Ittai Arnon פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 חברים שלום, אנו שמחים להודיע על חד"ב 2011 - חד"ב מספר 11. מועד מתוכנן: 22.12.11 - 24.12.11 חג חנוכה. (חופשת חנוכה) אחראי חד"ב: יוני רביבו, איציק בקשי ואנוכי. יעדים: 1. לפחות 50 שעות פיקוח רצופות. 2. איוש רציף של לפחות 3 עמדות פיקוח. 3. אירוע מגבש לחברי החטיבה. 4. חדר טיסה - איוש סביב השעון - צוותים רשומים מראש. בשלב זה עדיין אין לנו מקום - אני פונה אל חברי החטיבה שיכולים לארח חדר בקרה. משמעויות: 1. איזור המרכז - נגישות תחבורה ציבורית סבירה. 2. מקום מקורה. 3. 3 חדרים \ חלל גדול היכול להכיל 3 עמדות עיקריות. 4. תשתיות: מים, חשמל, שירותים, חיבור לאינטרנט מהיר. אני חוזר ומגדיש, אנו זקוקים למקום ע"מ להקים אירוע נהדר זה תמונה להמחשה - הזכויות שמורות ליוני.
Harel Dakar פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 יש מצב אני יגיע :!: ננסה לשכנע את ההורים אחרי הכל לעלות מאילת זה די מסובך
guyshohat פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 אולי אני אוכל לספק קומה בבית שלי אם ההורים יסכימו..... בכל מקרה אני ידבר עם מנהלת בית הספר שלי וישאל אותה אם אפשר לעשות את זה שם. בתודה, גיא
Ofir Lavi פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 ווואוו כמה חיכיתי! אני מאמין שכל הדבר יצא לפועל כמו שהחטיבה שלנו יודעת לעשות ! דרך אגב, איפה נרשמים לטיסות בחדר טיסה? או שלא כרגע?
Izik Bakshi פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 אולי אני אוכל לספק קומה בבית שלי אם ההורים יסכימו..... בכל מקרה אני ידבר עם מנהלת בית הספר שלי וישאל אותה אם אפשר לעשות את זה שם.בתודה, גיא תודה, חשוב שתברר את נושא הביטוח בשישי-שבת, כי בדרך כלל אין ביטוח. יש לנו גם אפשרות להשכיר ולשלם אם יש צורך. תעדכן בבקשה שיש לך התקדמות.
Lior Avinoam פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 אחרי הרבה זמן בלי טיסות ברשת הצלחתי לסדר את הבעיה אצלי ודווקא בחנוכה, אני לא פה בארץ ולא יוכל להגיע לפקח ולטוס ברשת מהבית כמה חיכיתי לדבר הזה מאז סוכות שנה שעברה, יש לציין כי החד"ב האחרון היה מוצלח ביותר עם אירגון מצויין ! חבל שלא נגיע מקווה שיעבור בהצלחה ותהנו !
Izik Bakshi פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 השנה אנחנו גם פתוחים להשכיר מקום בתשלום כמובן, לכן אם אתם מכירים מקום שמשכיר חדרי מחשבים לאירועי גיימר וכו', אז נשמח לשמוע!
Harel Dakar פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 חברים, רוב הסיכויים שאני יוכל להגיע לחדב, אך ורק אם התקיים באיזור המרכז, (תלאביב), מחר כי אני ועוד אחרים לא גרים במרכז הארץ (אני גר באילת) אז לכן כדי שהחדב יהיה במרכז שתיהיה גישה נוחה להגעה (אוטובוסים, רכבות, מוניות (שלא יעלו יותר מ200) מתחנה מרכזית / שדה דב. וכו'.. תודה רבה על ההבנה.
Hananv פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 במידה וזה יהיה באיזור ת"א, אני אוכל לאסוף עד 2 אנשים בפעם אחת מהתחנה המרכזית או תחנות הרכבת ללא בעיה.
Tal Peleg פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 הבית ספר שלי יוכל לארח את החד"ב בחדר המחשבים
Maor Cohen פורסם נובמבר 10, 2011 דיווח פורסם נובמבר 10, 2011 http://lmgtfy.com/?q=%D7%94%D7%A9%D7%9B ... 7%9B%D7%96 בעיקרון משהו יותר ספציפי , אמרתם שאתם מוכנים בתשלום אז ..... http://www.hiclass.co.il/
Izik Bakshi פורסם נובמבר 11, 2011 דיווח פורסם נובמבר 11, 2011 הבית ספר שלי יוכל לארח את החד"ב בחדר המחשבים חשוב שתברר את נושא הביטוח בשישי-שבת, כי בדרך כלל אין ביטוח. יש לנו גם אפשרות להשכיר ולשלם אם יש צורך. תעדכן בבקשה שיש לך התקדמות.
Tal Peleg פורסם נובמבר 11, 2011 דיווח פורסם נובמבר 11, 2011 הבית ספר שלי יוכל לארח את החד"ב בחדר המחשבים חשוב שתברר את נושא הביטוח בשישי-שבת, כי בדרך כלל אין ביטוח. יש לנו גם אפשרות להשכיר ולשלם אם יש צורך. תעדכן בבקשה שיש לך התקדמות. אני יברר ביום ראשון.
Or Netzer פורסם נובמבר 14, 2011 דיווח פורסם נובמבר 14, 2011 שיהיה המון בהצלחה למארגנים. ניתן לפנות אלי בכל בקשה לעזרה ואני מקווה שאוכל לעזור במשהו.
Ittai Arnon פורסם נובמבר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 15, 2011 חברים, אנחנו עוד מחפשים מקום, נשמח לכל עזרה. בימים אלו אנו מרכזים את האופציות.
Guy1300 פורסם נובמבר 15, 2011 דיווח פורסם נובמבר 15, 2011 אני דיברתי עם המנהלת של הבית ספר שלי והיא לא הסכימה שזה מאוד חבל... יש לבית ספר שלי שתי שלוחות כך שיש שני חדרי מחשבים וגישה נוחה יש תחנת רכבת חדשה ליד והכל אבל היא לא הסכימה אז אין מה לעשות אני מצטער חבר'ה
yoni revivo פורסם נובמבר 15, 2011 דיווח פורסם נובמבר 15, 2011 חברים תודה לכל מי שמנסה לחפש, כפי שאיתי ציין אנחנו עדיין מחפשים מקום ובשאיפה למקום פרטי. ברור ומובן שלא כל אחד יכול לארח חד"ב בביתו; זה לא עסק פשוט לתת מקום מגורים לכמה עשרות אנטוזיאסטים מואטיל. עם זה אנחנו מבקשים לעשות מאמץ ולבדוק לנו אופציות למקום אם דרך משפחה, חברים או חברי ואטיל שלא מבקרים בפורום יום יום. אז אולי לא נקבל וילה בגבעתיים כמו לפני כמה שנים, אבל אני משוכנע שיש שם בשטח הזדמנויות טובות שמחכות לנו. ראוי לציין שהאירוע מאוד רגוע ולא זכור לי שנגרם נזק בעבר, כך שזה לא צריך להדאיג את בעל הבית . בנוסף נשמח גם לקבל הצעות למקום בתשלום, בתנאי שהמחיר סביר והמקום מתאים לאירוע (גודל, תנאי מחייה). יאללה מחכים להצעות, קיום האירוע תלוי בכם :!:
Elad Orlansky פורסם נובמבר 15, 2011 דיווח פורסם נובמבר 15, 2011 אני יכול לנסות בבית הספר שלי שיש שם 2 חדרי מחשבים עם כל הציוד שצריך. אבל מכיוון שבית הספר דתי- בשבת בחיים לא יתנו לי את האישור. אם תוכלו למצוא מקום אחר ליום שבת אני אשמח לשאול ולנסות לקבל את האישור המיוחל
guyshohat פורסם נובמבר 15, 2011 דיווח פורסם נובמבר 15, 2011 אהלן ואטיל אני מתחיל במסע שכנועים להורים (כי בכל זאת יש קומה פנויה...) אבל יש כמה בעיות טכניות.... מהירות האינטרנט בביתי היא 2.5 מגה ולא נראה לי שזה יסחוב את כל המחשבים.... בדקנו כבר לפני הרבה זמן ואמרו שאין קופסת מהירות או משהו כזה.... בנוסף יש ממ"ד שהוא חדר די קטן אבל עדיין אפשר להשתמש בו... אם תצליחו למצוא פתרונות לאינטרנט ובתקווה שאני ישכנע את ההורים נוכל לעשות אצלי.... בתודה, גיא
Izik Bakshi פורסם נובמבר 16, 2011 דיווח פורסם נובמבר 16, 2011 אהלן ואטילאני מתחיל במסע שכנועים להורים (כי בכל זאת יש קומה פנויה...) אבל יש כמה בעיות טכניות.... מהירות האינטרנט בביתי היא 2.5 מגה ולא נראה לי שזה יסחוב את כל המחשבים.... בדקנו כבר לפני הרבה זמן ואמרו שאין קופסת מהירות או משהו כזה.... בנוסף יש ממ"ד שהוא חדר די קטן אבל עדיין אפשר להשתמש בו... אם תצליחו למצוא פתרונות לאינטרנט ובתקווה שאני ישכנע את ההורים נוכל לעשות אצלי.... בתודה, גיא אני פחות דואג לגבי אינטרנט, יש לזה פתרונות. מה שכן חשוב זה לדאוג שבזמן האירוע בני המשפחה של הבית יהיו בחופשה מחוץ לבית, אירוע בסדר גודל כזה שמתרחש בדירה פשוט לא מאפשר פרטיות לבני הבית וזה מכשול משמעותי ביותר. אשמח לקבל ממך עדכונים בפרטי.
uvdude פורסם נובמבר 17, 2011 דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 אהלן כולם איפה שהאירוע לא יתקיים - אני בפנים. עכשיו, לגבי המיקום, אני רוצה לעזור. על איזה שעות מדובר? משרד שעובד עד חמישי יחסית מאוחר ומתחיל לעבוד בראשון בבוקר זה משהו שאפשר להסתדר איתו? לסטארטאפ שאני עובד בו יש אחלה משרד שבעולם במרכז תל אביב (לילינבלום): מלא אופן-ספייס, חדר ישיבות נפרד, מטבחון, שירותים ושני קווי WAN על שתי תשתיות נפרדות דרך ראוטר אחד - 27M בסה"כ. אני לא מבטיח שום דבר - צריך לדבר עם האנשים - אבל אם כן זה יחייב כניסה לא לפני 7 בערב ביום חמישי וחיסול טוטאלי עד יום ראשון בשעה 9. בואו נמשיך את הדיון במייל (איציק/אמיר/מי שצריך) ונראה אם נצליח לגרום לזה לקרות.
Dvir פורסם נובמבר 17, 2011 דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 באסה שאני גר בצפון.. אם לא הייתי גר בצפון בכיף הייתי יכול לארח. שיהיה בהצלחה