Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 הי חברים, היה פה פעם פוסט שציין את הפרטים איך אפשר להיות בקוקפיט של אלעל בטיסה כאשר הנוסע הוא חבר ב VATIL. (משהו כזה). אני לא מוצא אותו, מישהו יכול לתת לי פרטים מה צריך לעשות? נוצר צורך ועלי נסיעה דחופה לארה"ב מחר בלילה מטעם העבודה, למזלי זה טיסת אלעל. ממש היה נחמד אם יהיה באפשרותי להיות קצת ב קוקפיט להמתיק את סבל הטיסה שנפל עלי 12 שעות.
Maor Cohen פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 ראיתי את זה לפני כמה ימים , לצערי אני מהפלאפון כרגע אך תריץ חיפוש לערך : שת"פ אלעל
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 ואללה זכרתי משהו כזה (שת"פ אלעל) ברח לי השם. תודה אחי.
mickey lip פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 תיאום טיסות מתבצע רק למי שהיה חבר בשת"פ אלעל ובעל כרטיס אישי של אלעל. שאר החברים, יכולים לכתוב פתק לצוות ולבקש לבקר בתא. בד"כ זה מצליח. הערה חשובה- מי שאינו חבר שת"פ שלא ינסה לרשום כאילו הוא כן, לכל חבר שת"פ יש כרטיס אישי לזיהוי. מי שיתפס בכל זאת עושה כך, יטופל משמעתית בחטיבה ( אני מקבל עדכון מאלעל לגבי מתחזים). תעשו טובה לי ולכם , אל תיכנסו לזה , אין לי חשק להתעסק בזה ויש לי אפס סובלנות לכך. ( אני מדבר מניסיון עבר).
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 כמה זמן מראש צריך להגיש את המכתב ולמי ומתי?
Tomer Oszlak פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 אתה מגיש את המכתב לדיילת בכניסה והיא מעבירה לקפטן. אני אישת נכנסתי פעמיים כבר בלי מכתב פעם אחת טיסה מלאה בקוקפיט
Guy1300 פורסם ספטמבר 9, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 9, 2011 ELAL כתב: אתה מגיש את המכתב לדיילת בכניסה והיא מעבירה לקפטן.אני אישת נכנסתי פעמיים כבר בלי מכתב פעם אחת טיסה מלאה בקוקפיט היה לך המון מזל יואל(אם ככה קוראים לך) אל תדאג תכתוב מכתב רגיל בלי דברים יותר מדי חשובים ויכניסו אותך
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 סבבה אבל מה בדיוק אני כותב במכתב ? סתם שאני בחור נחמד שמת לראות את ה קוקפיט? אני מציין במכתב שאני חבר ב VATIL? מה הנוסח שבד"כ אתם השתמשתם? שאני מעביר את המכתב לדיילת שבכניסה, מה אני אומר לה - זהו מכתב לטייס, נא להעביר לו?
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 Akila כתב: סבבה אבל מה בדיוק אני כותב במכתב ? סתם שאני בחור נחמד שמת לראות את ה קוקפיט? אני מציין במכתב שאני חבר ב VATIL? מה הנוסח שבד"כ אתם השתמשתם? שאני מעביר את המכתב לדיילת שבכניסה, מה אני אומר לה - זהו מכתב לטייס, נא להעביר לו? בלי יותר מידי בלבולי שכל את השם שלך תכתוב שאתה פריק של סימולטורים ותעופה ואתה גם טס בואטאיל ומאוד מעניין אותך להצטרף אליהם במידת האפשר בקוקפיט, תציין גם את המושב שלך. מעבירים את המכתב לדיילת שהכי קרובה לקוקפיט אם זה 744 תעלה במדרגות למעלה ובמיטבח שליד המדרגות בדרך כלל זאת הדיילת שהכי קרובה ותבקש תעביר את זה לקפטן קח בחשבון שטיסות ל NYC עם צוותים כפולים ובדרך כלל הקוקפיט מלא. בהצלחה !
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 מדובר ב 762 טיסה לטורונטו , כנראה שלא יהיה מקום.
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 Akila כתב: מדובר ב 762 טיסה לטורונטו , כנראה שלא יהיה מקום. בחלק ממטוסי ה 762 יש 3 מושבים בנוסף לצוות הפעיל לכן לא בטוח שיהיה מלא שווה לנסות לא עולה כסף..
itzik friedman פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 אולי לא היה מקום? למה לומר "צפצפו"? [למרות שתכלס א"א ממש לדעת...]
David Bendavid פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 קורה, ולא מעט... מה היה הסיפור? ווידאת שהעבירו לקוקפיט? מהניסיון שלי, יש כאלה שיזמינו אותך בשמחה, יש כאלה שרק לשיוט, יש כאלה שיבואו, יתנצלו שלא יכולים וימציאו לך תירוץ (אחד מהתירוצים שקיבלתי: אין אפשרות להכניס אנשים מעל גיל 14, כן כן, מעל, לא מתחת. אם זו סיבה אמיתית - אז כנראה שהוא היחידי שמכיר אותה מכלל הנסיונות ) ויש כאלה שפשוט יתעלמו... מציע לך לנסות את מזלך בחזור - אני בטיסה הלוך לארה"ב נכנסתי בשיוט בלי תיאום מראש.
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 12, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 אני חושב שזה הדיילת הראשית, כבר מהתחלה היא אמרה לי "אין סיכוי" אף פעם לא נותנים וכו... לקח לי זמן לשכנע אותה שתשאל. אין לי מושוג אם היא באמת שאלה או לא אבל היא חזרה אלי ואמרה לי שאי אשפשר "כמו שאמרתי לך". כאשר שאלתי אותה אם היא שאלה אותם , היא התרגזה עלי ואמרה "נראה לך שהייתי חוזרת אליך אם תשובה אי אפשר, אם לא שאלתי?" את האמת אני לא כ"כ בטוח אם היא שאלה אןתם , אבל מה אני יכול לעשות. ציפצפו עלי. מוציא לי את החשק באפילו לנסות ולבקש בטיסת חזור, אין לי כח להשפלה הזאת ובלהתחנן.
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 12, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 David - VATIL5 כתב: קורה, ולא מעט...מה היה הסיפור? ווידאת שהעבירו לקוקפיט? מהניסיון שלי, יש כאלה שיזמינו אותך בשמחה, יש כאלה שרק לשיוט, יש כאלה שיבואו, יתנצלו שלא יכולים וימציאו לך תירוץ (אחד מהתירוצים שקיבלתי: אין אפשרות להכניס אנשים מעל גיל 14, כן כן, מעל, לא מתחת. אם זו סיבה אמיתית - אז כנראה שהוא היחידי שמכיר אותה מכלל הנסיונות ) ויש כאלה שפשוט יתעלמו... מציע לך לנסות את מזלך בחזור - אני בטיסה הלוך לארה"ב נכנסתי בשיוט בלי תיאום מראש. דוד אני אודה לך אם תביא לי העתק של מכתב שאתה כתבת , אני אשנה את השמות במכתב ואני אשתמש בזה - אולי זה יביא לי קצת יותר מזל
mickey lip פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 אכן , המשך לנסות, לפעמים התא עמוס ( מתלמדים, מבקרים. אורחים, בני משפחה ועוד), לפעמים זה סתם קברניט שלא אוהב אורחים בתא ( זכותו המלאה), ולפעמים דברים שמתחרשים בתא ואין מקום לאורחים, תנסה כל טיסה, אני מבטיח לך שבסוף "תיפול" על קברניט נחמד שיזמין אותך בשימחה.
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 12, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 Mickey - VATIL8 כתב: אכן , המשך לנסות, לפעמים התא עמוס ( מתלמדים, מבקרים. אורחים, בני משפחה ועוד), לפעמים זה סתם קברניט שלא אוהב אורחים בתא ( זכותו המלאה), ולפעמים דברים שמתחרשים בתא ואין מקום לאורחים, תנסה כל טיסה, אני מבטיח לך שבסוף "תיפול" על קברניט נחמד שיזמין אותך בשימחה. אין לכם איזה מכתב גנרי כזה מוכן מעיין טמפלייט כזה שאני יכול להשתמש?
Nir Levi פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 Akila כתב: Mickey - VATIL8 כתב: אכן , המשך לנסות, לפעמים התא עמוס ( מתלמדים, מבקרים. אורחים, בני משפחה ועוד), לפעמים זה סתם קברניט שלא אוהב אורחים בתא ( זכותו המלאה), ולפעמים דברים שמתחרשים בתא ואין מקום לאורחים, תנסה כל טיסה, אני מבטיח לך שבסוף "תיפול" על קברניט נחמד שיזמין אותך בשימחה. אין לכם איזה מכתב גנרי כזה מוכן מעיין טמפלייט כזה שאני יכול להשתמש? קצת יצירתיות.. :wink: שלום, שמי X, אשמח לבקר בקוקפיט אם אפשר. אני חובב סימולטורים ובין היתר חבר ואטיל. מקום מושבי Y, תודה מראש.
Tomer Oszlak פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 David - VATIL5 כתב: קורה, ולא מעט...מה היה הסיפור? ווידאת שהעבירו לקוקפיט? מהניסיון שלי, יש כאלה שיזמינו אותך בשמחה, יש כאלה שרק לשיוט, יש כאלה שיבואו, יתנצלו שלא יכולים וימציאו לך תירוץ (אחד מהתירוצים שקיבלתי: אין אפשרות להכניס אנשים מעל גיל 14, כן כן, מעל, לא מתחת. אם זו סיבה אמיתית - אז כנראה שהוא היחידי שמכיר אותה מכלל הנסיונות ) ויש כאלה שפשוט יתעלמו... מציע לך לנסות את מזלך בחזור - אני בטיסה הלוך לארה"ב נכנסתי בשיוט בלי תיאום מראש. חחחחח גם לי אמרו הדייל אמר את זה בטיסה לברצלונה אבל אז אמרתי לו שהקברניט מחכה לי הוא בדק את זה ונגמר העניין(והכי מצחיק שלא הייתי בן 14 אז פשוט אני גבוה לגילי וכמובן שנכנסתי אחר כך) Akila כתב: אני חושב שזה הדיילת הראשית, כבר מהתחלה היא אמרה לי "אין סיכוי" אף פעם לא נותנים וכו...לקח לי זמן לשכנע אותה שתשאל. אין לי מושוג אם היא באמת שאלה או לא אבל היא חזרה אלי ואמרה לי שאי אשפשר "כמו שאמרתי לך". כאשר שאלתי אותה אם היא שאלה אותם , היא התרגזה עלי ואמרה "נראה לך שהייתי חוזרת אליך אם תשובה אי אפשר, אם לא שאלתי?" את האמת אני לא כ"כ בטוח אם היא שאלה אןתם , אבל מה אני יכול לעשות. ציפצפו עלי. מוציא לי את החשק באפילו לנסות ולבקש בטיסת חזור, אין לי כח להשפלה הזאת ובלהתחנן. יש כאלה דיילים מעצבנים קרה לי בטיסה חזור מאילת הדיילת+הדייל הראשי(שניהם עמדו בכניסה) לא שאלו אפילו את הקברניט הם ישר אמרו לא
Idan Traub פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 תאמת שמתוך 6 טיסות עם חברות אמריקאיות רק פעם אחת נתקלתי בסירוב. בכולן ללא תיאום מראש. וגם הסירוב נבע מכאב הראש שבטיפול בנוסעת שהתעלפה במהלך הטיסה מה שגרר עיכוב על הקרקע בנוסף ללחץ להגיע למטוס הבא. הטייסים התנצלו שהם סימו לסגור את התא ושהם ממהרים להגיע למשרדים להכנה לטיסה הבאה. בשאר המקרים הטייסים אף הסבירו לי על מהלך הכשרתם מססנה ועד לבואינגים ונתנו עצות מועילות לעתיד. תנסה. אל תתיאש. במקרה ויצא לך ליפול על צוות ידידותי זה שווה את כל הניסיונות. טיסה בלתי נשכחת.
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 Akila כתב: אני חושב שזה הדיילת הראשית, כבר מהתחלה היא אמרה לי "אין סיכוי" אף פעם לא נותנים וכו...לקח לי זמן לשכנע אותה שתשאל. אין לי מושוג אם היא באמת שאלה או לא אבל היא חזרה אלי ואמרה לי שאי אשפשר "כמו שאמרתי לך". כאשר שאלתי אותה אם היא שאלה אותם , היא התרגזה עלי ואמרה "נראה לך שהייתי חוזרת אליך אם תשובה אי אפשר, אם לא שאלתי?" את האמת אני לא כ"כ בטוח אם היא שאלה אןתם , אבל מה אני יכול לעשות. ציפצפו עלי. מוציא לי את החשק באפילו לנסות ולבקש בטיסת חזור, אין לי כח להשפלה הזאת ובלהתחנן. נו נו חאלאס כבר עם גישת הציפצפו עלי אכלו לי, שתו לי , דפקו אותי. התעקשת עם הדיילת שתלך לבדוק (וזה בסדר אגב..) והיא חזרה אלייך יש להם אינטרקום לקוקפיט לדבר עם הצוות ולא משחקים כאן משחקים של גן של בדקתי לא בדקתי. מה שמיקי רשם נכון יש 1001 סיבות שאי אפשר להיכנס. המכתב שחניך ח"א ניר לוי נתן לך דוגמא מעולה, לא סיפורים לא נעליים, בלבלולי מוח על סבא סבתא בפלייט סימולטור גרסה 1.1 אלפא על מחשב אפל 2. טייסי אלעל מכירים את ואטאיל טוב גם בציים שלא עבדנו איתם בשת"פ ואם מתחשק להם מכניסים. גם אני כעובד חברה ופריק בתחום לא נכנסתי תמיד ולא תאמין מאיזה סיבות איזוטריות. בכל מקרה טיסות ארוכות בעיתיות בדרך כלל לכניסה לקוקפיט יותר מאשר טיסות לארופה גם את זה יש לקחת בחשבון... כמו שאמרתי לא עולה כסף לנסות אתה לא משחק כאן משחקי אגו ןהשפלה עם הצוות ובטח שלא הולך איתם לחופה אחרי הנחיתה. :mrgreen: בהצלחה בטיסה חזור
David Bendavid פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 כעיקרון המכתבים שלי ספונטניים, אני כותב אותם על דף עם עט בדיוטי פרי אני פשוט כותב משהו בסגנון הבא: שמי **, בן **, גר ב** בזמני הפנוי אני מתעניין מאוד בתחום התעופה, עוסק בהטסת סימולטורים של מיקרוסופט ברשת, וחבר בין היתר ברשת VATIL. אשמח אם תוכלו לארח אותי בקוקפיט ולאפשר לי לראות איך הכל הולך בעולם האמיתי, ללמוד ולהתעניין. אני יושב במושב XXX תודה מראש, ** זה בגדול, לפעמים משנה פה ושם אבל זה הרעיון... בהצלחה בחזור
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 12, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 תודה רבה לכם חברים. במיוחד לחברים שהביאו דוגמה למכתב שהם כותבים. אני אשתמש בסגנון שבו כולכם ציינתם.