עבור לתוכן
Tomer Haim

מטוסים דיפולטים - לא מה שחשבתם

Recommended Posts

פורסם

לפעמים אנחנו מזניחים את המטוסים הדיפולטים לטובת המטוסים המקצועיים בתשלום.

במטוסים הכבדים הפער הוא עצום אבל במטוסים הקלים והבינוניים כמעט שאין פער והמודלים הדיפולטיים חסכוניים בפריימים ונעימים להטסה.

קבלו למשל את הלירג'ט המיתולוגי של הסימולטור, אפשר לטוס איתו ולהנות בכל איזור אגן הים התיכון, להמריא ולנחות בשדות תעופה קטנים כמו שדה דב, חיפה וקוס ביון ואף לטוס איתו פה בארץ טיסות CVFR או לאילת על ATS, נכון מחאה חברתית אבל חברים, זה בחינם.

סמי לקח יוזמה ובמוסך החדש שיפץ ותיקן את המטוס - בובל'ה

- התנהגות המטוס ראליסטית יותר ותכונות הטיסה הוצמדו לטבלאות של ספר המטוס

- כל המכוונים ב PFD מגיבים מהר וזזים מאוד חלק (במיוחד מד אופק) ומאפשרים טיסת IFR אמתית

- הוספתי מד גובה אלקטרוני, DME ל VOR2, חץ המציג את הרוח ומשולש המציג את נתיב התקדמות המטוס על ה HSI

באמת שווה לנסות

lear1.jpg

lear2.jpg

להורדה כנסו:

http://www.virtual-flight.com/dl/aircra ... loads.html

המטוס הוא חלק מחבילת התיקון של המטוסים הדיפולטיים

תהנו!

פורסם

תומריקו תודה רבה על השיפוץ,אולי סמי רוצה לשפץ לי את הססנה סיטיישן של F1? שילמתי 54$ ויש לי בעיה עם VOR2 הוא קורא רק DME.

פורסם

תומריקו, רק בקשה אחת והמטוס הזה יהיה באמת אדיר: להוסיף, אפילו בתור אפשרות שלא חייבים להפעיל, מפה נעה על גבי ה-EHSI שכוללת בתוכה את הנתיב והנ"צ מה-GPS. יש אפשרות כזאת או מסובך מידי?

פורסם
תומריקו, רק בקשה אחת והמטוס הזה יהיה באמת אדיר: להוסיף, אפילו בתור אפשרות שלא חייבים להפעיל, מפה נעה על גבי ה-EHSI שכוללת בתוכה את הנתיב והנ"צ מה-GPS. יש אפשרות כזאת או מסובך מידי?

צודק לגמריי!

תומר אם תעשה את זה, זה יהיה אדיר

פורסם
יש למטוס הזה FMS \ FMC ?

או VNAV ו- LNAV ?

אין לדיפולטי FMS. וLNAV וVNAV זה עניין של איך היצרן קורא לכפתורי הניווט הוירטיקלי או האופקי. במקרה הזה, NAV הוא כמו LNAV (ככה זה גם באמבראר).

פורסם

קשה מאוד להכין מפה נעה ב EHSI, זה אפשרי אבל אישית אני חושב שאפשר להנות מהמטוס הזה גם ללא אותה מפה, יש HSI רגיל שיודע לקלוט VOR וגם להשתעבד ל GPS

עשיתי טיסה שדה דב - אתונה, בה נהנתי מאוד והמיכשור הספיק

פורסם
קשה מאוד להכין מפה נעה ב EHSI, זה אפשרי אבל אישית אני חושב שאפשר להנות מהמטוס הזה גם ללא אותה מפה, יש HSI רגיל שיודע לקלוט VOR וגם להשתעבד ל GPS

עשיתי טיסה שדה דב - אתונה, בה נהנתי מאוד והמיכשור הספיק

זה שזה מספיק - זה בטוח, אפשר גם לפתוח GPS בנוסף, זה לא העניין... אם אתה אומר שזה מורכב אני מאמין לך :-)

ושוב תודה גדולה. המטוסים האלה היו ממש נודניקים לפני שאתה הפכת אותם לכאלה כיפיים.

+ מחכה לך הודעה פרטית.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...