Amir Paz פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 שלום לכולם, אחרי כמעט 4 חודשים של הכנות אנחנו מוכנים לצאת לדרך עם האירוע השבועי. דף האירוע נבנה בצורה ידידותית למשתמש ומטרתו להביא לכאן טייסים זרים. טרם הפרסום בוצעה פנייה לבחור מאוד מוכשר בשם מארק. מארק הפיק את הסרטונים שתראו בדף ע"פ דרישות החטיבה - לפרטי פרטים - עבודה מדהימה! אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהודות ליוני רביבו על בניית הדף, ולשאדי על התמיכה הטכנית בעניין. מטרת העל: אמינות. אנחנו רוצים לייצר אמינות. כולם יודעים שבכל יום שבת בין 7 בערב ל 10 בערב זמן מקומי - יש פיקוח בישראל. חשוב מאוד: טייסים: הדף הוא כרטיס הביקור שלנו! הלינק שלו קליט מאוד - כך שיהיה אפשר לזכור אותו בעל-פה. אחרי נחיתה בשדה, כנהוג להודות לפקח על שירותי הפיקוח, בהחלט ניתן לכתוב גם את הלינק לדף הזה.... אתם כוח הפרסום הכי משמעותי שלנו, יותר מכל לוגו אחר שמופיע באתרים השונים. אתם אלו שבאים במגע עם פקחים וטייסים זרים, וזה המקום להשאיר כרטיס ביקור על מנת למשוך לישראל יותר טייסים זרים במסגרת הפעילות שלנו. ----------------------------------------------------------------------------------------------------- פקחים: 1.אנא מכם - הרשמו ב ATC BOOKING באתר החטיבה - זה אלמנט חשוב שממנף אותנו ב VROUTE. הרבה טייסים מתכננים טיסה ע"פ הנתונים הללו. 2. עדיפות לעמדות: -פיקוח ת"א -מגדל ב"ג -מגדל אילת אלו שלושת העמדות המועדפות לאירוע השבועי. 3.לא מתנתקים לפני! פקח שמעוניין לפקח באירוע השבועי, מתבקש כאמור להרשם באתר החטיבה (סעיף 1) ולעמוד בזמנים שהוא הגדיר. ברגע שפקח מתנתק לפני הזמן שהוגדר - זה נזק לחטיבה. טייסים מתבססים על אמינות בשעות הפיקוח. --------------------------------------------------------------------------------------------------- אני אישית לא צופה גידול משמעותי בכמות התנועה בתקופה הקרובה. אבל שם המשחק זה התמדה. ועם הזמן אותה התמדה תוליד לנו אירוע שבועי אמין שכל אירופה מכירים בו. http://www.vatil.org.il/fly (דגש על אותיות קטנות למילה fly) בהצלחה!
Lior Avinoam פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 כל הכבוד על ההשקעה! הדף ממש מדהים ברמה טובה ביותר, אני מאמין שכך יותר טייסים יגיעו לארץ פרט לטיסות באירוע השבועי. שיהיה בהצלחה לכולם, בלי פאשלות
Zeev Bucki פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 כל הכבוד למי שעזר והקים את האתר לאירוע השבועי.אני גם אפרסם אותו בקרב חברי ב BAW VIRTUAL. אבל חברים זה לא שווה כלום אם הטייסים אצלנו לא באים לטוס.הנה היום היה אירוע שפורסם אצלינו כבר המון זמן.היו פקחים מעולים שתרמו מזמנם וביחוד איציק בקשי שפיקח במשך שעות אבל טייסים כמעט ולא היו תנועה דלילה ביותר.וכך זה כל שבת שאנשים לא עובדים או לומדים ובאמצע השבוע בכלל הכל מת. אז זה חומר למחשבה לכולנו!!! בוקי זאב:4X-MJB :cry:
4x-OGT פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 רעיון מצויין ואנשים טובים! אשתדל לעשות כמיטס יכולתי כדי להעביר את המסר הלאה!
Amir Paz פורסם יולי 30, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2011 כל הכבוד למי שעזר והקים את האתר לאירוע השבועי.אני גם אפרסם אותו בקרב חברי ב BAW VIRTUAL.אבל חברים זה לא שווה כלום אם הטייסים אצלנו לא באים לטוס.הנה היום היה אירוע שפורסם אצלינו כבר המון זמן.היו פקחים מעולים שתרמו מזמנם וביחוד איציק בקשי שפיקח במשך שעות אבל טייסים כמעט ולא היו תנועה דלילה ביותר.וכך זה כל שבת שאנשים לא עובדים או לומדים ובאמצע השבוע בכלל הכל מת. אז זה חומר למחשבה לכולנו!!! בוקי זאב:4X-MJB :cry: אני אישית לא צופה גידול משמעותי בכמות התנועה בתקופה הקרובה. אבל שם המשחק זה התמדה. ועם הזמן אותה התמדה תוליד לנו אירוע שבועי אמין שכל אירופה מכירים בו. בוקי, תפרסם כמה שאתה רק יכול - זה חשוב מאוד. בקרוב גם נראה לינקים לדף הזה בכל פינה ב VATSIM.
Etai Charit פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 פשוט כל הכבוד על העבודה המרשימה והיפה. תודה רבה לכל העוסקים בדבר, ושיהיה לכולנו בהצלחה עם האירועים האלו.
אורח פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 יפה מאוד! רק שימו לב שהקישור לLLLL Aeronautical Info שבור. אני אפרסם איפה שאני יכול. אפשר גם להכין לוגו שישמש בתור חתימה לפורומים.
Amir Paz פורסם יולי 30, 2011 מחבר דיווח פורסם יולי 30, 2011 יפה מאוד! רק שימו לב שהקישור לLLLL Aeronautical Info שבור.אני אפרסם איפה שאני יכול. אפשר גם להכין לוגו שישמש בתור חתימה לפורומים. תודה בר. הקישור יהיה פעיל עוד הערב. יש כמה דברים קטנים שאנחנו סוגרים ממש עכשיו.
Izik Bakshi פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 מקצועי ביותר, כל הכבוד! הוספתי ככרטיס ביקור בחתימה.
Lior Avinoam פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 פרסמתי בפריפלייט והעברתי לכמה טייסים וירטואלים בעולם: http://www.preflight.us/HE/ftopicp-179778.html#179778
Simon Cohen פורסם יולי 30, 2011 דיווח פורסם יולי 30, 2011 שלום לכולם א .מצטער רק עכשיו חזרתי מעבודה 2345 אז לא יצא לי לבוא היות חבל אבל לפעמים אין ברירה ב . כול הכבוד על ההשקעה פשוט אין מילים קישור מעולה לדף רציני ומקצועי ביותר חברים כול הכבוד בסוף כולם יבוא אלינו קצת סבלנות הכול יקרה :roll: שבוע טוב ומבורך לכולם שמעון :shock:
אורח פורסם יולי 31, 2011 דיווח פורסם יולי 31, 2011 איחולי לסיום הפרוייקט החשוב הזה. עבודה מקצועית בכל מובן המילה. החשוב מכל, זו ההתמדה לאורך זמן. אין לי ספק שזו הדרך הנכונה. בהצלחה לחטיבה וחבריה.
CaptainN פורסם אוגוסט 3, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2011 כל הכבוד! האם פקחים מודרכים יכולים לעלות לפקח עם מדריך באירוע?
Ido Wachtel פורסם אוגוסט 3, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2011 בהצלחה חברים! פורסם בפורומים של Global cargo va, ודלתא
Amir Paz פורסם אוגוסט 4, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 בהצלחה חברים! פורסם בפורומים של Global cargo va, ודלתא תודה רבה!
yoni revivo פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 כל הכבוד!האם פקחים מודרכים יכולים לעלות לפקח עם מדריך באירוע? חיובי, אך רק אלה שביצעו לפחות שתי משמרות ברשת עם תנועה סבירה. הסיבה היא שבעת אירוע הלחץ גבוה יותר, ואין הרבה זמן להתעסק בעניינים טכניים כמו תפעול VRC. נוהל מסודר יצא מתישהו בקרוב
Rami Arbili פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 פורסם גם בפורום FedEx VA בנוסף, תיגברתי את מס' הטיסות האפשריות לישראל וממנה בימי שבת - מקווה שתהיה הענות גם של טייסי מטען :-) LFPG, LGAV, EDDM, LCLK בהצלחה באירוע
David Bendavid פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 פורסם גם בפורום FedEx VAבנוסף, תיגברתי את מס' הטיסות האפשריות לישראל וממנה בימי שבת - מקווה שתהיה הענות גם של טייסי מטען :-) LFPG, LGAV, EDDM, LCLK בהצלחה באירוע תודה רבה !
אורח פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 ואו, אני מסתכל על הדף ורואה את הסרטונים ובאמת מתרגש.. אמיר וכל העוסקים במלאכה - באמת כל הכבוד, זלזלתי בהתחלה ועכשיו אני מצטער על כך, בהחלט רמה גבוהה שלא הייתה מביישת את משרד התיירות שלנו.. עשית לי חשק לטוס לארץ
Zeev Bucki פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 כרגע נחתתי בבן גוריון מלונדון כטיסת BAW163 אין פה טייסים ופקחים בכלל אני לבד פה. אז שלא תעשו בושות באירוע השבועי ותבואו בהמוניכם שלא כמו באמצע השבוע. בוקי זאב:4X-MJB
Harel Dakar פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 אתה יכול לרשום שאילת יעלה כמו כן, לבחינה סופית אז חברים.. תבואו לטוס באירוע באילת!!!!