Amir Paz פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 גם הירדנים מחוברים... בכל יום שישי וגם בשבת, אפשר לראות התעוררות ירדנית משמעותית. פיקוח מגדל וגישה. 30 דקות טיסה לב"ג - מומלץ בחום!
Almog Atar פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 גם הירדנים מחוברים...בכל יום שישי וגם בשבת, אפשר לראות התעוררות ירדנית משמעותית. פיקוח מגדל וגישה. 30 דקות טיסה לב"ג - מומלץ בחום! רק 2 דקות מבאר שבע !! :mrgreen: לג מעמאן לשדה דוב/חיפה גם יכול להיות נחמד ומגוון
David Bendavid פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 גם הירדנים מחוברים...בכל יום שישי וגם בשבת, אפשר לראות התעוררות ירדנית משמעותית. פיקוח מגדל וגישה. 30 דקות טיסה לב"ג - מומלץ בחום! רק 2 דקות מבאר שבע !! :mrgreen: לג מעמאן לשדה דוב/חיפה גם יכול להיות נחמד ומגוון שישי/שבת הבאים, הזדמנות טובה לנסות: viewtopic.php?f=1&t=38230
Joel Strikovsky פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 אני כבר זה זמן רב עושה ת"א - עמן אם הבקרים שלהם. הם ממש בסדר
Koobe פורסם ספטמבר 17, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 17, 2011 אני כבר זה זמן רב עושה ת"א - עמן אם הבקרים שלהם.הם ממש בסדר +1 מהנסיון של הערב. מקצועי ומכובד.
Amir Paz פורסם ספטמבר 18, 2011 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 18, 2011 אני כבר זה זמן רב עושה ת"א - עמן אם הבקרים שלהם.הם ממש בסדר +1 מהנסיון של הערב. מקצועי ומכובד. לשמוע אותך אתמול על הקשר מר קובה , מדבר בחריפות "אפשרי דרך הדלתא ל 03" - מחזיר אותי לימי הסקאנר מתי אתה עולה לפקח??
Koobe פורסם ספטמבר 18, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2011 אני כבר זה זמן רב עושה ת"א - עמן אם הבקרים שלהם.הם ממש בסדר +1 מהנסיון של הערב. מקצועי ומכובד. לשמוע אותך אתמול על הקשר מר קובה , מדבר בחריפות "אפשרי דרך הדלתא ל 03" - מחזיר אותי לימי הסקאנר מתי אתה עולה לפקח?? בקרוב. צריך להוריד קצת חלודה. אני לא בקטע של אירועי בטיחות. :-) שבוע הבא נוסע עם חמי לקנות לו מחשב עם מפרט דומה לשלי. כבר כמה פעמים שהוא בא אלינו והנחית 152 כלאחר כבוד בלי הרבה בעיה. יש לו ברזומה כמה שעות טיסה כנוסע והוא רוצה להתחיל להתאמן לקראת הדבר האמיתי. חטפתי בראש על הענין הזה, אבל אתה יודע איך אומרים? יש דברים חשובים, ויש דברים חשובים באמת. השאלה היותר חשובה - איפה אני מזמין לנו זוג יוקים במחיר טוב? כרגע בלי דוושות, רק יוקים. מה הולך היום? עדיין CH?
Almog Atar פורסם ספטמבר 18, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 18, 2011 Ch עדיין בתמונה אבל יש גם את סאייטק, היו הרבה וויכוחים פה בפורום לאחרונה מה יותר טוב האמת שגם לי צלצל יפה באוזן לשמוע את ארקיע 830 מונע בסיירה להתיישר מהדלתא על 03:mrgreen: