David Rosenfeld פורסם יולי 18, 2011 דיווח פורסם יולי 18, 2011 אני יודע שרבים ממתינים לעידכונים.. בכדי לשבור שיגרה מעייפת אני עובר בין פרויקטים, אחד שדה תעופה בינוני באיטליה והשני העידכון לנתב"ג לשתי הגירסאות וזאת בנוסף לעבודה היומית שלי. כרגע הגירסה של ה2004 תקועה בFSADDON הוא שלח לי גירסת התקנה שנכשלה בזיהוי קובץ הSCENERY.CFG ו.. כרגע הוא בחופשה VACANSE למי שמבין את אורך סוג החופשה הזו. :drinking: הלקח שלי הוא לא לעבוד יותר עם אתר שרק אדם אחד מפעיל בו הכל. נחזור לעניין כרגע אני ממשיך לעבוד על העידכון המובטח, האפקד מוכן עם כל עזרי הניווט והטכסי, הבעיה היא יותר בקטע הגרפי של הGMAX אני חייב צלומים מעודכנים של הטכסי בכדי להבין איך הם ניראים אם יש איזה שוליים לרכבים וכו..ללא אלה אני פשוט תקוע. הבנתי מאמיר פז שלהשיג לי אישור כניסה לשדה הפך למשימה לא רלוונטית. כך שרבותי הצלומים צריכים להיות מעודכנים לפחות של תחילת יולי אין טעם לצלומים ישנים יותר. דבר נוסף מהדפית ניתן להבין שמספר מיבנים ממערב לכיבוי אש יורדו בכדי ליצור טכסי ל03 שיוארך דרומה אם למישהו יש מידע כלשהו על זה אנא תעבירו לי ובכדי לא ליצור רצף של עידכונים בכוונתי להכין את את הקטעים האלה גם תודה על שיתוף הפעולה
Evgeny Vygornitsky פורסם יולי 18, 2011 דיווח פורסם יולי 18, 2011 דויד, שלום! אם תרצה, אני מאוד אשמח לעזור לך בכל הקשור לגרפיקה ב-GMAX יש לי ניסיון בבניית שדות תאופה כשהגעתי לישראל צילמתי את נתב''ג http://photo.qip.ru/users/jhenya/151072 ... nImageLink תלחץ על כל תמונה וזה יעביר הלאה כמובן יש לי מקור, אם תרצה אני אשלח.
David Rosenfeld פורסם יולי 18, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2011 שלום יבגני קודם כל תודה על הרצון אין לי בעיה בGMAX והתמונות שהפנית ממש עוזרות. נכנסתי לקישור של הסינרים שלך נראה מדהים אני יוריד ואתקין ב2004 אשמח לקבל את התמונות המקוריות שמראות את הטקסי
Evgeny Vygornitsky פורסם יולי 18, 2011 דיווח פורסם יולי 18, 2011 http://zalil.ru/31436595 ההורדה תתחיל אוטומטית תוך 10 שנייות
David Rosenfeld פורסם יולי 18, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2011 שוב תודה הורדתי זה עוזר בעיקר על הS החדש מכיוון שהוא כבר בשימוש ומסומן אגב ניסיתי להוריד את הסינרי אבל הופיע כיתוב ברוסית ואופס איני מבין
David Rosenfeld פורסם יולי 18, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 18, 2011 יש ירד והותקן סינרי ניפלא באיזור מאד יפה ירוק רחב אופקים השילוב בין הפוטוריל לשאר האיזור מעולה לגבי 2004 חברה טוסו לטזיקיסטן בהחלט מומלץ תודה יבגני חברה עם יש עוד צילומים של העבודה בנתב"ג בבקשה
Ofir Lavi פורסם יולי 20, 2011 דיווח פורסם יולי 20, 2011 דוד בקשר לצילומים...לפני שבועיים טסתי להונגריה ועוד שבוע אני טס לאיטליה מהטיסה להונגריה יש לי בעיקר וידאו מהדחיפה על להמראה אני אראה איך אני מוציא לך משם תמונות טובות.. בקשר לנסיעה שליעוד שבוע,אני אשתדל יותר לצלם תמוןנות מאשר וידאו ואני אתמקד לך על הטקסי והכל..אם ההמראות ימשיכו להיות סטנדרטיות על 08 אני אביא לךם מהמסלול החדש
David Rosenfeld פורסם יולי 20, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 20, 2011 תודה אופיר הסלילה של הטקסי הסתיימה היום. בימים הקרובים אני מתחיל את הסימונים בתחילה על הS ראיתי את הסימון האמצע יש לו עיקולים מעניינים. בהגדלה ראיתי שגם על הW הסימונים קיימים
Ofir Lavi פורסם יולי 20, 2011 דיווח פורסם יולי 20, 2011 אין בעיה אני אנסה לעזור לך עם שני אלה וכל שאר הבלאגן שבאמצע
matan99 פורסם יולי 21, 2011 דיווח פורסם יולי 21, 2011 בהחלט סינרי מדהים יבגני , תודה . היעד הבא שלי מחר כבר תוכנן
David Rosenfeld פורסם יולי 24, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2011 התחלתי לסמן את הS שמתחבר ל-08 השלב הבא 1. התאמת ה-08 עם ההארכה והסימונים 2.סימון שאר הטקסי והדבקת שילוט על הטקסי שנעשה לאחרונה בנתב"ג 3.שילוט -תימרור עומד
Ittai Arnon פורסם יולי 24, 2011 דיווח פורסם יולי 24, 2011 באמת יפה ! עדיין ממתין לסינרי של 2004, מידי יום אני בודק
David Rosenfeld פורסם יולי 24, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 24, 2011 באמת יפה !עדיין ממתין לסינרי של 2004, מידי יום אני בודק ההתנהגות של פרנסואה מאד מתסכלת לאור העובדה ששאלתי אותו במיקרה ויש לו בעיה עם הכנת האינסטולר מכל סיבה שהיא אני ישחרר אותו מ"העול" הוא אמר לי שעדיף לא לעבור ממפיץ אחד למישנהו ותוך שבוע האינסטולר יהיה מוכן ההמשך ידוע....
Elad Zeierman פורסם יולי 24, 2011 דיווח פורסם יולי 24, 2011 באמת יפה !עדיין ממתין לסינרי של 2004, מידי יום אני בודק ההתנהגות של פרנסואה מאד מתסכלת לאור העובדה ששאלתי אותו במיקרה ויש לו בעיה עם הכנת האינסטולר מכל סיבה שהיא אני ישחרר אותו מ"העול" הוא אמר לי שעדיף לא לעבור ממפיץ אחד למישנהו ותוך שבוע האינסטולר יהיה מוכן ההמשך ידוע.... אפשר להתנחם בזה שהמצב של הפרוייקט יותר טוב מיזה של ה LDS 757 .....:-) תיהיה חזק !
David Rosenfeld פורסם יולי 25, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 25, 2011 S=Slalum :drinking: זה כמו בסיפור של אחד הצארים מסילת הברזל והאצבע שלו
Tomer Oszlak פורסם יולי 25, 2011 דיווח פורסם יולי 25, 2011 למה הטקסי החדש S כזה מעוקל? כי ככה בנו אותו. כן אבל למה בנו אותו מעוקל?
Nizan Edelbaum פורסם יולי 25, 2011 דיווח פורסם יולי 25, 2011 לדעתי הסיבה הכי הגיונית לעיקול המוזר הזה היא שתוואי השטח לא מאפשר מסלול גישה ישר. יש שם את נחל האיילון שמפריע וכנראה שלא היה משתלם להסיט אותו כי הרי בסוף השיפוץ בקושי ימריאו על מסלול 08 (כבר הסיטו אותו מלאכותית לצורך בניית נתב"ג 2000) ובנוסף יש שם את המסילה של הרכבת שגם יכולה להוות סיבה. סיבה נוספת אפשרית (נראת לי פחות הגיונית) היא שיש שם אזור שהוא כבר לא בסמכות של רש"ת ואז הם לא יכולים לבנות שם. אפשר לשים לב שדבר נוסף שגורם העיקול הזה הוא שנקודת ההמתנה רחוקה יחסית מתחילת המסלול וזה בגלל שלא תהיה קירבה גדולה מידי בין מטוס שרץ על המסלול למטוס ממתין שהרי בגלל העיקול לא ניתן להמתין בזווית של 90 מעלות למסלול.
Ohad Shalev פורסם יולי 26, 2011 דיווח פורסם יולי 26, 2011 נק ההמתנה רחוקה מעט מהמסלול כדי שמטוס ממתין לא יסתיר את הGS ל08
David Rosenfeld פורסם יולי 27, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 27, 2011 המשך העידכון שיתאים בסופו של דבר לשתי הגירסאות אם מישהו רואה איזה שגיאה רצינית בסימון אבקש להודיע לי ו..למנהלים אם יש צורך להעביר את הנושא לתמונות וכו אז בבקשה אודה לכם אם יש למישהו עוד תמונות מעודכנות חידדתי את התמונות בכדי להדגיש את הסימונים כמו כן העליתי אותם מעט מוגדלות מאותה סיבה
David Rosenfeld פורסם יולי 28, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 28, 2011 טיפה יותר גרוע משכחתי לא הבחנתי :drinking: תודה רבה בטיפל