אורח פורסם אוגוסט 9, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2011 הגידו מזל טוב לבוגרי מחזור 21, שסיים היום ועבר בהצלחה סולו ניווטים: רענן סאייג =D> אילן לוי =D> מתן יעקבי =D> ארז מועלם =D> עמרי פנחס =D> אמיר מרגלית =D> מאור כהן =D> יאיר פיכמן =D> אני חייב לציין שבלי העבודה המדהימה של שאר הצוות כלום לא היה קורה! תודה רבה לאור באכתרי,עידו בוך,עידו רהב,אלעד אורלנסקי וירדן שלוי. בהצלחה גוזלים!
Izhar Haviv פורסם אוגוסט 9, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2011 כל הכבוד תותחים !!! לא טריוויאלי בכלל ללמוד ,לתרגל ,להתמיד ולהתחייב למשהו שהוא לחלוטין מבחירה חופשית. להתראות באויר !
zvi rodes פורסם אוגוסט 9, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2011 מחזור 21 מזל טוב לכל הטייסים החדשים,עשיתם דרך ארוכה יחד עם צוות ביה"ס המופלא והגעתם עד הרגע בו אתם הפכתם לטייסים ,ברוך בואכם למשפחת VATIL ,התשלום שלכם לבית הספר יהיה שתעלו לרשת תצברו שעות טיסה וניסיון .תהיו שותפים מלאים לעשייה המופלאה המלווה את משפחת ואטיל לאורך השנים.דרך צלחה לכולכם =D> =D>
Elad Orlansky פורסם אוגוסט 9, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2011 מזל טוב למחזור 21! נהניתי מאוד לתרגל איתכם את כל מה שלמדתם ולעזור לכם . היה תקופה מיוחדת וכיפית מאוד . דיר באלק אם אתם נעלמים לנו!! חח . נתראה ברשת !
raanan פורסם אוגוסט 9, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 9, 2011 תודה רבה לצוות המדריכים והפקחים על ההשקעה הרבה!
yoni revivo פורסם אוגוסט 10, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2011 ברכות לכל בוגרי הקורס המשיכו לטוס ברשת ולהתקדם! לא לאכזב.
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 10, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 10, 2011 ברכות לבוגרים, אני מקווה לראות כל אחד ממכם בעוד מספר חודשים הופך למדריך בבית הספר IFS ובכך ממשיך את המסורת. תודה רבה לצוות בית הספר היקר שעושה מלאכה חשובה מאוד, יישר כוח!
HZPilot פורסם אוגוסט 12, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2011 תודה רבה לכל המדריכים, המתרגלים, הפקחים וצוות החטיבה בכלל על כל ההשקעה והמסירות! נהניתי מאוד מהקורס ולמדתי המון, כעת אני מקווה להתקדם הלאה ולהצטרף כחבר מלא בקהילה הפעילה והמקצועית הזאת, שאפשר רק לקנא באהבה שלה לטיס. אני שמח שנפלה בחלקי הזכות הגדולה להיות חלק מ-VATIL. מצדיע לכם!
Lavi פורסם אוגוסט 12, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2011 למרות שזה קצת באיחור .. כי חשבתי שאני לא בין העוברים. תודה רבה לצוות IFS על הקורס והעיקר שעכשיו אני יכול לטוס בהרגשה טובה יותר בואטיל ישראל ובואטסים העולמית. מזל טוב לכל המסיימים והכי חשוב להמשיך להנות מטיסה וירטואלית ואחרת.
Maor Cohen פורסם אוגוסט 12, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 12, 2011 קצת באיחור אבל לא נורא =] תודה לכל המדריכים שהשקיעו הרבה ולא מעט זמן פנוי , יש מצטיינים אגב ?