Tal Malca פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 ממש עכשיו סיימתי טיסה מ LCLK-LLBG הייתי כ 4X CDC למי ששם לב בכל מקרה קיבלתי קלירנס לנחיתה,בשלב מסויים שמתי לב למטוס ש"אמור להיות" בנק' המתנה 08 אבל שמתי לב שהוא מוצג אצלי ממש על המסלול אני יודע שכנראה ההוא משתמש בסינרי אחר/FS9 ואני יודע שקיימת סטייה כזו השאלה היא האם ביציאת ה BEN GRUION החדש ל FS2004 הדבר אמור להיפתר כי זה ממש מציק לעין לראות בפיינל מטוס שחוסם לך... ( נחתתי כי אני יודע שזה לא תאונה כלשהי,וזה לא מצב מסוכן באמת,לא הספקתי לשאול,כי הייתי בצ'אט ולא בקול,בגלל טעות שלי במיקרופון,שעבד מצויין בלרנקה עם בקרת ניקוסיה,אבל הפסיק לפעול,בגלל שבטעות ניתקתי עם הרגל,כי הכבל היה לי מתחת לרגל ולא שמתי לב לזה,אז ההגדרה שלו משום מה הלכה,בכל מקרה עכשיו סידרתי כנראה...) נ.ב. נשמע כמו ראפ מה שכבתי בין הסוגריים
amir friedland פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 לגבי המקרה הנל בתור פקח הקרקע אני יגיד לך שהמטוס הזה עבר את ה H/P ונעצר ממש לפני המסלול... זה לא בגלל ההבדלים בין בסינרים...
Tal Malca פורסם אוקטובר 29, 2011 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 זה למה כנראה ראיתי אותו באמצע מסלול אם הוא היה עוצר כמו שצריך ב H/P איפה הייתי אמור לראות אותו? ד"א יש לי בקשה קטנה מישהו מוכן להעלות לי את התיקיה את של ה 737 הדיפלוטי שלו ל FSX? קילקלתי שמה משהו , ועכשיו כל הצביעות בלבן אני צריך כדי להגדיר מטוסים ב FSINN היום 2 מטוסים היו בצביעת בוינג,ורציתי שהם יהיו אל על 737 ( הם היו אל על 737) ואז עליתי על הבעיה...
David Rosenfeld פורסם אוקטובר 29, 2011 דיווח פורסם אוקטובר 29, 2011 אם אתה מתכוון לגירסאות שלפני ההארכה וההפרדה של ה08 מה12 המטוסים הדיפולטים נעצרו בנקודת ההמתנה על ה08 עשיתי זאת בגלל באג באפקד מכיוון שאם הייתי מרחיק את ההמתנה למקום המציאותי הAI היו נתקעים לא שזה עזר גם ככה הובכתי לא מעט בגלל הבאג הזה באפקד כשAI נשארו לעמוד שם עד שנעלמו. עכשיו אחרי ההרחקה אצלי הבעיה נפתרה אך אני הייתי הבטא טסטר היחידי של עצמי שבודק את התנהגות הAI מכיוון שרובכם טסים ברשת אין לכם צורך "לטוס" עם AI כך שלא קיבלתי הערות מהבטא טסטרים