E.Z פורסם ספטמבר 15, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2011 שלום לכולם אנחנו יוצאים עם ניסוי מספר 2 שיתקיים על הארוע השבת כמו בשבוע שעבר. מספר שינויים שהוכנסו: א. ZFW ייקבע לחלוטין על ידי המשגרה ב. טיסות סבב קצרות יתודלקו בלג הלוך במספיק דלק לשני הכיוונים, תוכנס הערה מתאימה ב L\S בנוסף נשקלת אופציה שהמשגרה לא תבצע את נושא האיזון ונשאיר את זה לטייסים משיקולי נוחות של הזנת נתונים בעיקר לבעלי NGX (ציינו אם אתם מטיסים את הדגם הזה כמובן) כאמור הנוהל המלא כאן בקישור: viewtopic.php?f=1&t=38157 ה STD הכי מוקדם יכול להיות מבחינתנו בשעה 18:00 נא להקפיד על נוהל ה 6 שעות בקשות ניתן לשלוח החל מרגע הזה ועד השעות המוגדרות למייל ezman1@gmail.com בהצלחה
E.Z פורסם ספטמבר 16, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 16, 2011 יותר מיממה מהפרסום ובקושי 2 בקשות...טוב נו...
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 אלעד, הכי חשוב להתמיד, אני מנסה לשווק את הנושא גם בדרכים עקיפות.
Almog Atar פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 נושא המשגרה כרגע נמצא בניסוי, בעתיד אנחנו חושבים להכניס את זה לאירועים גדולים יותר מהאירוע השבועי (כגון נושא הצוותים שעלה כאן לא מזמן וגם במטסים שונים) אנחנו צריכים את העזרה שלכם על מנת שכולנו נוכל להנות מזה בעתיד
Etai Charit פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 נושא המשגרה כרגע נמצא בניסוי, בעתיד אנחנו חושבים להכניס את זה לאירועים גדולים יותר מהאירוע השבועי (כגון נושא הצוותים שעלה כאן לא מזמן וגם במטסים שונים)אנחנו צריכים את העזרה שלכם על מנת שכולנו נוכל להנות מזה בעתיד בינתיים הבנתי שאתה מארגן לי אתגר, הוא עוד לא הגיע... אל תאיים!
amir friedland פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 כרגע בהלוך לקוס הדיספאץ' שקיבלתי היה תענוג באמת כל הככבוד על המיקצועיות
Almog Atar פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 נושא המשגרה כרגע נמצא בניסוי, בעתיד אנחנו חושבים להכניס את זה לאירועים גדולים יותר מהאירוע השבועי (כגון נושא הצוותים שעלה כאן לא מזמן וגם במטסים שונים)אנחנו צריכים את העזרה שלכם על מנת שכולנו נוכל להנות מזה בעתיד בינתיים הבנתי שאתה מארגן לי אתגר, הוא עוד לא הגיע... אל תאיים! פעם הבאה גם תקבל מיקרופון ביחד עם המסמכים... :evilbat:
Etai Charit פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 נושא המשגרה כרגע נמצא בניסוי, בעתיד אנחנו חושבים להכניס את זה לאירועים גדולים יותר מהאירוע השבועי (כגון נושא הצוותים שעלה כאן לא מזמן וגם במטסים שונים)אנחנו צריכים את העזרה שלכם על מנת שכולנו נוכל להנות מזה בעתיד בינתיים הבנתי שאתה מארגן לי אתגר, הוא עוד לא הגיע... אל תאיים! פעם הבאה גם תקבל מיקרופון ביחד עם המסמכים... :evilbat: או, בדיוק מה שאני צריך. באסה רצינית עם המיקרופון הזה שמאכזב ברגע האמת... בלי קשר, אני עוד ציפיתי ממך לאתגר... כבר הכנתי את עצמי לבדוק איך אני מצליח לנחות עם 738 בראש פינה...
Almog Atar פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 אמרתי הפתעה לא אתגר... אם אתה רוצה אתגר דבר איתי בפעם הבאה
E.Z פורסם ספטמבר 17, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 שימו לב מי שטס היום על ידי שיגור שלי או של אלמוג נשמח אם תשלחו דוחות טיסה מי שאלמוג שיגר שישלח אליו.