עבור לתוכן
David Rosenfeld

העידכונים לסינרים של נתב"ג

Recommended Posts

פורסם

אני יודע שרבים ממתינים לעידכונים..

בכדי לשבור שיגרה מעייפת אני עובר בין פרויקטים, אחד שדה תעופה בינוני באיטליה והשני העידכון לנתב"ג לשתי הגירסאות וזאת בנוסף לעבודה היומית שלי.

כרגע הגירסה של ה2004 תקועה בFSADDON הוא שלח לי גירסת התקנה שנכשלה בזיהוי קובץ הSCENERY.CFG ו.. כרגע הוא בחופשה VACANSE למי שמבין את אורך סוג החופשה הזו. :drinking: הלקח שלי הוא לא לעבוד יותר עם אתר שרק אדם אחד מפעיל בו הכל.

נחזור לעניין כרגע אני ממשיך לעבוד על העידכון המובטח, האפקד מוכן עם כל עזרי הניווט והטכסי, הבעיה היא יותר בקטע הגרפי של הGMAX אני חייב צלומים מעודכנים של הטכסי בכדי להבין איך הם ניראים אם יש איזה שוליים לרכבים וכו..ללא אלה אני פשוט תקוע. הבנתי מאמיר פז שלהשיג לי אישור כניסה לשדה הפך למשימה לא רלוונטית. כך שרבותי הצלומים צריכים להיות מעודכנים לפחות של תחילת יולי אין טעם לצלומים ישנים יותר. דבר נוסף מהדפית ניתן להבין שמספר מיבנים ממערב לכיבוי אש יורדו בכדי ליצור טכסי ל03 שיוארך דרומה אם למישהו יש מידע כלשהו על זה אנא תעבירו לי ובכדי לא ליצור רצף של עידכונים בכוונתי להכין את את הקטעים האלה גם

תודה על שיתוף הפעולה

פורסם

דויד, שלום!

אם תרצה, אני מאוד אשמח לעזור לך בכל הקשור לגרפיקה ב-GMAX

יש לי ניסיון בבניית שדות תאופה

כשהגעתי לישראל צילמתי את נתב''ג

http://photo.qip.ru/users/jhenya/151072 ... nImageLink

תלחץ על כל תמונה וזה יעביר הלאה

כמובן יש לי מקור, אם תרצה אני אשלח.

פורסם

שלום יבגני

קודם כל תודה על הרצון אין לי בעיה בGMAX והתמונות שהפנית ממש עוזרות. נכנסתי לקישור של הסינרים שלך נראה מדהים אני יוריד ואתקין ב2004

אשמח לקבל את התמונות המקוריות שמראות את הטקסי

פורסם

יש ירד והותקן סינרי ניפלא באיזור מאד יפה ירוק רחב אופקים השילוב בין הפוטוריל לשאר האיזור מעולה לגבי 2004 חברה טוסו לטזיקיסטן בהחלט מומלץ

תודה יבגני

חברה עם יש עוד צילומים של העבודה בנתב"ג בבקשה

פורסם

דוד בקשר לצילומים...לפני שבועיים טסתי להונגריה ועוד שבוע אני טס לאיטליה

מהטיסה להונגריה יש לי בעיקר וידאו מהדחיפה על להמראה אני אראה איך אני מוציא לך משם תמונות טובות..

בקשר לנסיעה שליעוד שבוע,אני אשתדל יותר לצלם תמוןנות מאשר וידאו ואני אתמקד לך על הטקסי והכל..אם ההמראות ימשיכו להיות סטנדרטיות על 08 אני אביא לךם מהמסלול החדש

פורסם

תודה אופיר

הסלילה של הטקסי הסתיימה היום. בימים הקרובים אני מתחיל את הסימונים בתחילה על הS ראיתי את הסימון האמצע יש לו עיקולים מעניינים.

בהגדלה ראיתי שגם על הW הסימונים קיימים

פורסם

התחלתי לסמן את הS שמתחבר ל-08

14780993.jpg

86305473.jpg

השלב הבא

1. התאמת ה-08 עם ההארכה והסימונים

2.סימון שאר הטקסי והדבקת שילוט על הטקסי שנעשה לאחרונה בנתב"ג

3.שילוט -תימרור עומד

פורסם
באמת יפה !

עדיין ממתין לסינרי של 2004, מידי יום אני בודק

ההתנהגות של פרנסואה מאד מתסכלת לאור העובדה ששאלתי אותו במיקרה ויש לו בעיה עם הכנת האינסטולר מכל סיבה שהיא אני ישחרר אותו מ"העול" הוא אמר לי שעדיף לא לעבור ממפיץ אחד למישנהו ותוך שבוע האינסטולר יהיה מוכן ההמשך ידוע....

פורסם
באמת יפה !

עדיין ממתין לסינרי של 2004, מידי יום אני בודק

ההתנהגות של פרנסואה מאד מתסכלת לאור העובדה ששאלתי אותו במיקרה ויש לו בעיה עם הכנת האינסטולר מכל סיבה שהיא אני ישחרר אותו מ"העול" הוא אמר לי שעדיף לא לעבור ממפיץ אחד למישנהו ותוך שבוע האינסטולר יהיה מוכן ההמשך ידוע....

אפשר להתנחם בזה שהמצב של הפרוייקט יותר טוב מיזה של ה LDS 757 .....:-)

תיהיה חזק !

פורסם

לדעתי הסיבה הכי הגיונית לעיקול המוזר הזה היא שתוואי השטח לא מאפשר מסלול גישה ישר. יש שם את נחל האיילון שמפריע וכנראה שלא היה משתלם להסיט אותו כי הרי בסוף השיפוץ בקושי ימריאו על מסלול 08 (כבר הסיטו אותו מלאכותית לצורך בניית נתב"ג 2000) ובנוסף יש שם את המסילה של הרכבת שגם יכולה להוות סיבה.

סיבה נוספת אפשרית (נראת לי פחות הגיונית) היא שיש שם אזור שהוא כבר לא בסמכות של רש"ת ואז הם לא יכולים לבנות שם.

אפשר לשים לב שדבר נוסף שגורם העיקול הזה הוא שנקודת ההמתנה רחוקה יחסית מתחילת המסלול וזה בגלל שלא תהיה קירבה גדולה מידי בין מטוס שרץ על המסלול למטוס ממתין שהרי בגלל העיקול לא ניתן להמתין בזווית של 90 מעלות למסלול.

פורסם

המשך העידכון שיתאים בסופו של דבר לשתי הגירסאות אם מישהו רואה איזה שגיאה רצינית בסימון אבקש להודיע לי

ו..למנהלים אם יש צורך להעביר את הנושא לתמונות וכו אז בבקשה

אודה לכם אם יש למישהו עוד תמונות מעודכנות

bg1t.jpg

bg2qt.jpg

חידדתי את התמונות בכדי להדגיש את הסימונים כמו כן העליתי אותם מעט מוגדלות מאותה סיבה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...