Avi Dudai פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 היישר מפורום Screenshots:------------------------------------------------------------------ נכון אני כבר לא זוכר אם עשיתי את הטיסה הזאת כמכשירים או כראיה. אבל עברתי דרך נקודת VOR. ------------------------------------------------------------------ הייתכן? או שמא הכותב אינו יודע באיזו נקודת VOR מדובר או מהו VOR בכלל? איפה התכנון? איפה הירידה לפרטים והכנת תוכנית הטיסה המדויקת? ומהי "נקודת VOR" למען השם?! ועוד: ------------------------------------------------------------------ זה ממש מוזר שנחתתי על 03,הייתי רוצה לנחות על 30.. ------------------------------------------------------------------ סלחו לי - אני לא הייתי רוצה לטוס עם אחד כזה ברשת. שייכנס ל-VFS, ילמד קצת על כיווני מסלולים, מבנה ההקפה בבן-גוריון ואחרי זה יתחיל לטוס ב-VATSIM. ואם אני נראה לכם קצת תוקפני - אז הבנתם. נשבר לטוס עם חבר'ה שלא מוצאים את עצמם במרחב ולא מתביישים לבצע טיסת VFR עם וקטורים מהבקרה. לא מכירים VFR? פתחו מפות ואל תוציאו את הראש החוצה עד שלא הכרתם כל עיקול בכביש החוף או כל גבעה בנגב. החוכמה והידע לא נקנים לכם בזכות הכנת נתיב ב-FSNavigator ושעבוד הטייס האוטומטי לנתיב. זו לא הטסה. זה משחק ילדים, ופה לא משחקים! מי שמתכנן את עתידו בחטיבה או במציאות בעזרת ה-Navigator - שילך סביב. תלמדו להטיס, תלמדו נתיבים, תלמדו הקפות בראיה. ככה מתחילים! באמת שנשבר לי מכל הטיפוסים האלה. וסליחה מראש מכל העולם ואחותו. יו דורון מה קרה לך? מי הרגיז אותך? זה צריך להיות מובן ברור ומקובל שלא כולם מומחים כבר בהתחלה. אי שם לפני כמה שנים כולנו היינו טאמבלים מושלמים. זה שלמדנו לא אומר שיש לנו זכות לרדת על הירוקים. במקום לרדת על הבחור תעודדו אותו. אל תבריחו את החדשים!
Itay Zecharia פורסם אוגוסט 29, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2004 אבי דודאי, אני מסכים איתך בהחלט. אף אחד לא נולד מולשם, עם ידע אופטימלי בתעופה. גם לטייסי F16, ולפקדי טייסות, ולמפקדים בכירים בחייל האוויר, תמיד יש עוד מה ללמוד בנוגע לתעופה. ותמיד יהיו דברים שאחרים לא ידעו, ויחד עם הניסיון יצברו מידע נוסף. הציטוטים שלך הם מילדים, אני מדגיש-ילדים חדשים בעולם התעופה, לאו דווקא בחטיבה וברשת הVATSIM. ואני בטוח שכל אחד מאיתנו, וגם אתה, היית פעם באותה הרמה אם לא פחות. המקצוענות באה עם ניסיון, וכידוע הניסיון בא עם הזמן. והזמן אכן עושה את שלו. אז בינתיים כולנו שואפים למצקוענות מקסימלית, ולרובנו יש רצינות אופטימלית. לכן יש לעודד את החדשים, ולו להטיח בהם רגשות אשם וזלזול. שיהיה לכולם לילה טוב.
Avi Dudai פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 יכולה היות שהוא טס ראיה והוא פתח את ה GPS ועבר את צומת השרון והוא חשב שהוא עובר על ה VOR ושמך הוא:_ _ _ _ _ _ _
the pilot פורסם אוגוסט 30, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2004 חבר'ה, לא באנו כאן לריב. מי שרוצה ללמוד בבית ספרנו(VFS)מוזמן חופשי,אבל שיעמוד בתנאים. לא רוצה לעמוד בתנאים שלא ילמד..כל אחד ושיקול הדעת שלו. אני מבקש מכם,לנו ישתנאים משלנו,לכם יש תנאים משלכם. תכבדו אותנו ואנחנו אותכם. זה כבר שיקול של החניכים.