4X-GKX פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 שלום לכולם, אני טס ב- X-Plane, וכבר חודשים שאני תר את כל הפורומים האפשריים ומתפלא לראות שאין כמעט אנשים בארץ ובואטיל שטסים בו. אני כותב כאן בתקווה שאולי בכל זאת יש כמה אנשים שיגלו את עצמם. אם יש כאלה מעניין אותי בעיקר לדעת באילו סינרי הם משתמשים בטיסה בארץ ושדות התעופה, כי מכל החיפושים שלי מצאתי בערך אחד ששווה כמו חצי אולי נוכל לאחד כוחות ולשפר את המצב!!
Yarin_l10 פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 לפי דעתי, סליחה אם אני פוגע בצורה כלשהי, אבל X Plane די ישן וחסר טעם לטוס בו כיום, לפי דעתי הכי כדאי להשקיע בקניית FSX ומחשב מספיק חזק ולהנות מהרבה יותר תכנים, גרפיקה וריאליסטיות
Adam Waiser פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 לפי דעתי,סליחה אם אני פוגע בצורה כלשהי, אבל X Plane די ישן וחסר טעם לטוס בו כיום, לפי דעתי הכי כדאי להשקיע בקניית FSX ומחשב מספיק חזק ולהנות מהרבה יותר תכנים, גרפיקה וריאליסטיות לא מדוייק, X PLANE מתפתח יפה ובקצב משלו והוא אמור להיות יותר ריאליסטי מFSX לפחות מבחינת התנהגות המטוסים וההטסה. הוא כן סובל מפופולריות פחותה משל FSX ומכאן שגם מפחות תוספים (אם כי הרבה חברות תוספים כבר הבינו את המשמעות של סימולטור נוסף ומייצרות גרסאות מקבילות לתוספים שלהן גם בשביל X PLANE). וגם אני לא יודע גם אם אפשר להתחבר איתו לואטסים שזה מבחינתי החיסרון הכי גדול. ולגד, חבל ללכת עם ראש בקיר... אכן FSX יותר פופלרי גם כאן, ויש קהילה די גדולה של משתמשים פה בארץ עם בסיס ידע גדול מאד, תוספים איכותיים ומושקעים (גם של ארץ הקודש) ובעצם מענה לכל צרכיו של הטייס הוירטואלי בלפחות 4 פורומים שונים (שלא צריך להזכיר איזה פורום שולטטטטתתתתתת!!!!!! נכון?) בקיצר יש לך את כל הסיבות לעבור לFSX בהצלחה וברוך הבא
4X-GKX פורסם אוגוסט 18, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 לא פוגע זה בסדר, אבל אני ממש לא מבין על מה מבוססות הטענות האלה. מיושן? FSX יצא ב- 2006, ואיפה הגרסא הבאה - מה יהיו הפיתוחים? X-Plane כל הזמן בפיתוח אקטיבי. מעבר לכך, ולכל הויכוחים איזה הוא עדיף - שהם לא חשובים כרגע כלל - X-Plane עובד גם על מאק ולינוקס, וזה הבדל משמעותי מאוד, שבשבילי הוא גם מכריע אפשר להתחבר לואטסים נהדר, אחרת גם לא הייתי כאן. אני לא מומחה ל- FSX, אבל מבחינת אתרים ופורומים במדינות אחרות אין הרגשה של מחסור בפופולאריות - זה רק בארץ יש לי בינתיים... בכל מקרה, זה טוב שתהיה קצת תחרות בין כמה סימולטורים, זה מאפשר את ההתקדמות... לא התחלתי את הפוסט בשביל להתווכח מה יותר טוב
Shoval Cohen פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 X PLANE). וגם אני לא יודע גם אם אפשר להתחבר איתו לואטסים שזה מבחינתי החיסרון הכי גדול. יש בו דווקא את כל מה שיש ב-FSX וההתחברות ל-VATSIM נעשת בתוכנה שדומה ל-SB והיא נקראת XSquawkbox בפורום הראשי של וואטסים יש כמה פורומים על הסימולטור.
Adam Waiser פורסם אוגוסט 18, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 18, 2011 לא פוגע זה בסדר, אבל אני ממש לא מבין על מה מבוססות הטענות האלה. מיושן? FSX יצא ב- 2006, ואיפה הגרסא הבאה - מה יהיו הפיתוחים? X-Plane כל הזמן בפיתוח אקטיבי.מעבר לכך, ולכל הויכוחים איזה הוא עדיף - שהם לא חשובים כרגע כלל - X-Plane עובד גם על מאק ולינוקס, וזה הבדל משמעותי מאוד, שבשבילי הוא גם מכריע אפשר להתחבר לואטסים נהדר, אחרת גם לא הייתי כאן. אני לא מומחה ל- FSX, אבל מבחינת אתרים ופורומים במדינות אחרות אין הרגשה של מחסור בפופולאריות - זה רק בארץ יש לי בינתיים... בכל מקרה, זה טוב שתהיה קצת תחרות בין כמה סימולטורים, זה מאפשר את ההתקדמות... לא התחלתי את הפוסט בשביל להתווכח מה יותר טוב לגבי החיבור לואטסים - קיבלתי וזה משמח לשמוע שהדבר אפשרי. לגבי FSX לאחר שהוא יצא מייקרוסופט סגרה את הבסטה משום מה. אם כי לאחרונה יש איזה דיבור על סימולטור חדש בשם FLY! אם איני טועה שמייקרוסופט מבשלים על אש בגודל לא ידוע (לפחות לא לי). אני לא יודע אם הוא יישען על FSX או שיהיה פיתוח חדש לגמרי. מה שבטוח שלפחות כאן נראה שFSX ימשיך לשלוט ב"שוק המקומי" עד שהדבר הזה יצא ואז כולם יתנפלו עליו...
Amir Paz פורסם אוגוסט 20, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2011 הוא יכול לרוץ על מאק - וזה יציבות. הוא גם יכול להתחבר לVATSIM השאלה מה הוא שווה - צריך לבדוק.
Barak Zohar פורסם אוגוסט 20, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 20, 2011 הפורמט של X-plane הוא בעצם לספק תמונת לווין לכל איזור בעולם כך שחוויית הטיסה תדמה כמה שיותר את המציאות מהבחינה הויזואלית. מתווספת לכך גם ההשקעה בכל הקשור בדינמיקה והתנהגות המטוס. עדיין לא יצא לי לטוס בסימולטור הזה אך שמעתי שהוא לא פראייר בכלל מול fsx המוכר לכולנו. נכון להיום אין ספק שהפיתוח מתקדם יותר ונפוץ יותר בקרב משתמשי fsx, אך מי יודע, אולי גם X-plane יפתיעו... שבוע טוב!
Aaron Dagan פורסם אוגוסט 21, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2011 לפי דעתי,סליחה אם אני פוגע בצורה כלשהי, אבל X Plane די ישן וחסר טעם לטוס בו כיום, לפי דעתי הכי כדאי להשקיע בקניית FSX ומחשב מספיק חזק ולהנות מהרבה יותר תכנים, גרפיקה וריאליסטיות ראשית, אני סולח לך מראש מכיוון שהקביעה שלך נובעת ממידע לא מדוייק ומעודכן. מתי ביקרת לאחרונה באתר של X-PLANE ? תופתע לראות שם דברים מאד מענינים. שנית, נכון שהסים הזה הינו "וותיק" בהשוואה ל-FS9 ו-FSX אבל בניגוד להם הוא מציב רף גבוה בכל הקשור להתנהגות כלי טיס ומידול אפשרי בצורה שהחברים ב-MS להערכתי אף פעם לא יגיעו אליה, עם כל הצניעות. שלישית, והחשוב מכל: רמת המשאבים הנדרשת לתפעל את ה- X-PLANE בכל מחשב נורמלי ממוצע ובהחלט לא מחשב-על, הינה לכל הדעות מזערית, מכיוון שהדגש הוא על הטיסה ולא על התכסית (שבהחלט לטעמי מספיקה וברמה טובה+). רביעית, ולסיכום: יש לצפות בעתיד הקרוב ליציאת גרסה 10 של הסים הזה שלדעתי ייקבע רף חדש בתחום הסימולטורים התעופתיים. יש בהחלט למה לצפות במיוחד לאור העובדה ש-MS הולכים לכיוון שונה עם ה-FLIGHT שלהם. אני מאד מקווה שיותר אנשים ייתחברו ל-X-PLANE וייחשפו ליכולות וליתרונות שלו, וזו בפירוש לא פרסומת מוסוית אלא התרשמות והתנסות אישית מהמוצר.
LevelD פורסם אוגוסט 21, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2011 אם כבר מדברים על x-plane אני מתחיל להעלות תמונות לפורום "תמונות וסרטונים" ונראה איך הוא.. (תמונות שלי)
Adam Waiser פורסם אוגוסט 21, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2011 הרמתי את הכפפה, הם מבטיחים חויה ראליסטית יותר, מבלי להעמיס יותר מדי על המערכת, נשמע מבטיח... אני מוריד את הדמו ואם אראה כי טוב גם ארכוש לי את הגרסה המלאה מבטיח לעדכן כאן ולהביא סקירה רצינית של היתרונות והחסרונות שאמצא - אתם מוזמנים כבר לרשום כאן קריטריונים להשוואה ואעשה את המיטב כדי להביא ממצאים אמינים. ומי יודע אולי נפתח כאן במקביל גם "ליין" למשתמשי X PLANE כולל סינרים צביעות וכל השאר. במבט לעתיד - XPLANE ממשיך להתפתח בעוד שMSFS נשאר ב2006, אולי שווה שהחטיבה תתחיל להשקיע משאבים בפיתוח (סינרים וכו') גם ליורש...
4X-GKX פורסם אוגוסט 21, 2011 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 21, 2011 אמנם לא בשביל זה התחלתי את הפוסט, אבל אני שמח שיש בכל זאת כמה אנשים שמתעניינים. כמו שאמרתי אני משתמש ב- X-Plane כבר הרבה זמן - אם למישהו יש שאלות או צריך עזרה עם משהו כולל התחברות לואטסים, אשמח לעזור. מצד שני אם בכל זאת יש אנשים באזור שכבר משתמשים, אולי נוכל לחלוק סינרי ישראליים וכאלה...
Izhar Haviv פורסם אוגוסט 21, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 21, 2011 לפני שהתחלתי את דרכי בואטסים וראיתי שאין מצב שה- FSX יעבוד על המחשב שלי ברמה סבירה חקרתי קצת וקראתי את התגובות הנלהבות בעולם לגבי x-plane . רכשתי אותו ו...אח"כ הגעתי לכאן והבנתי שאני דיי חייב להתכנס חזרה ל- משפחת מייקרוסופט. עכשיו נתתם לי תמריץ מושלם להוציא את 6 ה- DVD .ולבצע התקנה חוזרת... דווחים בקרוב.
Aaron Dagan פורסם אוגוסט 22, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2011 חברים, מתוך הבנה שהענינים מתחממים בכל הקשור ל-XP, וקצת לתת לכם "מתאבן" אחד מתוך רבים שיש כבר ברשת, קבלו קישור לצפייה איך ייראה 747-400 דיפולטי ב-XP10.... זה סרטון של כ-4.15 דקות שאפשר בהחלט לצפות בכולו ע"מ להתרשם (ללא פרסומת גלוייה של יוניטד), אבל המלצתי לכם לדלג ישר לקראת 2.45 דקות כדי שתבינו איך תיראה "סביבת העבודה" של ה-744 לעומת מוצרים מתחרים שכבר רצים בשוק. וחוצמזה, לכל מי שרוצה, כנסו לאתר FLIGHTSIM.COM , מדור פורומים, חפשו את הפורום של XP ותתרשמו בעצמכם. תהנו.
Yarin_l10 פורסם אוגוסט 22, 2011 דיווח פורסם אוגוסט 22, 2011 חברים,מתוך הבנה שהענינים מתחממים בכל הקשור ל-XP, וקצת לתת לכם "מתאבן" אחד מתוך רבים שיש כבר ברשת, קבלו קישור לצפייה איך ייראה 747-400 דיפולטי ב-XP10.... זה סרטון של כ-4.15 דקות שאפשר בהחלט לצפות בכולו ע"מ להתרשם (ללא פרסומת גלוייה של יוניטד), אבל המלצתי לכם לדלג ישר לקראת 2.45 דקות כדי שתבינו איך תיראה "סביבת העבודה" של ה-744 לעומת מוצרים מתחרים שכבר רצים בשוק. וחוצמזה, לכל מי שרוצה, כנסו לאתר FLIGHTSIM.COM , מדור פורומים, חפשו את הפורום של XP ותתרשמו בעצמכם. תהנו. וואו, וואו, וואו ו-וואו, השתכנעתי סופית שXP בהחלט מתחרה ראוי ואפילו מנצח לMSFS .
4X-GKX פורסם ספטמבר 1, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 1, 2011 נו אז יש כבר מנסים חדשים? אשמח לשמוע התרשמויות!
Shoval Cohen פורסם ספטמבר 2, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 2, 2011 איך הדרישות חומרה ביחס לX? דרישות של בין FS9 ל-FSX ז"א שב-XP תקבל יותר פריימים מב-FSX.
joeym פורסם אוקטובר 30, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2011 זהו, אני מתקין את הדמו! מישהו יודע האם הציוד של סאיטק תומך ב XPLANE?
Izhar Haviv פורסם אוקטובר 30, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2011 לי יש יוק ומצערות של סאיטק והן עובדות בלי בעיה.
joeym פורסם אוקטובר 30, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2011 נהדר! אני מקווה גם שהמטוס יתנהג בדומה לחיים האמיתיים ולא כמו ב FSX...
Joel Strikovsky פורסם נובמבר 1, 2011 דיווח פורסם נובמבר 1, 2011 אגב X-PLANE 10 החדש צריך להשתחרר בעוד כחודש וחצי, מהבלוד של המפתחים הוא נראה מדהים! http://www.x-plane.com/blog/ יש מצב שאני יאמץ אותו במקום ה FSX.
joeym פורסם נובמבר 2, 2011 דיווח פורסם נובמבר 2, 2011 אוקיי, הדמו הותקן, היוק והמצערות והפדלים עובדים. המטוס מגיב מצוין, הרבה יותר טוב מב FSX בהתייחסות לטיסה אמיתית. הקונפיגורציות של הכפתורים קלה והממשק גאוני. מזיזים את היוק נגיד ורואים על המסך את הציר שזז ואז קובעים מה הוא יעשה - מדהים! הבנתי מהאתר של סייטק שגם שאר הרכיבים שלהם נתמכים ובאופן רשמי, XP תומך במוצרים של CH. עוד פיצ'רים מדהימים זה שהמשחק כולל כלים לעיצוב סינרי ועיצוב מטוסים. יש כלי שממיר סינרי של FSX לסינרי של XP. היות וקשה עד בלתי אפשרי לרכוש את המשחק המלא בארץ, אני מתכוון לייבא סט של XP9 כבר היום דרך חברים לעבודה שטסים לחו"ל. לכשיצא XP10, אייבא גם אותו. אני מקווה שכבר באירוע הקרוב ייצא לי לטוס ברשת עם ה XP ולתת דיווח מלא.
Aaron Dagan פורסם נובמבר 2, 2011 דיווח פורסם נובמבר 2, 2011 אוקיי, הדמו הותקן, היוק והמצערות והפדלים עובדים.המטוס מגיב מצוין, הרבה יותר טוב מב FSX בהתייחסות לטיסה אמיתית. הקונפיגורציות של הכפתורים קלה והממשק גאוני. מזיזים את היוק נגיד ורואים על המסך את הציר שזז ואז קובעים מה הוא יעשה - מדהים! הבנתי מהאתר של סייטק שגם שאר הרכיבים שלהם נתמכים ובאופן רשמי, XP תומך במוצרים של CH. עוד פיצ'רים מדהימים זה שהמשחק כולל כלים לעיצוב סינרי ועיצוב מטוסים. יש כלי שממיר סינרי של FSX לסינרי של XP. היות וקשה עד בלתי אפשרי לרכוש את המשחק המלא בארץ, אני מתכוון לייבא סט של XP9 כבר היום דרך חברים לעבודה שטסים לחו"ל. לכשיצא XP10, אייבא גם אותו. אני מקווה שכבר באירוע הקרוב ייצא לי לטוס ברשת עם ה XP ולתת דיווח מלא. NICE !!! =D>
LevelD פורסם נובמבר 2, 2011 דיווח פורסם נובמבר 2, 2011 תודה על כל העדכונים, יש כמה דברים חדשים שכדאי לראות: www.x-plane.com/news www.x-plane.com/blog אני טס גם בXP וגם בFSX. בX-PLANE אני כבר שנה וחצי ואילו בFSX אני 3 חודשים. טסתי גם בוואטסים בX-PLANE, עם הXSB. יש דיון שפרסמתי ובו טסתי בCRJ200 שהו ברמה של PMDG(עולה 60$)! יש בו דברים נחמדים למשל כמו אם אתה לוחץ על כפתורים בCDU(לא רק, כל המטוס) אז הם ממש "נלחצים". תמיכה כמובן של NAVIGRAPH. REX: כרגע רק עננים וצבעי שמיים. הנה: viewtopic.php?f=6&t=37933