Ben Cohen פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 קודם כל, מדהים!!! שנית כל, קצת צורם לי לשמוע את השימוש במילה פוטוריל כאשר המילה הנכונה עבור תמונה מיושרת (ללא עיוותים פנימיים) ומעוגנת לעולם האמיתי הינה אורתופוטו.
Moshe Bensal פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 בעברית נכונה אין 'שנית כל' יש 'שנית' בלבד. גם זה לפעמים צורם לא? חחחחחחחח
Etai Charit פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 קודם כל, מדהים!!! שנית כל, קצת צורם לי לשמוע את השימוש במילה פוטוריל כאשר המילה הנכונה עבור תמונה מיושרת (ללא עיוותים פנימיים) ומעוגנת לעולם האמיתי הינה אורתופוטו. זה צורם, אם אתה מ"פ חי"ר, ואוהב לטוס ב-FSX עם סינרי ("נוף" - שלא יצרום גם) בשחור לבן ועם קווים סגולים... בן, אני אוהב אותך, אבל אם נתחיל להשתמש במונחים צבאיים לכל דבר, רמת ה-IQ הכללית תרד פלאים. אגב, מישהו מוכן להסביר לי את המונח הצבאי בנגדית מדוברת, "תרמויל"? כשאתה תכין 'נוף', אתה תכין אורתופוטו... את זה תומר הכין והוא אומר שזה פוטוריל...
Ben Cohen פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 מה רע בלהשתמש במונח נכון שאותו מכירים בכל העולם? אגב, המילה אורתופוטו לקוחה מתחום המיפוי. תודה על התיקון משה, השכלתי.
Liaz Kamper פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 טוב תומר שברת אותי, עברתי ל-FSX. מרוצה?! :wink: אני עדיין לא חושב שהבנתי איך מתקינים. למשל בראשון, צרפתי את שני הקבצים לספריה אחת: קבצי BGL תחת SCENERY. ישנם ארבעה קבצים. שאר קבצי AGN תחת TEXTURE. אני רואה את ראשון רק עד כביש 4, כלומר רק החלק המערבי. המזרחי ללא פוטוריל. איפה טעיתי?
David Rosenfeld פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 PHOTOREAL מגיע מעולם הסימולטורים בעיקר אלה שאנו משתמשים גם בSDK של הFS9 ו הFSX ל ככה זה מופיע. המינוח בחברות שמוכרות את ה"תצ"א" הוא Satellite Imagery זהו קובץ גרפי בפורמט TIFF שה LON LAT הוטמעו לתוכו באמצעות הRESAMPLE בSDK הופכים את הקובץ הנ"ל לBGL ובתחום שלנו הושרש המושג PHOTOREAL נכון או לא אבל זו עובדה
Liaz Kamper פורסם ספטמבר 13, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 13, 2011 לא טעית מצטער תומר. טעות בהתאפסות בשילוב wishful thinking. שוב תודה
amit14 פורסם ספטמבר 14, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2011 איך מתקינים באמת את כל הפוטורילים? אם מישהו מוכן לפרט לי בשלבים אני אשמח.
Ben Cohen פורסם ספטמבר 14, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2011 PHOTOREAL מגיע מעולם הסימולטורים בעיקר אלה שאנו משתמשים גם בSDK של הFS9 ו הFSX ל ככה זה מופיע. המינוח בחברות שמוכרות את ה"תצ"א" הוא Satellite Imagery זהו קובץ גרפי בפורמט TIFF שה LON LAT הוטמעו לתוכו באמצעות הRESAMPLE בSDK הופכים את הקובץ הנ"ל לBGL ובתחום שלנו הושרש המושג PHOTOREAL נכון או לא אבל זו עובדה אותו קובץ tiff שלתוכו הוטמעו הקאורדינטות כפי שקראת לזה הוא בעצם קובץ geotiff, משמע הוא לא תמונה סטנדרטית רגילה אלא תמונה מעוגנת לעולם על פי נקודות בקרה. מה שעושה אותה לאורתופוטו.
ronihod פורסם ספטמבר 14, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2011 היי האמת גם אני מאד אשמח אם מישהו יכול לתת הסבר איך מתקינים פוטוריל כי לא ממש הבנתי אני ועוד כמה אנשים כאן כנראה אז תודה ויום טוב
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 14, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2011 PHOTOREAL מגיע מעולם הסימולטורים בעיקר אלה שאנו משתמשים גם בSDK של הFS9 ו הFSX ל ככה זה מופיע. המינוח בחברות שמוכרות את ה"תצ"א" הוא Satellite Imagery זהו קובץ גרפי בפורמט TIFF שה LON LAT הוטמעו לתוכו באמצעות הRESAMPLE בSDK הופכים את הקובץ הנ"ל לBGL ובתחום שלנו הושרש המושג PHOTOREAL נכון או לא אבל זו עובדה אותו קובץ tiff שלתוכו הוטמעו הקאורדינטות כפי שקראת לזה הוא בעצם קובץ geotiff, משמע הוא לא תמונה סטנדרטית רגילה אלא תמונה מעוגנת לעולם על פי נקודות בקרה. מה שעושה אותה לאורתופוטו. המינוח בעולם שלך, קרי עולם המיפוי הוא אורתופוטו, המינוח בעולם יוצרי התוספים של FSX הוא PHOTOREAL, ואם זה מה שצורם לך אז אתה מבזבז "צרימות" לשווא :wink:
Liaz Kamper פורסם ספטמבר 14, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2011 היי האמת גם אני מאד אשמח אם מישהו יכול לתת הסבר איך מתקינים פוטוריל כי לא ממש הבנתי אני ועוד כמה אנשים כאן כנראה אז תודה ויום טוב הנה השיטה בה אני התקנתי את הפוטורילים. אני מניח שהם הותקנו בהצלחה. חזור על ההוראות האלה לגבי כל פוטוריל בנפרד. 1. הורד את כל קבצי הפוטוריל (לדוגמא photo-rishon1, photo-rishon2) לספריית TEMP כלשהיא. 2. פתח את קבצי ה-ZIP לתת-ספרייה תחת TEMP. כל אחד לתת-ספרייה נפרדת. 3. בכל אחד מתת-הספרייה תמצא ספרייה ללא מספר (במקרה שלנו rishon-photo). העתק ספרייה זו מתת-הספרייה הראשונה לתת-ספרייה TEMP\RISHONֹPHT (השם ממש לא משנה). 4. מזג את הספרייה rishon-photo משאר תתי-הספרייה שבסעיף 2 אל ספריית rishon-photo תחת TEMP\RISHONֹPHT. ב-WINDOWS7 רק צריך לגרור את הספרייה על גבי הספרייה, ואז תשאל אם תרצה למזג. אחרת תאלץ לעשות זאת באופן ידני: העתק את כל תוכן ספריית SCENERY אל ספריית SCENERY ואותו הדבר לגבי ספריית TEXTURE. 5. העתק את rishon-photo הממוזגת אל תת-ספרייה לבחירתך תחת ספריית ADDONS (לא זוכר שם מדוייק) תחת ספרייה ראשית של FSX. 6. כעת הוסף את הספרייה אל האוסף הסינרים ב-FSX. חשוב שזה יהיה מעל ISRAELֹ_LANDCLASS לסוגיה (יש ארבעה) ומתחת לשדות התעופה שהתקנת (בן-גוריון, הרצליה, חיפה וכו'). מקווה שלא יצא מבולבל מידי בענייני ספריות בהצלחה
Tal Malca פורסם ספטמבר 24, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2011 תומר אתה יכול להעלות את הרצליה את ראשל"צ ובת ים לקישור אחר? תודה
amit14 פורסם ספטמבר 29, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2011 מישהו יכול בבקשה להסביר לי יותר בפשטות איך מתקינים את הפוטורילים הנהדרים האלו?! אני ניסיתי להבין אבל ללא הצלחה רבה.
amit14 פורסם אוקטובר 5, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2011 ביקשתי עזרה לגבי התקנת הפוטורילים הללו בצורה יותר ברורה ופשוטה.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח!
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 5, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2011 ביקשתי עזרה לגבי התקנת הפוטורילים הללו בצורה יותר ברורה ופשוטה.אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח! אתה פותח את כל הקבצי זיפ מאותו פרוייקט לספריה אחת ומוסיף את הספריה הזו לSCENERY LIBRARY בFSX