עבור לתוכן
Ariel

שלום ותודה

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל החברים והפקחים,

כל כך התלהבתי מהרעיון הזה של שיתוף פעולה בין שני ה"שגעונות" (טיסה ופיקוח) שחבל שלא ידעתי שהוא קיים כבר כמה שנים...

בכל אופן לפני כמה ימים התחברתי אליכם והתחלתי להבין איך זה עובד, וזה עובד יפה מאוד.

אני אמנם טס שנים בפלייט אבל לא בצורה מקצועית, החלום שלי זה להוציא רשיון טייס וזה אולי המקום לבחון אם אני בכיוון, חסר לי הרבה ידע הטיסה והדרכה טובה אבל אני מנסה ללמוד הכל מקריאה וצפייה ולהתקדם שלב שלב לפי הסדר.

בימים האחרונים אני מתרגל הקפות, לעלות לרשת ולקבל הוראות זה ממש אחרת מאשר בOFFLINE וההרגשה מדהימה - כאילו אני באויר, אם אני טועה אז אני מרגיש את הלב נחמץ ואני ממש לוקח את זה קשה, כמו כן בטיחות היא גם נושא שמלחיץ תוך כדי טיסה ברשת, הטיסה הראשונה הייתה עם עופר והלב ירד לי לתחתונים... אבל אני מקווה שהוא לא ייתיאש ממני.

אני רוצה להודות כבר בתחילת דרכי פה לפקחים שעוזרים לי להבין את הנהלים, למרות קריאת

המדריכים יש סתירות לפעמים ואני מקבל את הנהלים שנאמרים לי בע"פ.

יש לציין את הסבלנות שהפקחים מגלים ורצונם לעזור ובמיוחד לעופר שאיך ששמעתי אותו מדבר הבנתי שיש פה אדם שהולך לסחוט ממני את המאקסימום לאותו רגע, אני מתנצל אם אני מהווה "מטרד" בתחילת דרכי אבל אני תקווה שזה זמני...

כמו שאתם מבינים אני לומד הכל לבד ולכן אנצל את הפורום כדי לשאול שאלות, אפילו אם תחשבו שהן לא חכמות במיוחד אודה לכם אם תענו לעניין וכך אתקדם.

אריאל

פורסם

דבר ראשון ברוך הבא.

דבר שני יש בית ספר לטיסה ושם תאמין לי יהיה לך יותר קל.

אולי חלק מהדברים אתה כבר יודע כמו איך להתחבר לרשת אבל יש שם אחלה מדריכים ואחלה חומר לקריאה כך שתמיד אפשר ללמוד עוד ועוד.

הנה הקישור

http://www.vfs.up.co.il/

פורסם

נרשמתי לבית הספר,

לא חושב שאוכל לתאם את השעות שלי עם שלהם, אז בינתיים מחוסר ברירה אלמד לבד ובעזרת עיצות כמו שלכם.

אריאל

פורסם
נרשמתי לבית הספר,

לא חושב שאוכל לתאם את השעות שלי עם שלהם, אז בינתיים מחוסר ברירה אלמד לבד ובעזרת עיצות כמו שלכם.

אריאל

שלום לך אריאל ..אתמול שפיקחתי עליך באמת עשית עבודה מעולה.

רק לידע כללי בבית ספר לטיסה לומדים כ15 מבוגרים מגיל 20 עד 50+. ולכן התאמנו את עצמנו אלהם ויש לנו מאין נוהל ברגע שהם מסתדרים בעצמם לאיזו שהיא שעת לילה מאוחרת אפשרות להגיע להדרכה אוטומטית אנחנו באים להדריך אותם.

בכול מקרה תאשר אותי במסנגר ואסביר לך יותר איך אנחנו עובדים עם האנשים העסוקים.

בהצלחה בהמשך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...