joeym פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 שלום לכולם. כאחד שנהנה (לא עלינו) לטוס בסימולטור על GA חד מנועי, הייתי שמח אם היה אפשר להקדיש אירוע שבועי אחד או יותר לטיסות GA בלבד. אפשר לבצע טיסות מבנה, הקפות וכל שאר טיסות "פשוטות" שכאלה. אני מבין שהסימולטור נותן לנו הטייסים הוירטואליים להטיס כל דבר, ואני מבין את הכיף שבטיסות הסחר, אך יהיה נחמד לשלב גם תנועת GA מדי פעם. מישהו רוצה להרים את הכפפה?
David Bendavid פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 היי חנן, אני לא רואה שום סיבה לייחד אירוע שבועי לתחום. מידי אירוע שבועי יש פיקוח ת"א, ולעיתים קרובות עולה גם פלוטו ו/או דרום (לצערי בד"כ הם לא זוכים לתנועה ולכן מירב הפקחים מעדיפים לא לעלות לעמדות הנ"ל). כל מי שמעוניין לטוס בטיסות GA - יותר ממוזמן לטוס באירוע השבועי הרגיל, ואם מספר אנשים יצהירו מראש שהם מעוניינים בטיסה כזו - אני בטוח שאחד הפקחים ירים את הכפפה ויפקח בצפון או בדרום. בכל מקרה, תמיד יש ת"א שעליו תוכלו לטוס בכל המדינה, או אפילו להוציא ססנה מחיפה ללרנקה, או משדה-דוב לעמאן (ראה את השרשור של אמיר פז, אודות שיתוף הפעולה עם החטיבה הירדנית מדי שבוע). מקווה לראותך טס בסוף השבוע הקרוב ונהנה מהפיקוח בארץ
joeym פורסם אוקטובר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 אהלן דוד, אכן, כמעט בכל שבוע אני טס, ובכל פעם אני בקשר עם תל אביב ו/או בן גוריון. הבעיה היא שאין תנועה כל כך גדולה של GA, ובטח לא בשדות. לגשת עם GA לבן גוריון גובל בטירוף (במציאות) ולכן לאלה מאיתנו שמנסים לטוס כמו במציאות (אני טס בGA בהרצליה בעיקר) השדות הרלבנטיים הם היותר קטנים, שהתנועה בהם מינימלית. אולי אפשר לעשות אירוע לא שבועי, אלא חד פעמי ולראות האם זה יתפוס...
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 דיברתי בזמנו עם מישהו בחטיבה על פסטיואטיל במקום הפסטיעיט, לא יודע אם קידמו את זה.
joeym פורסם אוקטובר 27, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 יש אירועי GA או שדות שבהם יש תנועת GA גבוהה?
Ido Rosenthal פורסם אוקטובר 27, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2011 עם הסגירה של עיט הארועי GA התמעטו, אתה יכול לראות בשרשורים האלה מה היה פעם ואולי עם קצת רצון ודחיפה תוכל להרים עוד אחד כזה, אני כבר הודעתי לקודקודי החטיבה שאני אשמח לסייע ב"ועדת קישוט" לאירוע כזה: viewtopic.php?f=1&t=17253 viewtopic.php?f=1&t=22138 viewtopic.php?f=1&t=28947
joeym פורסם אוקטובר 30, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 30, 2011 אני חושב שחייבים להרים אירוע כזה! עידו - צור איתי קשר בFB ונרים אחד כזה!