Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 האם מתוכנן עדכון לסינרי הישן לFS9 עם הGROUND LAYOT החדש? כי אני אישית לא יקנה את הסינרי החדש עד שלא תצא לו תמיכה ל AES.(אני בטוח אקנה אבל רק אחרי שיצא AES שתומך בזה)
Amir Paz פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 בגלל הסטייה במיקום האופציות יהיו: FSX: סינרי בתשלום או: אפקד. FS2004: סינרי בתשלום או: אפקד.
Tomer Oszlak פורסם אוקטובר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 אוקיי, אז תהיה אפשרות להיות עם הסינרי הישן ברשת? בגלל שאני די פאנבוי של AES ואני לא טס כמעט לשדות תעופה בלי AES
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 אתה יכול להיות עם איזה סינרי שאתההרוצה ווטסים לא מגבילה אותך, אבל זה ייצור הרבה בעיות ברמת השירות שתקבל מהפקחים בכל מקרה aes יהיה גם לסינרי של 9 ברגע שיצא
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 כרגע יש לי ויכוחון עם FSADDON על קצב ההתקדמות שלו עם האינסטולרים של שתי הגירסאות גם בפורום שלו יש מעט לחץ היום הגבתי שם למישהו וכנראה כיוונתי למטרה ופרנסואה הגיב לאחר מכן http://fsaddon.eu/wpfsaddon/?page_id=10 ... ways/#p952 פניתי כמובן גם לאוליבר לגבי AES והוא בהחלט מוכן ליצור AES לFS9 כשיקבל את הסינרי אני באמת מבואס ממהלך העיניינים אך כרגע אלעד ואיתי הצביעו על כמה נקודות שיש צורך לטפל כך שממחר אני יטפל מבחינתי זה יכול לקחת מספר שעות לא יותר מיזה כך ששלושת השבועות שפרנסואה הבטיח לא יפגעו
אורח פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 דוד, דבר איתי מחר לגבי הסינרי מספר דברים שמצאתי בבדיקות שערכתי אתמול והיום. תודה
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 18, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2011 יש התעוררות מקווה שהפעם זה יקרה http://fsaddon.eu/wpfsaddon/
Aaron Dagan פורסם אוקטובר 19, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2011 יש התעוררות מקווה שהפעם זה יקרהhttp://fsaddon.eu/wpfsaddon/ כפי שנאמר לא פעם: "כל עכבה לטובה". חג שמיח....
omribensh15 פורסם אוקטובר 19, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2011 בשעה טובה!!! הגיעה הזמן שפרנסואה יזיז את העיניניים
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 19, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2011 דויד, האם אתה מתכוון להוציא לפחות תיקונים לכל הבעיות (למשל הAFCAD הבעייתי שלו) שיש עם גרסה 1.0 של FSX בחינם? אני תמיד הבנתי שהעבודה היא על תיקונים לבעיות בגרסה הקיימת ולא על גרסה חדשה שתעלה עוד 20 שקל...
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 19, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2011 דויד, האם אתה מתכוון להוציא לפחות תיקונים לכל הבעיות (למשל הAFCAD הבעייתי שלו) שיש עם גרסה 1.0 של FSX בחינם?אני תמיד הבנתי שהעבודה היא על תיקונים לבעיות בגרסה הקיימת ולא על גרסה חדשה שתעלה עוד 20 שקל... בנוסף לעידכון של הפוטו השילוט החדש כל הטקסי החדשים ועוד מספר מבנים לדוגמא ה UPS והאיזור התיקונים שבעידכון מטפל בכל הבעיות שהיו קודם לכן אבל יש בהם את הטקסי החדשים. הבעיה העיקרית עד כמה שדווח לי היית בתנועת מטוסי הAI כרגע אין יותר את הבעיה, לדעתי הבעיה נוצרה בגלל הבאג הידוע שקיים באפקד שקשור לסימון עצירה כרגע בגלל המרחק שנוצר בין 08 ל 12 הם אינם נתקעים יותר אם יתעוררו עוד בעיות אני כנראה לא יעלה אותם דרך FSADDON ונמצא דרך אחרת...
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 20, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 20, 2011 הבעיה שהטרידה אותי היא לאו דווקא התנועת AI אלא START LOCATIONS לא מדוייקים והגדרת גודל חניה לא מדוייקת (PARKING RADIUS) מה שגרם לכל מני אנומליות גם בAI וגם כשמנסים להתחבר לשרוולים כשחוזרים מטיסה. וכמו שאמרת יש את הבעיה עם השילוט הלא נכון...