Tomer Haim פורסם אוקטובר 12, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2011 פוטו עמק החולק מקו מעץ צפונית מראש פינה ועד קו מטולה - מדובר רק בעמק ולא בהרים מסביב עם מלא אובייקטים. אוטוגן וגם של הסימולטור, ציפורים וכו כולל טקסטורות לילה. חדש: גם איזור אש פינה מהגדה הצפונית של הכנרת הצטרף... תמונות: תמונות: להורדה: https://skydrive.live.com/?cid=027D5752 ... 095E%21130 מי שרוצה רק את תוספת ראש פינה שיוריד את חלקים 10 עד 14 בלבד תהנו
Adam Waiser פורסם אוקטובר 12, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 12, 2011 תומר!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב אותך! תודה ענקית, וסיבה טובה לשחרר את ה"סינרי" שלי של מנחת רשות החולה (יש דבר כזה). פרטים בהמשך.
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 13, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2011 תומר!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב אותך! גמאני, גם אני!
Maor Cohen פורסם אוקטובר 13, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2011 תותח אתה תומר ! כל הארץ מתחילה להיתמלא פוטורילים בזכותך !, חג שמח לך , מאור .
Blackout פורסם אוקטובר 14, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2011 תומר מעולה! שבוע הבא אני הולך לעשות טיסה במציאות לקריית שמונה. עכשיו אוכל לעשות חזרה גנרלית לפני הטיסה בסימולטור כמו בן אדם תודה!
Niv פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 מדהים! תודה רבה! למישהו יש תכנונים על מנחת החולה?
Shoval Cohen פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 למישהו יש תכנונים על מנחת החולה? 5 תגובות מעליך :wink:
flytosky פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 זה כבר לא סימולטור. זה מציאות !! וואו מדהים !
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 הוספתי גם את ראש פינה ענק, תודה רבה. עשרת הקבצים הראשונים נותרו ללא שינוי ונוספו עוד 4 להורדה? או שיש שינוי גם באחרים?
Adam Waiser פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 מדהים!תודה רבה! למישהו יש תכנונים על מנחת החולה? לפני כמה שנים בניתי AFCAD של המנחת אבל לא הפצתי אותו כי הוא לא יצא מושלם וגם ככה לא היה נראה ל שמישהו חוץ ממני רוצה או צריך אותו. עכשיו כשיש את הפוטוריל זה נותן סיבה טובה לחזור לעבוד עליו. אז מבדיקה ראשונה נראה שכרגע הוא לא יושב בדיוק עם הפוטוריל החדש (כל המנחת יוצא כ200 מטר צפונית למיקום שלו בפוטו) כשיגיעו הגשמים ירד קצת לחץ בעבודה ויהיה לי סוף סוף זמן לחזור לשבת על זה ולסיים מה שצריך, בתקווה שעד סוף נובמבר אשחרר אותו
אורח פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 מדהים!תודה רבה! למישהו יש תכנונים על מנחת החולה? לפני כמה שנים בניתי AFCAD של המנחת אבל לא הפצתי אותו כי הוא לא יצא מושלם וגם ככה לא היה נראה ל שמישהו חוץ ממני רוצה או צריך אותו. עכשיו כשיש את הפוטוריל זה נותן סיבה טובה לחזור לעבוד עליו. אז מבדיקה ראשונה נראה שכרגע הוא לא יושב בדיוק עם הפוטוריל החדש (כל המנחת יוצא כ200 מטר צפונית למיקום שלו בפוטו) כשיגיעו הגשמים ירד קצת לחץ בעבודה ויהיה לי סוף סוף זמן לחזור לשבת על זה ולסיים מה שצריך, בתקווה שעד סוף נובמבר אשחרר אותו משעמם לי. אתה יכול לתת לי לעשות את זה
LevelD פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 נראה מדהים! צריך להוריד את עשרת החלקים בנפרד? תודה.
Adam Waiser פורסם אוקטובר 15, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2011 מדהים!תודה רבה! למישהו יש תכנונים על מנחת החולה? לפני כמה שנים בניתי AFCAD של המנחת אבל לא הפצתי אותו כי הוא לא יצא מושלם וגם ככה לא היה נראה ל שמישהו חוץ ממני רוצה או צריך אותו. עכשיו כשיש את הפוטוריל זה נותן סיבה טובה לחזור לעבוד עליו. אז מבדיקה ראשונה נראה שכרגע הוא לא יושב בדיוק עם הפוטוריל החדש (כל המנחת יוצא כ200 מטר צפונית למיקום שלו בפוטו) כשיגיעו הגשמים ירד קצת לחץ בעבודה ויהיה לי סוף סוף זמן לחזור לשבת על זה ולסיים מה שצריך, בתקווה שעד סוף נובמבר אשחרר אותו משעמם לי. אתה יכול לתת לי לעשות את זה בכיף אם אתה רציני בקשר לזה שלח לי בפרטי את המייל שלך ואני אעביר לך את הקובץ עבודה ותזיז הכל למקום. ואם אתה רוצה גם לעשות מבנים בGMAX אני שולח לך תמונות של כל המבנים במנחת.
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 16, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2011 אגב, לא חייבים היום לעשות בGMAX, אפשר להשתמש בGOOGLE SKETCHUP החינמית במקום, אני לא יודע מה המשמעות לגבי פריימים עדיין אבל התוכנה הרבה יותר אינטואיטיבית ופשוטה לעבודה
Liaz Kamper פורסם אוקטובר 16, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2011 תומר, המון תודה לך על ההשקעה והדחיפה לעשייה.
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 18, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2011 תומר, המון תודה על השיתוף וההשקעה, וכל הכבוד על התוצרת המשובחת שלך.
Yakov Kraus פורסם אוקטובר 19, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2011 טסתי טיסה קצרה ומקביל במחשב השני פתחתי GOOGLE EARTH יש התאמה יפה כל הכבוד אתה הופך את הטיסה לחוויה כמעט אמיתית חג שמח