Tal Malca פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 אני כרגע משייט בגובה FL330 לבריסטול מהאי קוס באמצע הטיסה כרגע אני רואה שהרוחות משתגעות ומהירות המטוס שלי יורדת בצורה דרסטית ואז אני מקבל BUFFET ALERT אחרכך המטוס נותן דחף ומתיישר בחזקה מה שעשיתי הנמכתי כרגע ל FL330 ( אני עדיין בשיוט) וזה עד עכשיו לא קורה לי? אז שאני אבין זה טעות שלי ? ( אני כרגע עם 15% דלק ) או שזה בגלל הרוחות? ( הרוחות קפצו למשל, 340/105 , ואז השתנו פתאום ל 60/100 )
yuval_el פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 כן, יכול להיות שזה בגלל המערבולות עוד סיבה היא התקרחות על החיישנים. תבדוק שהPITOT HEAT בON
Tal Malca פורסם אוקטובר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 הנמכתי ל FL300 לא 330 וזה הסתדר לי מה שכן המטוס בשלב מסויים הטלטל מצד לצד בצורה מאוד מוגזמת עד כדי כך שהוא התחיל מדי פעם לאבד מהגובה שלו PILOT HEAT היה ב ON בזה אני בטוח אז כנראה בגלל מערבולות כי איך שהנמכתי ,הרוחות נחלשו ואיתם המערבולות השאלה היא האם הפתרון הוא להנמיך גובה שיוט?
David Bendavid פורסם אוקטובר 9, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 באיזה מנוע מזג-אוויר אתה משתמש? הבעייה הזו היתה קיימת (אצלי לפחות) בASA ובASX והסתדרה בASE.
Tal Malca פורסם אוקטובר 9, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 9, 2011 פעם ראשונה שזה קורה לי אני משתמש במנוע הדיפלוטי של FSX יש עוד כמה אנשים ( מפורום אחר) שחוו את המערבולות האלה היום באירופה ואחד מהם גם משתמש ב ASE יום סוער היום באירופה
Joel Strikovsky פורסם אוקטובר 10, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 10, 2011 הבעיה שלך מאד פשוטה. אתה צריך להפעיל / לסמן-לבחור (למעשה זה מבטל) ב FSX באפציית מזג אוויר את ה: “Disable Turbulence and thermal effects” זה לא מנגן טוב עם ה NGX זה מופיע ב Manual של ה NGX PMDG-737NGX-Introduction.pdf עמוד 15 תחת Weather הם מציינים שם בפירוש שאם אופציה זו אינה מבוטלת שזה יכול לגרום לתופעה שבו חווית. זה למה אני תמיד אוהב לקרוא Manuals של כל מוצר שאני רוכש, הרגל חיובי , כדאי לכם לאמץ הרגל זה
Tal Malca פורסם אוקטובר 10, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 10, 2011 ת'אמת קראתי את המנואל אבל רק בחלק התפועלי של המטוס בחלק של ההגדרות קצת חיפפתי