Amir Paz פורסם ספטמבר 10, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2011 מברוק ניסים, כל הכבוד על ההשקעה ! חברי חטיבה יקרים! בחינה על פיקוח ת"א היא הבחינה האחרונה בשרשרת המבחנים שעובר פקח בחטיבה. מדובר בהסמכה על העמדה הכי גבוהה במרחב הישראלי, הסמכה מורכבת יחסית. ניסים שובל הצטרף ל VATIL לפני 4 שנים. הוא היה חבר צוות תקופה, התקדם מהר מאוד לעמדת הגישה, ולאחרונה גם פיקח דרום ופלוטו. זו ההזדמנות שלכם להודות לניסים על כל אותן שעות פיקוח שניסים הקדיש עבור החטיבה. בואו לטוס בבחינה! יום שבת, 17 לספטמבר, משעה 20:00 עד 22:30 שעון ישראל (האירוע השבועי יתחיל כרגיל ב 1900, הבחינה ב 20:00). במהלך הבחינה לא תהיה אפשרות לפקח על הבקרות המרחביות. אבל אתם בהחלט מוזמנים לפקח על עמדות המגדל השונות - ראו שירשור שיבוץ פקחים לאירוע השבועי.[/b] בהצלחה!
Etai Charit פורסם ספטמבר 11, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2011 גדול! ניסים היקר, לא אלאה במילים, מעבר לאיחול כנה ואמיתי, שאיני מרגיש שאתה זקוק לו: בהצלחה!
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 11, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2011 שלום לכולם! אכן ניסים הוא אחד המשקיע רבות בשעות פיקוח וזה לא מובן מאליו כי הוא אדם עסוק כסמנכ"ל בעבודתו האזרחית ואבא במשרה מלאה לשלושה ילדים אם אינני טועה.ולכן תודתי נתונה לו ואני מבקש בואו בהמוניכם לבחינה. ניסים אני בא כמובן כBAW אז תכין לי מפתח למסן של אגרסקו כרגיל... בוקי זאב:4X-MJB
Nisim Shoval פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 תודה רבה לכולם נשתדל לעשות את המיטב נקווה שתהייה הרבה תנועה (לטוב ולרע )
אורח פורסם ספטמבר 12, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2011 בהצלחה ניסים אני מנסה לארגן משהוא :wink: FASTEN YOUR SEAT BELTS
alon_barnea פורסם ספטמבר 16, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2011 שבת שלום. אך איפה הימים שהיית טס עם ה- 744 גם אני אגיע. ניסים מברוק ובהצלחה מחר.
Amithakafkaf פורסם ספטמבר 16, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2011 בהצלחה לכל מי שנבחן , נתראה ביום שבת! (ככל הנראה הקפות בחיפה).
yoni revivo פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 חברים תזכורת - הבחינה היום בערב לא צריך להסביר לך מה החשיבות של פיקוח ת"א ברשת. תהיו קלים (וגם כבדים) ועלו לטיסה. 0X
Koobe פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 טסתי עם קרנף בטיסת חיל האויר051 משדה Queen Aliya לשדה-דב. היתה חוויה אמיתית לגלות שאפילו הפקח הירדני עשה מע'רוף ובא למשמרת סופש במגדל הפיקוח לכבודי. יצאתי על MOUAB2 בדרכי ל-TALMI בגובה 8. התקבלתי בברכה ע"י פיקוח תל אביב ולמעט בעיות קשר פה ושם - נחתתי בשדה-דב. לאחר מכן משדה-דב עם ATR72 על ארקיע830 בדרך לחיפה, טיסת ראיה. מתענג על כל פיסת שטח של הפוטוריל של תומר, מסביר לנוסעים מה רואים מימין (חוף הנודיסטים בגעש) ומה רואים משמאל (ים וים), מתקרב לגלים (בושתי לגלות את נקודת PELEG און ליין. הנה דוגמא טובה להכנה לא-טובה מספיק לטיסה) וחולף נגדית מעלי, תוך כדי הנמכה. נהניתי מאוד. כן יירבו. בהצלחה לניסים. ומילה אחרונה לסיום - בדרכי ל-TALMI, שמעתי אות קריאה 4X-AJM. באותו רגע נדלקה לי נורה אדומה, כזו שעושה לא נעים וגורמת לתחושת מועקה. AJM היה המטוס עליו טס חברנו נמרוד גרשוני ז"ל, בו סיים את חייו בצלילה לקרקע באיזור 13 ב-19.11.2004. אני בטוח שאותו בחורצ'יק שעלה עם אות הקריאה הזה לא היה מודע למעשיו, אבל הנה הזדמנות להעלות את הענין הזה למודעות. שימו-לב, חברים, גלו רגישות לנושא. שיהיה שבוע טוב לכולנו, טוסו בבטחה.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 תודה רבה על הערב המהנה ובהצלחה לניסים! עריכה: ומזל טוב לניסים
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 לניסים ה"תותח" קבל שפע ברכות ואיחולים לרגל הצלחתך כמוסמך ת"א קונטרול ממני ומצוות הדיילות של BAW. לרגל המאורע תערך מסיבה סוערת במחסני אגרסקו בבן גוריון כולם מוזמנים :drinking: בוקי זאב:4X-MJB
David Bendavid פורסם ספטמבר 18, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2011 ניסים, תודה על ערב מהנה מפוצץ תנועה ועם פיקוח איכותי ביותר! כל הכבוד, ומקווה שנשתמע הרבה על הקשר
Etai Charit פורסם ספטמבר 18, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2011 ניסים, ברכות חמות למעבר המבחן! חתיכת מבחן סידרו לך... היה לי חבל מאוד כשבעיות טכניות מנעו ממני להגיע (יכולתי להגיע בלי מיקרופון ולא רציתי להציק לך, זה לא היה שיחוק מי יודע מה לפני שבוע ובטח שלא יהיה שיחוק במבחן).