Yakov Kraus פורסם אוקטובר 4, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2011 שאלה לכולם איך אתם מציעים להמשיך לדאלס וההמשך או לשלב טיסות VFR למשל לטוס השבוע IFR ללוס ווגס להמר קצת ובסוכות לעשות טיסת VFR מעל אגם מיד והקניון הגדול
Aaron Dagan פורסם אוקטובר 4, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2011 בקר טוב TFC, השבוע אני מציע לשוב לתכנון המקורי, שלא נמצא כרגע לפניי. בשבוע הבא, וגם בגלל ריבוי החגים הבאים לטובה, אפשר בהחלט לשלב קטעי VFR יחד עם דילוגי IFR לצדדים (לאס ווגאס והאיזור). דעתכם?
Yakov Kraus פורסם אוקטובר 4, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 4, 2011 אנחנו נמצאים כרגע במרכז בדנוור קולרדו המשך המסע הוא לכיוון מזרח דאלס טקסס אין שם אתרים המתאימים לVFR לטעמי עזבנו מהר מדי את החוף המערבי והפסדנו ביקורים באתרים יפים כמו הקניונים, עמק המוות, הפרקים הלאומיים, אזורים מדהימים בוושינגטון אני לא מציע לקפוץ מאתר VFR מאזור אחר אלא לשלב שבוע הגעה לאזור IFR ואז לעשות סיור VFR עכשו כשאנחנו בדנוור כדאי לטוס מערבה לווגס IFR ואז בשבוע הבא לעשות סיור בקניון הגדול
Amon Schneider פורסם אוקטובר 4, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2011 לטוס מערבה השבוע ולצאת משם נמוך ולאט לסיורים באיזור נשמע לי הגיוני.
Aaron Dagan פורסם אוקטובר 4, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 4, 2011 אני גם בעד IFR השבוע?KDEN KLAS? גם אני בעד.....מישהו מכין תדריך או שמחפשים מתנדב?
4x-dor פורסם אוקטובר 5, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2011 אם כך.. השבוע נטוס ללס וגס.. נתיב KDEN DBL J60 HVE J60 BCE KLAS (זמין ב VROUTE) אורך הנתיב 548מייל ימי. דפיות http://chartfinder.vatsim.net/ מקלידים את שם השדה בצד ימין למעלה ומקבלים רשימה מסודרת של הדפיות. להתראות בחמישי. המראה ראשונה 21:30 מקומי
Yakov Kraus פורסם אוקטובר 5, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 5, 2011 הנתיב דנוור לוס ווגס גישה ללוס ווגס כרגיל ספוטים מהחלל שם נרויח את כל ההפסדים מהבורסה בהצלחה