Ido Rahav פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 שלום רב, במהלך השינויים באתר בית הספר, הוחלט לשלב את מערכת Moodle שנמצאת בשימוש על ידי אוניברסיטאות ומוסדות לימוד שונים כאתר משני של בית הספר. המערכת תעזור בארגון הקורסים השונים בבית הספר, זמנים, מערכי שיעור, ציונים ואפשרויות רבות שהמערכת מציעה. זמן רב עבדנו על למידת האפשרויות השונות של המערכת והשימוש בהן, התאמת המערכת לצרכי בית הספר, והחלטנו כי הגיע הזמן להתחיל את השימוש בה. מסיבות שלא תלויות בנו, החניכים שהיו רשומים באתר הישן של בית הספר לא הועברו למערכת החדשה, ולכן נאלץ לבקש מחניכי הקורסים השונים להרשם מחדש יחד עם זאת, תוכלו להרשם לקורסים באופן פשוט יותר, לקבל מידע אודות הקורסים השונים ולדעת למי הם מתאימים. תוכלו לבקר באתר החדש בכתובת http://www.ifschool.net/msite. שימו לב! חניכים בקורסים שהיו פעילים, נא בקשו מהנהלת האתר לרשומכם מחדש לקורס בו הייתם, תוך ציון אימייל, מספר וואטסים ואת מחזור הקורס בו הייתם. על פי התיכנון, השיעור הבא של מחזור 22 יתקיים ביום ראשון הבא ה27/11 בשעה 20:30 בשרת הTS כרגיל. במידה ויהיה שינוי, נודיע על כך במייל. בנוסף, אני רוצה לתת קרדיט עצום לרז הרוש אשר תרם רבות מזמנו ומנסיונו למען האתר - כל הכבוד!! ותודה רבה!! בכבוד רב, הנהלת בית הספר
Harel Dakar פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 כל הכבוד חברים!, אני מזכיר לכולם!, להרשם לאתר ולקורס! גם לקורס הגדר מכשירים וגם טייס פרטי.
Amithakafkaf פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 כל הכבוד! ידעתי שתעשו זאת! אני תלמיד מחזור 22,אמרתם שהמפגש יתקיים ביום ראשון. היום יום ראשון,האם המפגש היום או ביום ראשון הבא?
Ido Rahav פורסם נובמבר 20, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 כל הכבוד!ידעתי שתעשו זאת! אני תלמיד מחזור 22,אמרתם שהמפגש יתקיים ביום ראשון. היום יום ראשון,האם המפגש היום או ביום ראשון הבא? טעות שלי, ערכתי את ההודעה. יום ראשון הבא
Elad Orlansky פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 כל הכבוד לכם! האתר נראה מצויין ויציב כמו שור אני מחזק את דברי עידו והראל ומזכיר להירשם לקורסים!! חניכי מחזור 22- ליצור קשר עם אחד מאנשי ההנהלה שיוסיפו אתכם ידנית. המפגש יתקיים ביום ראשון 11\27 בשעה 20:30. נראה אתכם!
Adam Waiser פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 הי, שלחתם גם איזה מייל לרשימת תפוצה אני מאמין שהוא מכיל את תוכן ההודעה שפורסמה למעלה רק שאצלי לפחות הוא מופיע באיזה ג'יבריש משוגע במקום בעברית. למען החניכים שלא מתעדכנים בפורום אני מציע שתשלחו שוב את המייל בקידוד אחר או משהו. לתשומת לבכם
dx-doh פורסם נובמבר 20, 2011 דיווח פורסם נובמבר 20, 2011 איזה כיף כמה חכינו כל הכבוד לכם מאמין שהסבלנות משתלמת!
Moshe Bensal פורסם נובמבר 21, 2011 דיווח פורסם נובמבר 21, 2011 שיהיה במזל טוב ובהצלחה. מה קורה עם החניכים הותיקים של מחזורים ישנים? אני לא מצליח להתחבר עם היוזר הישן ונאלצתי לפתוח חדש, האם יש אפשרות להעביר את כל הקרדיט של הישן לחדש?
Ido Rahav פורסם נובמבר 21, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 21, 2011 הי, שלחתם גם איזה מייל לרשימת תפוצה אני מאמין שהוא מכיל את תוכן ההודעה שפורסמה למעלה רק שאצלי לפחות הוא מופיע באיזה ג'יבריש משוגע במקום בעברית. למען החניכים שלא מתעדכנים בפורום אני מציע שתשלחו שוב את המייל בקידוד אחר או משהו.לתשומת לבכם רות, נתקן זאת. תודה! שיהיה במזל טוב ובהצלחה.מה קורה עם החניכים הותיקים של מחזורים ישנים? אני לא מצליח להתחבר עם היוזר הישן ונאלצתי לפתוח חדש, האם יש אפשרות להעביר את כל הקרדיט של הישן לחדש? משה, אין צורך בחשבון לבוגרי בית הספר מכיוון שבאתר הזה יש מעקב אחר התקדמות החניכים בקורסים השונים.
Raz Harush פורסם נובמבר 25, 2011 דיווח פורסם נובמבר 25, 2011 שמחתי לעזור ואני אמשיך לעזור בכל הנוגע לאתר, שיהיה לנו בהצלחה! אני מחזק את הנאמר מעלי - אחרי ההרשמה לאתר עצמו, נא להרשם לקורסים עצמם! כמו כן, להתעדכן באופן יומי בדף הקורס ולבדוק האם נקבעו שיעורים חדשים. אתם מוזמנים לפנות אלינו לכל בעיה או שאלה בכל הנוגע לאתר במייל ifs@ifschool.net לגבי המייל שבג'יבריש, שלחתי אותו מחדש לכל רשימת התפוצה תוך שימוש בקידוד אחר. בכל זאת, אם קיבלתם את המייל בג'יבריש, נסו לבדוק את קידוד הדפדפן שלכם, או את האתר המקבל מיילים. לא אמורה להיות בעיה בחשבונות ג'ימייל או וואלה בכל אופן
Izik Bakshi פורסם נובמבר 25, 2011 דיווח פורסם נובמבר 25, 2011 שמחתי לעזור ואני אמשיך לעזור בכל הנוגע לאתר, שיהיה לנו בהצלחה!אני מחזק את הנאמר מעלי - אחרי ההרשמה לאתר עצמו, נא להרשם לקורסים עצמם! כמו כן, להתעדכן באופן יומי בדף הקורס ולבדוק האם נקבעו שיעורים חדשים. אתם מוזמנים לפנות אלינו לכל בעיה או שאלה בכל הנוגע לאתר במייל ifs@ifschool.net לגבי המייל שבג'יבריש, שלחתי אותו מחדש לכל רשימת התפוצה תוך שימוש בקידוד אחר. בכל זאת, אם קיבלתם את המייל בג'יבריש, נסו לבדוק את קידוד הדפדפן שלכם, או את האתר המקבל מיילים. לא אמורה להיות בעיה בחשבונות ג'ימייל או וואלה בכל אופן רז, תודה רבה על ההשקעה והקמת האתר בתוך זמן קצר, כל הכבוד!