Omer k פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 ד"א שכחתם שאם טסים ב-וואטסים אתה אומנם רושם את שעת ההמראה, אבל בפועל זה יכול להשתנות ואתה יכול להתעכב וטיסה של שעה הופכת להיות של יותר...
Moshe Bensal פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 האם לא עדיף לרכוש טיסת היכרות לשעה במציאות, עם מטוס 172 , להיות טייס משנה צמוד לטייס, ולהנות מטיסה ממשית?
DanPadnos פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 יוזמה מעניינת מאוד! אכן נראה כמו תענוג יקר, אבל משהו שאפשר להרשות לעצמך פעם בחודש, אולי עם עוד מישהו. הבעיה היחידה שאני רואה זה שהקהילה קטנה מאוד... בקשר למטוסים? אני הייתי רוצה Cessna 172P, 767, 757 ואולי איזה מטוס מנהלים, Cessna Citation II או Citation X...
Raz Gueta פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 נראה לי רעיון נחמד ואני מוכן להשקיע בו( כסף כמובן)... צור איתי קשר מי יודע מה ייצא מזה, בכל זאת זה לא משהו שמסתכם ב1000 או 2000 שקל. יש לי ואני מוכן להשקיע...השאלה מה הולך להיות צפי ההכנסות של זה... בקיצור צור איתי קשר בפרטי.
Arziv פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 אוקיי, אני יודע שזו שאלה קצת מוזרה וטיפשית ( :oops: ), אבל הסטיקים יהיו יוקים, כן?
Itai Ganor פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 מזכיר לי אינטרנט קפה כזה כמו בחו"ל משלמים ונותנים לך כמה שאתה רוצה או תקציב זמן .
DanPadnos פורסם אוגוסט 27, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 מי שהציע פה את הרעיון לרשום את הסימולטורים למטוסים הקלים בתור סימולטור להכשרה פשוט גאון...
eorubin פורסם אוגוסט 27, 2004 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 27, 2004 ערב טוב תודה לכולם על התגובות,התגובות נתנו לי השראה להתאמץ ולפתח מרכז כזה, זה לא יהיה קל מאחר שפרוייקט כזה לוקח זמן והרבה כסף ,מרכז כזה לא יהיה בחודשים הקרובים אבל אני מתחיל לעבוד עם משקיעים פוטנצילים שעיניינתי אותם , ויהיה חשוב להם להראות את התגובות שלכם. לשאלה עם הסימולטורים יהיו עם יוקים אז כן ,הסימולטורים יהיו מיקצועיים לחלוטין רק ללא תזוזה. בקשר לפרסום ,יבנה אתר אינטרנט מיקצועי {בתשלום} שיכיל הורדות ,לינקים יחודיים,והרבה הפתעות. שוב תודה רבה על התגובות. אם עדיין ישנן שאלות אל תהססו לשאול, ואם יש עוד תגובות אשמח לראות אותן. תודה רבה אלדד רובין