Ittai Arnon פורסם נובמבר 17, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 אהלן כולם איפה שהאירוע לא יתקיים - אני בפנים. עכשיו, לגבי המיקום, אני רוצה לעזור. על איזה שעות מדובר? משרד שעובד עד חמישי יחסית מאוחר ומתחיל לעבוד בראשון בבוקר זה משהו שאפשר להסתדר איתו? לסטארטאפ שאני עובד בו יש אחלה משרד שבעולם במרכז תל אביב (לילינבלום): מלא אופן-ספייס, חדר ישיבות נפרד, מטבחון, שירותים ושני קווי WAN על שתי תשתיות נפרדות דרך ראוטר אחד - 27M בסה"כ. אני לא מבטיח שום דבר - צריך לדבר עם האנשים - אבל אם כן זה יחייב כניסה לא לפני 7 בערב ביום חמישי וחיסול טוטאלי עד יום ראשון בשעה 9. בואו נמשיך את הדיון במייל (איציק/אמיר/מי שצריך) ונראה אם נצליח לגרום לזה לקרות. צור קשר בפרטי, השאר לי טלפון. תודה.
itzik friedman פורסם נובמבר 17, 2011 דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 דווקא אם אפשרי מצדכם הצוות... אני מאמין שהייתי יכול לסדר בצפון, [מגדל העמק] מדובר בספריה עירונית עם 2 חדרי מחשבים [יש סיכוי שדביר מכיר] עם להערכתי 30 מחשבים לפחות ורשת שמיועדת להחזיק את כולם גולשים אז אני מאמין שהאינטרנט מספיק רחב, יציב, ומהיר כדי להחזיק את החד"ב. אם מגדל העמק זה אופציה אני יכול לדבר אתם ויש תקווה לתוצאות טובות! מחכה לתגובה...
Ittai Arnon פורסם נובמבר 17, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 דווקא אם אפשרי מצדכם הצוות... אני מאמין שהייתי יכול לסדר בצפון, [מגדל העמק]מדובר בספריה עירונית עם 2 חדרי מחשבים [יש סיכוי שדביר מכיר] עם להערכתי 30 מחשבים לפחות ורשת שמיועדת להחזיק את כולם גולשים אז אני מאמין שהאינטרנט מספיק רחב, יציב, ומהיר כדי להחזיק את החד"ב. אם מגדל העמק זה אופציה אני יכול לדבר אתם ויש תקווה לתוצאות טובות! מחכה לתגובה... איציק שלום, חד"ב בצפון מקשה מאוד מאחר שרוב חברי החטיבה הפעילים הם מהמרכז. אני מודה לך על הצעתך.
lior kestner פורסם נובמבר 17, 2011 דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 יש לנו מקום , מתנ"ס שאפשר להשכיר בזול מאוד רק צריך לברר לגבי האבטחה . ביישוב צורן מקום מרובע וגדול שמשמש לחוגים , אפשר לחלק אותו לכמה חלקים חדרי טיסה פיקוח והמקרן הגדול לבן גוריון , מחר אנסה לדבר עם גורמים ביישוב איציק עד כמה אתם מוכניםלשלם רק שאדע על כמה להתמקח מולם אם צריך.
David Bendavid פורסם נובמבר 18, 2011 דיווח פורסם נובמבר 18, 2011 יש לנו מקום , מתנ"ס שאפשר להשכיר בזול מאוד רק צריך לברר לגבי האבטחה .ביישוב צורן מקום מרובע וגדול שמשמש לחוגים , אפשר לחלק אותו לכמה חלקים חדרי טיסה פיקוח והמקרן הגדול לבן גוריון , מחר אנסה לדבר עם גורמים ביישוב איציק עד כמה אתם מוכניםלשלם רק שאדע על כמה להתמקח מולם אם צריך. אוסיף שיש תחנת אוטובוס די נפוצה בצומת דרור (5-10 דק נסיעה) ורכבת בבית יהושוע (15 דק נסיעה).
lior kestner פורסם נובמבר 18, 2011 דיווח פורסם נובמבר 18, 2011 אכן כמו שדוד אמר המקום מאוד נגיש לכולנו ומאוד מרווח עם המון פוטנציאל , אבל שוב לקחת בחשבון שנצטרך להכי מיום חמישי בערב שאנימעריך שאין חוגים עד ראשון בבוקר צהרים כי אחרי הצהרים החוגים מתחדשים !
Ittai Arnon פורסם נובמבר 18, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2011 חטיבה יקרה, מיקום החד"ב סגור באדיבותו של דוד כהן (שוב !) החד"ב יתקיים במושב חגור במועדונית, מרווח מאוד ותאים לכל צרכינו ! השרשור ננעל והופך לרגיל, אנא צפו לעדכונים בהמשך. תודה לכל מי שהגיב והציע עזרתו !