Izik Bakshi פורסם ספטמבר 20, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2011 אני יודע שלרובכם זה לא רלוונטי בגלל עבודה, אבל יצא שיש לי כמה שעות פנויות על המחשב במקביל לעוד כמה עיסוקים, אז אמרתי למה לא. הפיקוח הוא עד 16:00, מי שיכול מוזמן.
4X-STA פורסם ספטמבר 20, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2011 אני דווקא מאוד אוהב את השעות שלא שגרתיות האלו של הפיקוח כיוון שלרוב אני עובד בשעות הערב עד הלילה. התעוררתי רק עכשיו אשתדל להתרענן ולהגיע
Etai Charit פורסם ספטמבר 20, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2011 אני דווקא מאוד אוהב את השעות שלא שגרתיות האלו של הפיקוח כיוון שלרוב אני עובד בשעות הערב עד הלילה. התעוררתי רק עכשיו אשתדל להתרענן ולהגיע מסכים בהחלט! גם לי פחות יוצא להתחבר בשעות האלה, אבל זה פשוט עושה כיף בלב. רוצה גם לציין פה את הראל דקר ודני מנוסיס שאני רואה הרבה מחוברים על מגדל ב"ג בשעות לא שעות, אפילו אם אני מסיבות כאלה או אחרות לא יכול לעלות ולטוס, פשוט כיף לראות חיים בשעות לא שגרתיות - גורם לך לא לוותר על טיסה שבאה לך גם כן בשעות לא שגרתיות, כן או לא פיקוח... That's the spirit, בקיצור. תודה חברים.
R0e1JaC פורסם ספטמבר 20, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2011 תודה רבה הראל ואיציק, היה אימון מאוד נחמד, עם כמה הקפות בשדה-דב, עם ה73 פעם הבאה חיפה-שדה-דב עם ה-ATR-73 (והמבין יבין.. ) בוקי, דבר איתי, נעשה כמה אימונים לא שגרתיים במיוחד..
Zeev Bucki פורסם ספטמבר 20, 2011 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2011 הרבה פעמים כתבתי ואמרתי לכולם שהדרך להיות טייס טוב היא באימונים של TOUCH AND GO וכל מיני גישות לשדה שהפקח משנה לך כל הזמן בפתאומיות ואתה חייב לקחת את המטוס יידני פה אין זמן לLNAV או VNAV או טייס אוטומאטי.אתה בא לנחיתה יד ימין מוסיף או מוריד כוח למנועים לפי הצורך על הארבע טרוטולים ויד שמאל על היוק להרמה והורדה של אף המטוס לפי הצורך או פנייה וכמובן גם עבודת דוושות טובה נחוצה ואצבע על כפתור הקיזוז בפיינל ואז אין צורך להפעיל לחץ על ההגה. כמו שהדגמתי לכם היום בבוקר עם איציק והראל הפקחים בבן גוריון וגם במסלול 21 הקצר עם ה744 הכבד.לאחר הרבה תרגולים כאלה אתה ממש חש את המטוס ומרגיש אותו בידיים שלך ואתה שולט בו ולא הוא שולט בך.פניתי אין ספור פעמים להנהלה לארגן ימי אימונים מיוחדים שכאלה בבן גוריון על מנת להעלות את רמת הטייסים והמנהלים אמרו לי שזה רעיון מצויין אבל לא עשו כלום בנושא.כנראה שפה הרבה טייסים מעדיפים את הדרך הקלה לטוס על אוטומאט LNAV VNAV AT ולתפוש את הILS לנחיתה ושלום. אני היום בBAW ששם אני טס ומתאמן הכי הרבה אבל כמובן אני נשארתי חבר וואטיל ששם התחלתי את דרכי בתעופה מהססנות ואני מוכן לעזור בכל נושא של אימונים עם הכבדים ברשת.כמה פעמים כתבתי מיוזמתי בלי ההנהלה שהיום בערב אני מחכה למטוסים כבדים בבן גוריון בJ6 לאימון בשדה וגם פרטתי את המסלול ומה נעשה ואף אחד לא בא.סליחה רק אלון ברנע ופרחי ואכן הם גם "תותחים" ב744. בוקי זאב:4XMJB