אורח פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 http://forum.avsim.net/topic/352127-pmd ... available/
R0e1JaC פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 הגיע הזמן! כמה זמן הם דוחים את העדכון.. ל-PMDG יש מוצרים מעולים, אבל שמדובר על דיוק בזמנים זה לא הצד החזק שלהם. תודה.
Tal Malca פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 התקנתי . PMDG הוסיפו PERFORMENCE MANGER,שבו תוכלו לבחור טקסטורות ברזולוציה גבוהה/נמוכה ל VC שמתי על הנמוכה,ת'אמת אין כל כך הבדל באיכות התמונה ב VC,חוץ מה PFD,שהתמונה קצת פחות איכותית אבל נתן לי איזה 3 FPS יותר,בב"ג X קיבלתי לפני SP1 22-24 FPS אחרי אני מקבל 25-27 FPS מדי פעם שאני משחק הרבה בתצוגה זה יורד לאיזה 19 ככה,אבל חוזר ל20+ עוד משהו נחמד שעשו עבורינו ( במיוחד לי למשל,אני מקבל 35-40 FPS ב 2D ב BEN GURION X) התצוגה ב 2D קצת יותר נוחה מבחינת פיינל,התמונה יותר לכיוון מטה ככה שיהיה אפשרי לראות את תחילת המסלול בפיינל ואת ה PAPI טוב יותר אני אישית בדרך כלל מסיע,עם ה VC אבל נוחת וממריא עם ה 2D אנ מרוצה מה SP1 הזה
Maor Cohen פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 סוף סוףףף ! מוריד , הם עשו את ניצול המערכת יותר טוב ? זאת אומרת יש טיפה שיפור בפריימים בלי להוריד את האיכות ?
Etai Charit פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 התקנתי .PMDG הוסיפו PERFORMENCE MANGER,שבו תוכלו לבחור טקסטורות ברזולוציה גבוהה/נמוכה ל VC שמתי על הנמוכה,ת'אמת אין כל כך הבדל באיכות התמונה ב VC,חוץ מה PFD,שהתמונה קצת פחות איכותית אבל נתן לי איזה 3 FPS יותר,בב"ג X קיבלתי לפני SP1 22-24 FPS אחרי אני מקבל 25-27 FPS מדי פעם שאני משחק הרבה בתצוגה זה יורד לאיזה 19 ככה,אבל חוזר ל20+ עוד משהו נחמד שעשו עבורינו ( במיוחד לי למשל,אני מקבל 35-40 FPS ב 2D ב BEN GURION X) התצוגה ב 2D קצת יותר נוחה מבחינת פיינל,התמונה יותר לכיוון מטה ככה שיהיה אפשרי לראות את תחילת המסלול בפיינל ואת ה PAPI טוב יותר אני אישית בדרך כלל מסיע,עם ה VC אבל נוחת וממריא עם ה 2D אנ מרוצה מה SP1 הזה אני טס כמוך בתצוגות והורדת זוית הראייה מטה ב-2D קריטית בעיני, לפני כן בזוית גישה נכונה ראו בקושי את קצה המסלול הרחוק - נאלצתי לנחות ב-VC. תודה על העדכונים...
Tal Malca פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 סיימתי טיסה עם ה NGX LCLK-LLBG ה FPS ב VC בלילה השתפר אצלי אני מקבל בפיינל ב08 14-18 FPS וזה גם עם תנועה וחיבור לואטסים,וכולל הפוטורילים של בת ים ראשל"צ,תל אביב,נתניה,הרצליה.
אורח פורסם אוקטובר 30, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 30, 2011 איתי, שיפור מדהים בזוית הראיה. סוף סוף אני מצליח לנחות כמו בן אדם. מבחינת פריימים לא הרגשתי שיפור, אבל לפני הבדיקה הסימולטור עלה וירד כמה פעמים לבדיקות אחרות, אז אולי בגלל זה. מעבר לזה ראיתי איזו תופעה מוזרה בפונטים ב VC. יאללה אפשר להתחיל לגהץ טיסות ניסוי לאילת
Etai Charit פורסם נובמבר 3, 2011 דיווח פורסם נובמבר 3, 2011 איתי, שיפור מדהים בזוית הראיה.סוף סוף אני מצליח לנחות כמו בן אדם. מבחינת פריימים לא הרגשתי שיפור, אבל לפני הבדיקה הסימולטור עלה וירד כמה פעמים לבדיקות אחרות, אז אולי בגלל זה. מעבר לזה ראיתי איזו תופעה מוזרה בפונטים ב VC. יאללה אפשר להתחיל לגהץ טיסות ניסוי לאילת תודה!