Tomer Haim פורסם אוקטובר 1, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2011 היי, לא מזמן קרנדו שחררו את ססנה 210 טורבו עבור FSX ההתרשמות שלי בגדול חיובית, מודל מאוד מושקע, טקסטורות HD רק שאין מתנות חינם והפריימים ברצפה יחסית, (30% פחות מהססנה הדיפולטית של הסימולטור) כל המכשירים מגיבים היטב ולא נדרש שום תיקון בנושא. לדעתי הם הגזימו עם התלת מימד למכשירים כיוון שזה עולה לנו בפריימים ובנוסף לפעמים מעוות את התצוגה - במציאות טייס שירצה להסתכל על מכשיר בצד השני של הפנל, בלי לשים לב, הראש שלו יזוז קצת לעבר השני כך שהעיווט כמעט לא קיים ככה גם בהקשר החלונות בצד (אלו שמתחת לכנף) אם שמים את עיני הטייס במצב בו הם נמצאים בטיסת ראייה, כשמזיזים את הראש שמאלה לכיוון החלון נתקלים בקיר שמעל החלון ובעצם לא רואים כלום - קרנדו לא טעו - הם פשוט נצמדו יותר מידי למציאות, אכן בססנות החלון נמוך מגובה העיניים, אתמול עשיתי ניסוי עם CGK, הייתי בעם הרוח למסלול 03 בשדה דב וסובבתי את הראש שמאלה בצורה רובוטית (על הציר) לעבר השדה ואכן העיניים שלי היו מול הקיר שמעל החלון, רק שבמציאות האדם, בלי להרגיש בכלל מוריד את גובה הראש (בעזרת שרירי הצאוור) כלמי מטה לגובה החלון דבר שאנחנו נאלץ לעשות באמצעות SHIFT+BACKSPACE, מסובך יחסית בדיוק בזמן שאנחנו רוצים לפתעל מדפים וגלגלים... בכל מקרה ביצעתי תיקונים קלים למטוס: - הצמדות ביצועי טיסה לספר המטוס - תיקון התנהגות הגאים ומדפים - תיקון ההתנהגות בפניה - תיקון תכונת אפקט קרקע - הוספתי מוד של LEFT SEAT שממקם את העיניים של הטייס במצב של טיסת VFR או נחיתה - הוספתי את פנל העזר ל VC (להפעלה SHIFT+9) הפנל מסייע לשלוט על כל מיני ידיות כמו ידית המדפים בלי הצורך להסתכל על הידית - ככה זה - לטוס בסימולטור יותר קשה מבמציאות! להורדה: http://www.virtual-flight.com/dl/fsx/c210t.zip כמה טיפים: - תגדירו לכם על הסטיק כפתור המאפס את עיני הטייס, תטוסו במצב של LEFT SEAT ולא משנה לאן תביטו, בטיסה ובנחיתה תוכלו לחזור בקליק למצב טבעי שמאפשר ראות טובה קדימה ומבט על מד המהירות ומד הגובה. - תגדירו לכם כפתור בסטיק שמבצע את הפעולה של SHIFT+BACKSPACE ומוריד את גובה עיני הטייס, ככה כשתביטו לצדדים, יהיה לכם מאוד נוח על הסטיק להוריד את הראש ולחזור למצב הרגיל עם הכפתור הקודם שהגדרתם - אם ניתן, שהכפתורים יהיו אחד מעל השני
Barak Zohar פורסם אוקטובר 1, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2011 תומר כל תיקוני זווית הראייה שאתה מדבר עליהם הם נכונים רק לאלו שלא משתמשים באמצעי עזר כגון trackir. לי יש את האמצעי הזה וזה חוסך לי את כל "התכנות" הזה שאתה מדבר עליו (זויות ראייה, הגדרות מקשים וכו'). ממליץ בחום להשקיע כסף באמצעי עזר כאלו ואני מבטיח לכולם שחווית הטיסה בסימולטור תהיה שונה ברמה אחרת שלא הכרתם!
Tomer Haim פורסם אוקטובר 1, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2011 מכיר את המוצר הזה, אישית אני קצת מפחד ממנו המסך תמיד מולך, אתה מזיז את הראש 5 מעלות שמאלה ובמסך המצלמה זזה 70 מעלות שמאלה ואתה כדי לראות את כל זה צריך להזיז את העישונים 5 מעלות ימינה.. לא יודע מה קורה אחרי שנתיים שימוש במוצר הזה... אבל אני היפוכונדר
Barak Zohar פורסם אוקטובר 1, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2011 תומר אני עם המוצר הזה למעלה משנתיים וזה לא השפיע עלי. האמת זה רק מוזר לי כשאני לא משתמש בזה אני מזיז את הראש בציפייה שגם התמונה תזוז אבל ברגע הראשון שאני מבין שאני ללא ה trackir אני מפסיק להזיז את הראש , כוחו של הרגע, אין מה לעשות.. מה שכן, זה מאוד עוזר לי בטיסות שלי במציאות כרגע, זה נותן לי תמונה שאני מכיר וזה חשוב.