עבור לתוכן
Izik Bakshi

אזכרה לנמרוד גרשוני ז"ל

Recommended Posts

פורסם

נמרוד גרשוני ז"ל, מראשוני הטייסים הוירטואליים ברשת, לקח חלק בלתי נפרד בהקמה וביסוס הקהילה הוירטואלית בארץ.

נמרוד, היה חבר פעיל מאוד בקהילה, ותחת כנפיו אימץ ועזר לטייסים חדשים בקהילה, לא מעט מהטייסים הותיקים ברשת חבים לו על הידע שלהם.

במסגרת הפעילות של נמרוד בחטיבה הוא תרם את ביתו לאירוע השנתי של החטיבה – חדר בקרה, נמרוד לקח חלק חשוב מאוד בחברת התעופה הוירטואלית ישראל איירלינס שהייתה בין המובילות באותה תקופה.

נמרוד היה מקצוען אמיתי בכל דבר שעשה בחייו, וכמו כל מקצוען הוא הטמיע את הגישה הזו בקהילה בכל הזדמנות, ודחף את החברים בקהילה למקצוענות.

נמרוד גרשוני נהרג בהתרסקות מטוס דו מנועי ב-19 לנובמבר 2004

בנימה אישית: עד היום אני זוכר את משמרת הפיקוח האחרונה איתו, ערב לפני שנהרג נמרוד עלה על ELY081 ודרש כרגלו בטיסה סיד מיוחד, החלפנו צחוקים על הקשר בשעת הלילה המאוחרת וסגרתי את העמדה, למחרת שקיבלתי את ההודעה על מותו, אני פותח סרבר אינפו וטיסת ELY081 עדיין טסה ב-VATSIM...רגע מצמרר.

יהי זכרו ברוך.

אזכרה

חלפו שבע שנים של געגועים לבננו אחינו ונכדנו האהוב

נמרוד גרשוני ז"ל

נעלה לקברו ביום שישי 18.11.11 בשעה 14:00

בבית העלמין בכוכב יאיר.

לאחר האזכרה אתם מוזמנים לביתנו ברחוב דן 24 כוכב יאיר.

משפחת גרשוני

%D7%A0%D7%9E%D7%A8%D7%95%D7%93%20%D7%92%D7%A8%D7%A9%D7%95%D7%A0%D7%99.jpg?psid=1

פורסם

כבר 7 שנים, אני המום.

תחושה לא נעימה עוברת בי ואני חש כאילו אתמול בערב צחקנו עם נמרוד על הקשר והוא סיפר על הטיסה בבוקר שלאחריה עלה לסיבוב נוסף כנוסע וממנה לצערנו לא שב.

מתגעגעים חבר .

פורסם

את נמרוד הכרתי ברשת, איך לא, אי שם בסוף שנות ה-90 בעודי טס ברשת SATCO (הרבה לפני ש VATSIM או IVAO קמו)

מאז יצרנו קשר וכבר כמה ימים לאחר מכן ביקרתי אצלו לראשונה בביתו בכוכב יאיר, כמובן שעמדת הסימולטור פעלה, אני זוכר מדרגות עץ ושולחן שעליו הופעל הסימולטור.

נמרוד אז הלווה לי "הספר לטייס כרך א'" ומאז כל אחד המשיך בדרכו ומידי פעם היינו נפגשים ברשת.

נמרוד חובב טיסה מושבע, כמוני, לא היה יום שלא היה קשור באיזשהו אופן לתעופה, אפילו לא יום אחד !

נמרוד אתה חסר לכולנו !

פורסם

היינו היום באזכרה של נמרוד מספר אנשי חטיבה, חלקם אפילו לשעבר.

השמיים בכו, ירד גשם שוטף והמשפחה הזמינה את כולם אליה הביתה להמשיך את טקס האזכרה.

הרבה זיכרונות מהעבר, מחניק עד דמעות.

נמרוד חסר.

פורסם

7 שנים.

הכרתי את נמרוד, כמו כולם, איפהשהוא בסוף ה-90. אני חושב שאפילו טסנו יחד על השרתים של מיקרוסופט, עם משה שטרית ושאר הדינוזאורים.

אני זוכר משמרות לילה במגדל הפיקוח בשדה-דב, אחרי שסידרתי לו אישור כניסה לבסיס. יושב איתי, מעבירים שעות במגדל...

את השמועה על ההתרסקות קיבלתי כשירדתי בעצמי מטיסת כיול PAPI בשדה-דב. שישי בצהריים, גשום, וחבר משותף יידע אותי. אני זוכר את תחושת ההדחקה בדקות הראשונות. ממש לא התייחסתי לזה, סירבתי להאמין, התנהגתי, באופן לא ברור, כאילו כלום לא קרה. לא יודע להסביר. אחר כך כבר היה קשה; טלפונים לחברים משותפים מהחטיבה, ומבינים לאט לאט שזה אכן קרה.

מאז - מגיעים כמעט כל שנה לאזכרה. השנים רצות מהר מאוד. החברים מתבגרים, מסיימים תארים, מתחתנים, חלקם עם ילדים, המשפחה עברה דירה - אבל נמרוד נשאר זכרון של אבן אצל כולנו. משוגע, עם ברק נדיר בעינים, ויכולת אנושית מופלאה ליצור קשרים ולאגד סביבו אנשים.

תמיד יחכו לך / לאה שבת

הו ילד עבר זמן

נסעת לחפש רחוק מכאן

ואני מחכה לך

הו ילד שלי בעולם

ציפור אדם כמו כולם

מחפש את האופק

כל מטוס שטס בשמיים

כל כוכב מאיר בעיניים

מזכיר לי אותך

נחליאלי לפני הגשם

צרצרים בשעות הערב