Zeev Bucki פורסם ספטמבר 15, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2011 אתמול בלילה המראתי מלונדון היתרו EGLL לווינה כטיסת BAW700.מלא פיקוח בהיתרו וגם בדרך מנחה אותי LANGEN RADAR ישירות לכיוון VENEN ומשם כבר אני בידיים הנאמנות תחת פיקוח מקצועי של בן ארי ושאר הפקחים בכל העמדות.מלא מטוסים ואני כרגיל נותן את הSHOW שלי.הפקח מפנה אותי בתחילה לנחיתה ב34 ומעביר אותי למגדל. שם אני מבקש TOUCH AND GO והוא מאשר.לאחר המראה תמשיך בציר מסלול וטפס לגובה 3000.אז הוא משנה לי לפנות לHDG 110 לימנית עם הרוח לRW29.אני מבצע נגיעה במסלול ושוב לגובה 3000 ופנייה לעם הרוח .משם פנייה לבסיס ולפיינל שאני מספר 3 לנחיתה. אני מאשר זאת MINIMUM SPEED 150 KNT וכמובן שוב מבצע TOUCH AND GO.לאחר זאת היתה תנועה ממש רבה של מטוסים לנחיתה אז הפקח שלח אותי לטפס לגובה 6000 לכיוון SNU ושם לבצע HOLDING.לאחר זמן מה הוא משחרר אותי ואני מנמיך לכיוון המסלול לנחיתה רגילה מה לעשות נגמר הדלק וגם אשתי (לא הדיילת...) כבר צועקת לך לישון כבר השעה 01:30. אני טסתי עם A320 כי כל הטיסות אצלנו בBAW מבוססות על המציאות ואתה נרשם בDISPACH ויש כמובן מסך עם מעקב לוויני אחרייך LIVE FLIGHT ACARS אז אין אפשרות לטוס עם ה744 לטיסה זאת.כמובן יש לי אישור להטיס את ה744 ליעדים אחרים וזה ניתן לי לאחר 100 שעות שאני הוסמכתי כCAPTAIN . לסיכום: כל הכבוד לבן ארי וחבריו הפקחים בווינה על הפיקוח המקצועי והלילה הנפלא בווינה. בוקי זאב:4X-MJB
אורח פורסם ספטמבר 15, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2011 השעה כבר 2300 מקומי וכולם רוצים לסגור את העסק, מחר יום עבודה :wink: לפתע יוצאת קבוצה ברזילאית (TAM, GOL, VARIG) ממינכן לוינה , קבוצה שנייה אוסטראלית יוצאת לכיוון אינסברוק, מה עושים ........ נשארים עד 0130 ומקבלים את כולם בברכה. והנה לתוך כל הבאלאגן הזה מופיע ידידנו זאב בוקי ומתחיל עם תרגילי ההתעמלות שלו , BAW700 LEAVE SNU HOLDING HDG 060 CLEARED ILS APP RWY 29, NR. 5 IN SEQUENCE מזל שנגמר לך הדלק היה נחמד YOU ARE ALWAYS WELCOME