Liaz Kamper פורסם נובמבר 6, 2011 דיווח פורסם נובמבר 6, 2011 שלום לכולם, הגיליון החינמי של COMPUTER PILOT, שכבר הוזכר כאן כמה פעמים, מכיל כמה הפתעות בתחום המאמרים וההנחות על מוצרים. אחת המודעות המעניינות היא מודעה של REX על 50 אחוז הנחה על כל המוצרים במהלך חודש דצמבר. יש לתת בקופה קוד קופון REX50OFF. אם מישהו מכיר עוד הנחות עתידיות במהלך החגים (או BLACK FRIDAY) אני אשמח להתעדכן. חבל לקנות במחירים גבוהים.
E.Z פורסם נובמבר 6, 2011 דיווח פורסם נובמבר 6, 2011 אם מישהו מכיר עוד הנחות עתידיות במהלך החגים (או BLACK FRIDAY) אני אשמח להתעדכן. חבל לקנות במחירים גבוהים לא יודע בקשר לפלייט סימולטור אבל אשתי כבר עושה תוכניות חומש על הבלק פריידי בניו יורק ....יהיה קר :roll:
Adam Waiser פורסם נובמבר 7, 2011 דיווח פורסם נובמבר 7, 2011 אם מישהו מכיר עוד הנחות עתידיות במהלך החגים (או BLACK FRIDAY) אני אשמח להתעדכן. חבל לקנות במחירים גבוהים לא יודע בקשר לפלייט סימולטור אבל אשתי כבר עושה תוכניות חומש על הבלק פריידי בניו יורק ....יהיה קר :roll: בקשר לסימולטור לא צריך להרחיק ולקפוא מקור, שנה שעברה באג עשו BLACK FRIDAY כדאי לברר אם יהיה אצלם גם השנה.