Ido Wachtel פורסם אוגוסט 2, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2011 כידוע החברה שפיתחה את TOPCAT מפתחת בחודשים האחרונים תוכנת תיכנון ושיגור חדשה. תאריך השחרור נדחה (שוב) אך לדברי המפתחים רוב העבודה כבר נעשתה והם טוענים שהשחרור יהיה קרוב לקריסמס (או חנוכה :mrgreen: ) לפי איך שזה נראה התוכנה הולכת לעלות את נושא שיגור הטיסה לרמות חדשות (הכי גבוהות שיש). מהתמונות שראיתי היא מזכירה מאוד את תוכנת השיגור LIDO שפותחה ע"י לופטהנזה ומשרתת חברות תעופה רבות בעולם. תמונות (חדשות) אפשר למצוא פה: http://www.pfpx.com/
Vlad Egorkin פורסם אוגוסט 2, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2011 לא הבנתי זה מתאים גם לFS2004 או רק לFSX?
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 2, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2011 צריך רק לקרוא: Can be used with any flight simulator
Ido Wachtel פורסם אוגוסט 3, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 3, 2011 תוכנה שמכילה בתוכה את כל ההכנות לטיסה תוכנית טיסה, משקל ואיזון וכו.. כמו fsbuild רק כמה רמות מעל
eytan פורסם אוגוסט 3, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2011 נראה לי שיש כבר תוכנה לתכנון טיסה- אני משתמש ב FSCommander איתן אורנשטיין
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 4, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2011 נראה לי שיש כבר תוכנה לתכנון טיסה- אני משתמש ב FSCommanderאיתן אורנשטיין FSCOMMAND לא מגיע לרמה של FSB מבחינת הדיוק
tal 2 פורסם אוגוסט 5, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2011 ידוע אם התוכנה תדע לחשב מהירות אף/זנב ממוצעת לאורך הנתיב?
David Bendavid פורסם אוגוסט 5, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2011 ידוע אם התוכנה תדע לחשב מהירות אף/זנב ממוצעת לאורך הנתיב? ברור. את זה גם FSBUILD ואפילו ACTIVE SKY עושות.