עבור לתוכן
Tomer Haim

בואו לחלום איתנו

Recommended Posts

פורסם

אתמול ב-2 בלילה ישבתי עם אמיר במסנג'ר על עניינים ברומו של תעופה, על ישראל על קנדה ועל כל מה שיש (או אין) באמצע.

השיחה לא היתה נראת טוב לפחות לא מהסיפורים שלי על מהשקורה כאן ולאט לאט עם התקדמות השיחה כשאנחנו עובדים מנושא אחד לשני, נושאים שיוצרים את אותה מציאות שכולנו מכירים בארץ התחלנו להבין שלפני שפותרים את בעית התעופה הישראלית, צריך לייצר אוכלוסיה תומכת תעופה (כמו שקורה בהרבה מקומות טובים בעולם) שמנו לב שבישראל מי שנהנה משדות התעופה הקטנים הם רק הטייסים, ואז הבנו שחייבים ליצור מצב בו כלל האוכלוסיה תהנה משדה תעופה, זה מצב אידיאלי בו תיווצר אוכלוסיה תומכת תעופה.

ואז התחלנו לפנטז על מקום בו יש בישראל שדה תעופה בינוני עם חברות השכרה ובתי ספר לטיסה בכל הרמות, גם בית ספר קרקע ושרות מצויין לטייסים. אלו שאינם טייסים יוכלו להנות מ-2 מסעדות שונות, מוזיאון תעופה עם עמדות סימולטור ומדשאה ענקית למנגלים ולספוטים על מטוסים, בנוסף תהיה במקום חנות לציוד טיסה וחברות ההשכרה יהנו מקהל רחב שניתן לקחת אותו לטיסות סבבים, כולם נהנים ובמקום מתקיים הפנינג חודשי. קהל הטייסים הוא צעיר ומגוון וקהל האורחים הם משפחות עם ילדים.

- הסלוגן הוא שלא חייבים להיות טייסים כדי להנות מתעופה בישראל ולא חייבים להיות עשירים אם רוצים להיות טייסים

חשבנו עוד והבנו שאין מקום יותר טוב ממגידו לפיתוח שכזה.

מסלול ארוך כבר יש אז הופכים אותו גם לרחב, מוסיפים אספלט בשביל חניות ובשביל המיזואון ועוד כמה מבנים וזהו

אז בשבילכם ובשביל הדמיון, סנרי דמיוני שמתאר את אשר חלמנו:

llmg1.jpg

llmg2.jpg

llmg3.jpg

llmg4.jpg

llmg5.jpg

llmg6.jpg

llmg7.jpg

llmg8.jpg

llmg9.jpg

llmg10.jpg

תורידו את הסנרי מפה:

http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/llmg_wish.zip

והרשו לעצמכם לעוף על כנפי החלום, אולי יום אחד.. מי יודע...

PS תדר ה LOC על מסלול 09 הוא 110.70

פורסם

כל הכבוד על הרעיון!

חלום ובעיקר דמיון מודרך זה דבר טוב לנפש ולאחר מכן לגוף והוכח כי בעזרת דמיון מודרך אפשר לשוטט בגוף האדם וממש לרפא מחלות מכל הסוגים.וזה ברצינות גמורה.

ואם אפשר ליישם את זה בעולם התעופה מה טוב.ראיתי שהוספתם בסינרי דיילת אחת וזה כמובן לא מספיק.אז אני גם פותח שם ליד חנות הגלידות של צבי רודס משרד לשיבוץ דיילות מכל הסוגים ...ואני גם פותח במבצע לכבוד ראש השנה:המשלם במזומן עבור דיילת אחת מקבל בחינם את אשתי כתוספת...

בוקי זאב:4X-MJB :drinking:

פורסם
  zeev bucki כתב:
כל הכבוד על הרעיון!

חלום ובעיקר דמיון מודרך זה דבר טוב לנפש ולאחר מכן לגוף והוכח כי בעזרת דמיון מודרך אפשר לשוטט בגוף האדם וממש לרפא מחלות מכל הסוגים.וזה ברצינות גמורה.

ואם אפשר ליישם את זה בעולם התעופה מה טוב.ראיתי שהוספתם בסינרי דיילת אחת וזה כמובן לא מספיק.אז אני גם פותח שם ליד חנות הגלידות של צבי רודס משרד לשיבוץ דיילות מכל הסוגים ...ואני גם פותח במבצע לכבוד ראש השנה:המשלם במזומן עבור דיילת אחת מקבל בחינם את אשתי כתוספת...

בוקי זאב:4X-MJB :drinking:

שלח את אישתך לגלידרייה שלי יהיה מתוק :D

פורסם

רבותי מצטרף לדברים של תומר, מגידו זה בסיס האם העתידי של אנשי VATIL.

אנחנו עוד נקים שם מוזיאון עם חוות סימולטורים, ומרכז להשכרת מטוסים ע"פ המודל הקנדי. (לא עוד מטוסים קשורים עם חבל לצמיג ומשרד מבצעים שנראה כמו בסטה בכרמל)

אני רק צריך למצוא דרך להשיג 50 מיליון דולר בקנדה, אני עובד על זה!! ;)

פורסם
  Zvi - VATIL13 כתב:
אני כבר בחלום,אני מת על גלידות (כמו בM הדרך)בואו אלי לגלידריה ,50% לחברי VATIL , :icecream: :icecream: :icecream:

צבי

באיזו גלידריה אתה נמצא? איפה היא?

אני שואל כי גם אני מגיע מהתחום.

:D

פורסם
  pilot990 כתב:
יאללה שכולם יתקינו ובמקום שחיפה-הרצליה יהיה מפוצץ,

ביום שבאמת חיפה יהיה מפוצץ אני אפרסם זאת שוב באתר החטיבה.

(פעם אחרונה, הייתה באירועי 30 שנה לאגודת התעופה, מעל 100 כלי טיס על הקרקע בחיפה... כן כן!)

בכל מקרה, רעיון אדיר, אצלי הוא רץ כבר שנים בווריאציות שונות, כולל גם עין שמר.

:mrgreen:

פורסם

הלוואי ויקרה!

באמת שעת טיסה במטוס זה דבר יקר נורא שעולה בסביבות ה 800 שקל מינימום של המינימום.

ז"א שיש לטייסים שמטיסים אחוזי רווח נורא גבוהים.

אם באמת יהייה כזה מקום זה יהייה נהדר וככה גם נער כמוני (15) יוכל לבוא ולהנות קצת מעניין ההטסה הריאליסטית,דבר שהתנסתי בו בעבר והיה חוויה של פעם בחיים!

לדעתי גם צריך סימולטור ססנה בסיסי ביותר עם יוק ולוח פאנל ששעת טיסה עליו תעלה סכום שיקבע.

הלוואי ויקום גוף עם תרומה שיחליט להקים מרכז כזה!

באמת ענף התעופה הוא "לעשירים בלבד"!

כל הכבוד על היוזמה למרות שזה רק בגדר סינרי :)

אבל AS REAL AS IT IS!

פורסם

בהחלט, יום יבוא !!!

בסוף עוד יקרו דברים אי אפשר לדעת אבל חייבים להיות אופטימיים,

קהילת חובבי התעופה בישראל הולכת וגדלה ככל שמתקדמים באפשרויות התקשורת בין החברים [חטיבות וכו']

רעיון של פארק למשפחות בקרבת המסלול -לא נראה לי כל כך מופקע וזה אחלה לספוטינג,

שהאשה תנפנף במנגל ואנחנו נרוץ אחרי איזה ססנה... :mrgreen:

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...