R0e1JaC פורסם יולי 17, 2011 דיווח פורסם יולי 17, 2011 שלום לכולם, זמן רב שאני טס על ה-Jetstream 41 של PMDG, ואני לא מבין איך אני מכניס את גובה המינימה בגישת מכשירים, כך שהמטוס יציין לי שאני מתקרב למינימה (approaching minimums) ושאני חלפתי את המינימה (minimums). זה די מעצבן, ובמקום זה אני "צועק" לעצמי מתי אני מתקרב ומגיע למינימה. מה שכן, יצא פעם אחת שבגישת ILS למסלול 22 ב-Larnaca שמעתי בזמן הגישה שהמטוס ציין שחלפתי את המינימה. וזה מוזר, כי לא עשיתי שום דבר מיוחד. חיפשתי באינטרנט, ב-Operation Manual ולא מצאתי.. תודה רבה, רועי.
Muli Ivanir פורסם יולי 17, 2011 דיווח פורסם יולי 17, 2011 תסובב את הכפתור שכתוב עליו TEST. זה מגדיר את ה-DH ב-EFIS.
R0e1JaC פורסם יולי 17, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2011 תודה רבה מולי, אני עכשיו אבדוק את זה. וירדן, ב-FMC אין שום מקום להכניס DH ו-DA. תודה לכולם
Baruch Spiegel פורסם יולי 17, 2011 דיווח פורסם יולי 17, 2011 זה די מעצבן, ובמקום זה אני "צועק" לעצמי מתי אני מתקרב ומגיע למינימה. זה בדיוק מה שצריך לעשות כשאתה מתקרב למינימה... עם או בלי כפתור... גם ב500 רגל למינימה וגם ב1000 רגל למינימה. זה מה שיכניס אותך לדריכות הראויה לגישת מכשירים בראות גרועה.
R0e1JaC פורסם יולי 17, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 17, 2011 זה בדיוק מה שצריך לעשות כשאתה מתקרב למינימה... עם או בלי כפתור...גם ב500 רגל למינימה וגם ב1000 רגל למינימה. זה מה שיכניס אותך לדריכות הראויה לגישת מכשירים בראות גרועה. זה גם נוח להקריא בקול את הצ'קליסט בייחוד צ'קליסט נחיתה, ככה אני מוודא שאני מוכן לנחיתה.