עבור לתוכן
Moshe Bensal

מזל טוב מ-IVAO?

Recommended Posts

פורסם

כן כן חברים, גם אני מתפלא. ברכות מ-IVAO ל-VATSIM במלאות 10 שנים פעילות.

הנה הלינק.

http://www.vatsim.net/news-details/notam/a-message-from-ivao/8757feddfd/

באמת שיהיה במזל טוב, והלואי שנחיה בשלום בכל התחומים.

פורסם

בתחום שלנו תחרות אינה דבר חיובי.

כמה אנשים הסתכסכו פה ושם, והחליטו שעדיף להקים רשתות נפרדות, מקבילות.

המשמעות היא, בהערכה גסה:

1. חצי נפח תנועה.

2. חצי נפח פיקוח.

3. פי 2 כ"א וש"ע להדרכה.

4. אין הנאה מפרוייקט מסויים שיכול לעזור לי אם איני ברשת הנכונה.

וכו'.

שתי הרשתות האלה חינמיות, וההנאה מהן היא פונקציה של מספר המחוברים.

בנוסף - ראינו את זה ברזולוציה של הרשת הישראלית - בגלל ריב בין כמה אנשים, הגיע אלינו דור המשך, משתתפים (ביניהם ילדים) שלא מכירים את הריב, רק נכנסו לרשת וידעו שהרשת המתחרה זה BIG NO-NO.

בקיצור - האיחול הזה הוא חמוד, אפשר לעשות ממנו כרטיס יפה בגן חובה לראש השנה, עם תפוח בדבש. מעבר לזה - לא עוזר לשום דבר. אז הם מאחלים, אז מה? אחד מחברי-המנהלים צריך לגדל זוג ביצים או יותר, לסגור את הרשת שלו ולהחליט שכולם עוברים לרשת השנייה, ואז כולם יהנו באמת מהיתרונות של טיסה ופיקוח עם 90% מהקהילה הוירטואלית (מוציא את אלה שטסים ברשתות קטנות יותר), ולא רק 45%, בגסות, כמו היום.

פורסם
בתחום שלנו תחרות אינה דבר חיובי.

כמה אנשים הסתכסכו פה ושם, והחליטו שעדיף להקים רשתות נפרדות, מקבילות.

המשמעות היא, בהערכה גסה:

1. חצי נפח תנועה.

2. חצי נפח פיקוח.

3. פי 2 כ"א וש"ע להדרכה.

4. אין הנאה מפרוייקט מסויים שיכול לעזור לי אם איני ברשת הנכונה.

וכו'.

שתי הרשתות האלה חינמיות, וההנאה מהן היא פונקציה של מספר המחוברים.

בנוסף - ראינו את זה ברזולוציה של הרשת הישראלית - בגלל ריב בין כמה אנשים, הגיע אלינו דור המשך, משתתפים (ביניהם ילדים) שלא מכירים את הריב, רק נכנסו לרשת וידעו שהרשת המתחרה זה BIG NO-NO.

בקיצור - האיחול הזה הוא חמוד, אפשר לעשות ממנו כרטיס יפה בגן חובה לראש השנה, עם תפוח בדבש. מעבר לזה - לא עוזר לשום דבר. אז הם מאחלים, אז מה? אחד מחברי-המנהלים צריך לגדל זוג ביצים או יותר, לסגור את הרשת שלו ולהחליט שכולם עוברים לרשת השנייה, ואז כולם יהנו באמת מהיתרונות של טיסה ופיקוח עם 90% מהקהילה הוירטואלית (מוציא את אלה שטסים ברשתות קטנות יותר), ולא רק 45%, בגסות, כמו היום.

לייק

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...