לקחתי אותו ידני לגמרי, וזה כיף :D

תגיד לי מתי ונעלה להקפות ואימונים ביחד.

פורסם

אהלן רועי!

כן ראיתי אותך בזמן ההקפות כל הזמן שהייתי מספר 2 אחרייך ולא הבנתי איזה מטוס זה ואכן היה כייף.תבוא להתאמן ביחד איתי מתי שתרצה בדרך כלל זה בשעה20.30 כל לילה בבן גוריון.היום יום שישי אני אתחיל אימון ב16.00 תבוא גם.אתה תראה ככל שתתאמן תרגיש את המטוס ומהר מאוד תניע למצב שתוכל לקחת את כל הטיסה יידני ולא רק את הפיינל.וכמובן תתאמן בלילה בחושך לפי השעון המקומי ואני גם טס עם אקטיב סקאיי למזג אוויר ורוחות.

בוקי זאב:4X-MJB

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in



התחברות לאתר


×
×
  • יצירת חדש...