Amir Paz פורסם אוקטובר 3, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2011 חברים יקרים, מסלול 12/30 נסגר לתקופה לא קצרה. המסלול הפעיל לנחיתות והמראות בב"ג הוא 26/08. (ראו שירשור נפרד לנוטאם). שימו לב שאתם עוברים על כלל הדפיות באתר החטיבה. יש שם נספחים חדשים לתפעול מסלול 08. (מגבלות שעות לתפעול גישת ILS ו VOR). משתמשי FSX - אפקד זמין באתר החטיבה. משתמשי FS2004, להלן לינק להורדת אפקד שמתווסף לסינרי החינמי של ב"ג, האפקד מוסיף את ILS08 לסימולטור. http://prs.ifschool.net/files/ILS08AFCAD.zip קרדיט ליוני רביבו על האפקד. זה המקום לשאלות והערות. אנחנו מקווים לראות את הסינרי החדש של דוד כמה שיותר מהר באוויר על מנת שיהיה אפשר לשחרר את מסלולי ההסעה החדשים.
Maor Cohen פורסם אוקטובר 3, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2011 אם יש לי BGN X ל- FSX , אני יכול לשים את האפקד בלי שום בעיות וסיבוכים ? רגיל ?
Amir Paz פורסם אוקטובר 3, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2011 אם יש לי BGN X ל- FSX , אני יכול לשים את האפקד בלי שום בעיות וסיבוכים ? רגיל ? שאלה טובה, לא - האפקד הוא רק ל FS2004 (בגלל הסטייה במיקום בין הסימולטורים) יש את האפקד של תומר חיים שיושב באותו קו עם הסינרי, לדעתי אפשר לשים אותו. בכל מקרה, העניין יבדק במהלך היום. בשביל זה יש את השירשור הזה :wink:
Amir Paz פורסם אוקטובר 3, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 3, 2011 אגב - בינתיים אפשר לעשות RNAV או VOR.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 3, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2011 לא הבנתי אם העדכון AFCAD לFSX מאתר החטיבה הוא לסינרי של דויד או לסינרי החינמי של תומר...
Etai Charit פורסם אוקטובר 3, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2011 אני משתמש בסינרי החינמי של דוד, BG2006 על FSX (כמובן עם חבילת ההתאמה ל-FSX). איזה מענה AFCAD יש לזה? (נכון לעכשיו אין לי: מסלולי הסעה חדשים, ILS08, אני חושב שגם אין LDA30).
Liam Koshrovski פורסם אוקטובר 3, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 3, 2011 הורדתי את האפקד לFS9, איפה לשים את הקובץ ?
4X-STA פורסם אוקטובר 4, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2011 הורדתי את האפקד לFS9, איפה לשים את הקובץ ? כאן: C:\Program Files\Microsoft Games\Flight Simulator 9\Addon Scenery\Israel\Ben Gurion Scenery\Ben Gurion Airport\Scenery
Barak פורסם אוקטובר 10, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2011 אמיר ויוני, התקנתי את הקובץ וביצעתי את ה-ILS. בסה"כ הכל בסדר ממה שראיתי חוץ מזה שמעל הזברה הוא מראה 2 מייל במקום 0. ידוע לכם למה ? אגב בדקתי איפה הוא מראה 0, וזה קצת לפני מסלול 26 כיוון מזרחה. תודה ועבודה יפה
Almog Atar פורסם אוקטובר 11, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2011 אמיר ויוני,התקנתי את הקובץ וביצעתי את ה-ILS. בסה"כ הכל בסדר ממה שראיתי חוץ מזה שמעל הזברה הוא מראה 2 מייל במקום 0. ידוע לכם למה ? אגב בדקתי איפה הוא מראה 0, וזה קצת לפני מסלול 26 כיוון מזרחה. תודה ועבודה יפה אני מדמיין? :drinking:
Barak פורסם אוקטובר 11, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2011 אמיר ויוני,התקנתי את הקובץ וביצעתי את ה-ILS. בסה"כ הכל בסדר ממה שראיתי חוץ מזה שמעל הזברה הוא מראה 2 מייל במקום 0. ידוע לכם למה ? אגב בדקתי איפה הוא מראה 0, וזה קצת לפני מסלול 26 כיוון מזרחה. תודה ועבודה יפה אני מדמיין? :drinking: כבר לא
Etai Charit פורסם אוקטובר 11, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 11, 2011 אמיר ויוני,התקנתי את הקובץ וביצעתי את ה-ILS. בסה"כ הכל בסדר ממה שראיתי חוץ מזה שמעל הזברה הוא מראה 2 מייל במקום 0. ידוע לכם למה ? אגב בדקתי איפה הוא מראה 0, וזה קצת לפני מסלול 26 כיוון מזרחה. תודה ועבודה יפה אני מדמיין? :drinking: כבר לא לפחות לא בקטע הזה... אלמוג מדמיין הרבה בלי קשר...