The_Agent פורסם אוקטובר 16, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2003 זקוק נואשות לעזרתכם.. סוף כל סוף הבנתי איך משחקים בוואטסים עכשיו פתאום הופעיה עוד בעיה מוזרה.. אני לא מצליח לראות מטוסים בפלייט סימולטור ברשת, כאילו לדוגמא אני יודע שיש מטוב לידי בשדה התעופה מסויים לפי הסרבר אינפו אבל אני לא רואה אותו השדה פשוט ריק גם באוויר אני ראיתי בסרבראינפו שיש מטוס לידי אבל בפלייטסימולטור אני לא רואה אותו דסתם כל השמיים ריקים. תעזרו בבקשה לתקן את הבעיה , בתודה רבה דני.
yizhaq פורסם אוקטובר 16, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2003 כדי שתוכל לראות את כולם אתה צריך לעשות רישום של FSUIPC. אני לא ראיתי שום רישום שהוא נכון לגבי הגרסה האחרונה של FSUIPC 3.11 בכל מקרה חפש את זה באחת מתוכנות שיטוף קבצים, זה יהיה הכי קל.
The_Agent פורסם אוקטובר 16, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2003 הצלחתי לעשות רישום עם 3.11 פשוט צריך לדעת לקרוא ספרדית
שגי×�_×™× ×�×™ פורסם אוקטובר 16, 2003 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2003 שלום לך X, לשאלתך, נורא תלוי באיזה סימולטור אתה משתמש - אנא פרט. בבקשה התחבר בשמך האמיתי - אנחנו מנסים להכיר אחד את השני והפורום זאת התחלה דיי טובה. טיסות מהנות, שגיא.
The_Agent פורסם אוקטובר 17, 2003 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 17, 2003 לא משנה הצלחתי היה צריך ב SB ללחוץ על מקש ימיני בעכבר ללכת ל>>> OPTIONS>>>IP RANGES>>40 תודות רבות ל EZMAN - VATIL 9