אורח ofek1991 פורסם אוגוסט 28, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2004 ערב טוב ומוצאי שבת נעימים,לפני כ-10 ימים +-,הוצאתי לציבור הרחב את הצביעה החדשה שלי לבלק הוק 741 של טייסת ציפורי המדבר.לאחרונה גיליתי בעיה קטנה מאוד בצביעה שיש בעיה קטנה איתו,כרגע זה לא קריטי ולכן אני לא מוציא תיקון. לכן אני מחפש כמה אנשים שטסו\טסים\יטוסו על הצביעה שלי לכמה זמן,ויוכלו לתת ביקורת בונה וערות,כדי לחפש פגמים ודברים בעייתיים בצביעה תודה מראש אופק את הצביעה ניתן להוריד מ- http://library.avsim.net/download.php?DLID=52624 תודה
maverick76 פורסם אוגוסט 28, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2004 אהלן! אני טסתי עם הצביעה שלך דיי הרבה, ולא זיהיתי בעייה בצביעה, חוץ מהמספר על האף שאמרתי לך כבר. אם יש בעיה נוספת שלא ראיתי, תגיד מהי ואני אבדוק אם לי יש אותה, כי חוץ מהאף הכל ניראה תקין. לילה טוב!
אורח ofek1991 פורסם אוגוסט 28, 2004 דיווח פורסם אוגוסט 28, 2004 תודה על התגובות,שמחתי לשמוע שמישהו טס בצביעה שלי,תודה ! אין מספר על האף מיכוון שיוצר המודל חסם אפשרות כזאת (גם לי זה היה נשמע דמיוני,אבל זה נכון,ניסיתי כמה פעמים),פשוט אין אפשרות :? דבר שני,למה אני לא יכול לטוס בו? כי אני מעדיף שעוד אנשים יטוסו בו וינסו אותו ואולי יצליחו למצוא פגמים שאני לא מצאתי,ויעבירו על הצביעה ביקורת.