zvi rodes פורסם נובמבר 5, 2011 דיווח פורסם נובמבר 5, 2011 חברים\חניכים יקרים. צוות בית הספר בעזרתם האדיבה של חברים נוספים בחטיבה, עושה בימים אילו מאמץ לסיים בהצלחה את אתר ביה"ס החדש. אנחנו פונים ומבקשים מכל החניכים להתאזר בסבלנות ,בקרוב נודיע על המשך הלימודים,שוב אנו רוצים להודות לכל העוסקים במלאכה.
Amithakafkaf פורסם נובמבר 6, 2011 דיווח פורסם נובמבר 6, 2011 כל הכבוד לכם על ההתמדה! אני חניך מחזור 22,מחכה בקוצר רוח. תודה ממני ומכל החניכים האחרים. קבלו חיזוק חיובי על המעשים שלכם. 4X-AXN.
lanisomer פורסם נובמבר 6, 2011 דיווח פורסם נובמבר 6, 2011 תודה רבה! כל הזמן אני חוזר ועובר על השיעורים הקודמים לא לשכוח כלום, סוף סוף חוזרים לטוס!
itzik friedman פורסם נובמבר 13, 2011 דיווח פורסם נובמבר 13, 2011 איפה נעלמו כל השיעורים שהיו זמינים לכולם להורדה באתר בי"ס הישן????? הם היו מאוד שימושיים וחשובים.... הם עומדים לחזור מתישהו? או לפחות שמישהו יעלה קובץ שכולל את כולם [פרטי+מכשירים+נושאים מיוחדים] בRAR להורדה מאיזה שרת... פליז...
Shlomlux2 פורסם נובמבר 13, 2011 דיווח פורסם נובמבר 13, 2011 כל-הכבוד. ממה שאני ראיתי, הסבלנות תשתלם! בהצלחה בהמשך הדרך :mrgreen:
zvi rodes פורסם נובמבר 13, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 13, 2011 איפה נעלמו כל השיעורים שהיו זמינים לכולם להורדה באתר בי"ס הישן?????הם היו מאוד שימושיים וחשובים.... הם עומדים לחזור מתישהו? או לפחות שמישהו יעלה קובץ שכולל את כולם [פרטי+מכשירים+נושאים מיוחדים] בRAR להורדה מאיזה שרת... פליז... חברים,עוד קצת סבלנות בבקשה,כל השיעורים עברו "לשיפוץ" יסודי לחברנו רענן סייג שבמקצועו הוא מהנדס אוירונוטי. רענן למד ב-IFS וסיים בהצלחה רבה,כרגע רענן עובר על כל החומר ומתקן את הדרוש תיקון,אני מקווה שעד שבוע הבא כל החומר יהיה זמין ,צריך גם להתחשב בעובדה שרענן עסוק בעבודתו ,לכן סיום העבודה לוקחת זמן. כאשר נצא עם האתר המחודש נשמח להציג אתר יפה וגם מעודכן. הסבלנות תשתלם בסופו של דבר.
itzik friedman פורסם נובמבר 13, 2011 דיווח פורסם נובמבר 13, 2011 לא האשמתי אף אחד. [לפי ההתגוננות היה נשמע שככה הבנת אותי...] בכל אופן אנצל את הבמה כבר להודות מאוד לרענן סייג ש"משפץ" את העסק, אני בטוח שאני לא היחיד שלמד המון[!!!] מהשיעורים של IFS אפילו מבלי להשתתף בקורס. יישר כוחכם כל העוסקים במלאכה!!!!!