Liam Koshrovski פורסם נובמבר 17, 2011 דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 כשכותבים תוכנית טיסה בFSINN, נגיד אני רוצה לטוס אילת - ב"ג - אמאן, איך אני כותב את התוכנית? SAMAR J10 SIVAK BGN LLBG SALAM?
itzik friedman פורסם נובמבר 17, 2011 דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 יכול להיות שזה לא אמור להיות ככה אבל זו הדרך שאני עשיתי פעם... אתה מגיש אילת-ב"ג, טס, ומכין מראש תכנית מב"ג-לעמאן, כשאתה מגיע ליעד הראשון [או אחרי הנגיעה בT&G או כשאתה החניה\שער] אתה שולח את התכנית הבאה ומבקש להמשיך ל...[במקרה הלן-עמאן]
Ittai Arnon פורסם נובמבר 17, 2011 דיווח פורסם נובמבר 17, 2011 כשכותבים תוכנית טיסה בFSINN, נגיד אני רוצה לטוס אילת - ב"ג - אמאן, איך אני כותב את התוכנית?SAMAR J10 SIVAK BGN LLBG SALAM? קודם כל ביעד תרשום OJAI עמאן בתכנית SAMAR1.J10.BGN.LLBG T&G.SALAM העיקר שיהיה מספיר ברור לפקח\בקר.
Liam Koshrovski פורסם נובמבר 18, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 18, 2011 אוקי, ואם אני לא רוצה לגעת? אם אני רוצה לנחות, לחנות בטרמינל ולהמריא שוב? פשוט לא כותבים T&G?
E.Z פורסם נובמבר 18, 2011 דיווח פורסם נובמבר 18, 2011 אוקי, ואם אני לא רוצה לגעת? אם אני רוצה לנחות, לחנות בטרמינל ולהמריא שוב?פשוט לא כותבים T&G? אם אתה רוצה לחנות אתה בעצם מסיים את הטיסה רשמית ותצטרך לקחת קלירנב מחדש וכו, צריך להגיש תוכנית טיסה חדשה לטיסת ההמשך.