Ittai Arnon פורסם נובמבר 22, 2011 דיווח פורסם נובמבר 22, 2011 לוגו באדיבותו של יודי ויוני חברים, אנו גאים להציג את אירוע חדר הבקרה ה-11 של החטיבה "מסביב לשעון". 22.12 יום חמישי תחילת אירוע 16:00 מקומי. 25.12 יום ראשון סיום אירוע 00:00 מקומי שעות ברצף של פיקוח איכותי ומקצועי. האירוע יתקיים במושב חגור - במועדון המושב. (באדיבותו של האחד והיחיד דוד כהן) שימו לב הפעם בחד"ב כל יום יוקדש לטובת נושא אחר: יום שישי 23.12 - PHASE 1- Virtual Airlines יום חברות וירטואליות, אנו מצפים לכמה שיותר שיתופי פעולה של VA מבחוץ ומבפנים. יום שבת 24.12 - PHASE 2 - ISRAEL FULL ATC COVERAGE בסימן האירוע השבועי, נכלל פיקוח מאילת ועד ר"פ. יום ראשון 25.12- PHASE 3 -LLBG REAL OPS DAY REAL OPS DAY הכולל לוח טיסות זמן אמת של נתב"ג. מערכת BOOKING מקצועית ! -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- באדיבותו של יוני רביבו הסברים ומערכת שיבוצים לאירוע -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- לוח שיבוצים מעודכן :arrow: על מנת להירשם יש לשלוח דוא"ל דרך הכתובת הבאה בלבד: atc@vatil.org.il (נא לא לשלוח הודעות פרטיות בפורום!) עם הפרטים הבאים: - שם מלא: - יום ותחום שעות מועדפות: (אם ישנם כמה עדיפויות נא לציין משמרת א', משמרת ב' וכדומה) - מגיע לחד"ב עם רכב/תחבורה ציבורית? - מהיכן יוצאים לכיוון החד"ב ודרך אילו כבישים/מחלפים עיקריים (לבעלי רכב- לטובת תכנון טרמפים) - טל': - מס' וואטסים: הינכם מתבקשים לעבור על הנהלים הבאים: 1. נוהל פיקוח ושהייה בחדר בקרה א. פקח לא יהיה נוכח בחד"ב יותר מ 4 שעות (משמרת). ב. פקח ינוח 8 שעות בין כל משמרת כאשר המנוחה לא תתבצע בחדר הבקרה. ג. יתנו חריגים לסעיף 1 ו -2, לשיקול מנהל החד"ב. ד. לאחר סגירת השיבוצים ביום רביעי 21/12, יהיה ניתן לשנות שיבוצים בצורה הבאה בלבד: שליחת מייל ל ATC@VATIL.ORG.IL 2. אוזניות על כל פקח להביא אוזניות USB, אם אין - נא לציין במייל עם השיבוץ. אם יש לכם אוזניות USB לא בשימוש נשמח אם תתרמו אותם לאירוע. נא לבדוק תקינותם לפני. 3. הגדרות מחשבים חל איסור מוחלט לשנות הגדרות במחשב הפיקוח וגם אם הם נראות לכם מזעריות. (כמו הגדרות כרטיס קול, כרטיס מסך, רקע בדסקטופ, סמן עכבר וכד') במידה ויש בעיה או במידה ותהיו מענוינים לבצע שינוי כלשהו בהגדרות - אישור ישיר של אחמ"ש. 4. גלישה באינטרנט חל איסור מוחלט לגלוש באינטרנט בזמן פיקוח, לבדוק דוא"ל, מסנג'ר סקייפ טימספיק או כל תוכנה אחרת מלבד תוכנת הפיקוח. במידה ותהיו מעונינים לגלוש ניתן לקבל אישור מהאחמ"ש לביצוע הדבר על מחשב האחמ"ש (במידה ופנוי ואפשרי), או על עמדת הפיקוח בין השעות 0200 בלילה עד השעה 0600 בבוקר, וגם זה יתבצע באישור אחמ"ש בלבד ובהתאם לעומס בתעבורה. יש להקפיד על נוהל זה! העמדות המורשות לעבודה עם SERVERINFO בלבד: אחמ"ש/מבצעים וקלירנס. 5. חילוף משמרות תהליך החפיפה וחילוף משמרות הפקחים בעמדה יתבצע בין 10 דק' דק' לפני תחילת המשמרת ל-5 דק' לאחר שעת תחילת המשמרת. 6. שמירה על שקט לאלו שפיקחו כבר בחד"ב מבינים כמה שקט חשוב ומה המשמעות של לא לשמוע מישהו באוזניה בגלל שאנשים מדברים ברקע. נא לשמור על השקט ולהיות מקצועיים בנושא. 7. שפה אני שוב מרענן את נושא השפה כי יש לנו צפי ל ה מ ו ן טיסות זרות. נא לשמור על אנגלית תעופתית תיקנית. 8. אוכל ושתיה חל איסור לאכול בעמדה! מותר לשתות מבקבוקים בלבד. נא לא להניח כוסות על שולחנות, יהיה שם לא מעט ציוד יקר! 9. דפיות נא לא להביא דפיות מהבית/קלסרי נהלים/רשימות כאלו ואחרות שאתם עובדים איתם, אלא בבקשה מיוחדת של אחד מאחראי החד"ב. אנו נספק לכם את כל המפות, הדפיות והמידע הדרוש. 10. ביקורים ניתן לבקר בחד"ב ולצפות בנעשה. ניתן לצלם ולהביא איתכם אפילו חבר'ה שמעונינים להתרשם ולא קשורים לחטיבה ע"פ התנאים הבאים: כשאתם מתקשרים נא להזדהות, כי לא קל לנו לזהות "אהלן" מתוך כמה מאות חברי חטיבה. כמו כן נא לציין מתי אתם באים, עם מי ולכמה זמן בערך. חל איסור למבקר לפקח, במידה והינכם מוסמכים וברצונכם לפקח - נא ליידע את האחמ"ש. 11. עמדות נוספות/פיקוח מהבית במידה ואתם מגיעים עם מחשב נוסף (נייד) נאפשר לכם לפקח על עמדות שונות חוץ מעמדות הגרעין (קלירנס, קרקע, מגדל, גישה ות"א). הדבר יעשה באישור אחמ"ש. פקח המעוניין לפקח מהבית על עמדות אחרות שהם לא עמדות גרעין כפי שצויין מעלה - מוזמן לעשות זאת בשמחה. תודה לאיציק ואמיר שכתבו את הנהלים. פרטים נוספים בהמשך ! צפו להרבה הפתעות !
Etai Charit פורסם נובמבר 23, 2011 דיווח פורסם נובמבר 23, 2011 לא יודע מה קורה מאחורי הקלעים, אך ממליץ ליצור קשר עם ראשי הגופים בארץ (ביניהם החברות הוירטואליות, אך גם IFS ובמיוחד ח"א) ולתת המלצות איך להפעיל את חבריהם. שיהיה מוכתב מלמעלה איפה כל גוף יכול להשתבץ בצורה הכי טובה בכל אחד מהימים, ובאילו סוגי משימות. ח"א זה הדגש החשוב פה, אך בשל האירוע החטיבתי הגדול ממליץ גם למצוא דרך לשלב את חניכי IFS שיהנו גם למרות היותם חניכים. כל הכבוד, נראה שיהיה מדהים! בהצלחה.
dx-doh פורסם נובמבר 23, 2011 דיווח פורסם נובמבר 23, 2011 בהצלחה באירוע בהחלט מטורף הולך להיות איתי שלחתי לך הודעה בפרטי עם תוכל לענות לי בבקשה
maor949 פורסם נובמבר 23, 2011 דיווח פורסם נובמבר 23, 2011 בהצלחה לכם. אולי אני יקפוץ לגיחה קטנה אחרי המון חודשים בלי הסימולטור
Amithakafkaf פורסם נובמבר 23, 2011 דיווח פורסם נובמבר 23, 2011 נשמע חבל על הזמן אני רואה כאן את ההשקעה ואת התרומה של אנשים ואני מוריד בפניכם את הכובע. אני יעלה להקפות בהרצליה ובחיפה!
Liam Koshrovski פורסם נובמבר 23, 2011 דיווח פורסם נובמבר 23, 2011 WOW :shock: נשמע מדהים! בהצלחה! צפוי להיות שיתוף פעולה עם החטיבה הקפריסאית? יהיה גם שם פיקוח?
Tal Peleg פורסם נובמבר 23, 2011 דיווח פורסם נובמבר 23, 2011 תשמעו חברינו דוד כהן הוא במקרה ראש הוועד אז אפשר אולי לעשות טורניר כדורגל או טניס או כדורסל.. מה דעתכם?
Avichai Koor פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 עד מתי?!?!?! רוצה להיות באירועים!!חכו לי עוד שנתיים ואטיל היקרים.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 תשמעו חברינו דוד כהן הוא במקרה ראש הוועד אז אפשר אולי לעשות טורניר כדורגל או טניס או כדורסל..מה דעתכם? אני בהחלט בעד כזו פעילות אבל בהזדמנות אחרת, אני מעדיף שתגיע לפקח במשמרות מאשר לשחק כדורגל.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 תודה למי שכבר שלח משמרות. ותזכורת למי שעוד לא שלח. אני מרכז את נושא המשמרות פיקוח/סימולטור. יש גם אפשרות (מוגבלת במספר אנשים) לשינה במקום עם שק שינה, לכן מי שצריך מוזמן לציין זאת במייל.
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 פשוט חזק.. משתפר ונהיה יותר איכותי משנה לשנה. כבר לא יכול לחכות.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 25, 2011 דיווח פורסם נובמבר 25, 2011 אהלן VATIמזה מבצעים? בתודה, גיא עמדת מענה לטלפונים ותיאום מרשים חריגים, חניות וכו' עם עמדות הפיקוח.
Ben Bezalel פורסם נובמבר 28, 2011 דיווח פורסם נובמבר 28, 2011 לפי היציאות אני אמור להיות בבית בתאריכים של החד"ב! ככה שאני אשתבץ לפיקוח בימים הקרובים!
Noy Farhi פורסם נובמבר 28, 2011 דיווח פורסם נובמבר 28, 2011 אם יהיה שינוי או משהו אני אשלח מייל מסודר. בתודה נוי!
yoni revivo פורסם נובמבר 30, 2011 דיווח פורסם נובמבר 30, 2011 פקחים אנא להמשיך לשלוח שיבוצים. מובן שלא כולם יכולים לדעת זמינות שלושה שבועות מראש אך תשתדלו כמה שאפשר לטובת תכנון שהייה. כמו כן, לא להזניח את יום ראשון ועמדת דליברי; השנה יהיה בה קצת יותר עניין :wink:
Moshe Bensal פורסם נובמבר 30, 2011 דיווח פורסם נובמבר 30, 2011 יפה מאד וכל הכבוד על האירגון, וכל הכבוד לידידנו דוד כהן על אירגון המקום. שיהיה בהצלחה לכולם טייסים/פקחים/מארגנים ושנמשיך להנות מהשריטה לאורך זמן. מאד מקווה להיפגש באירוע.
Liam Koshrovski פורסם דצמבר 2, 2011 דיווח פורסם דצמבר 2, 2011 שאלה - ביום ראשון, עם לוח הטיסות זמן אמת, צריך להירשם או משהו?
Tal Malca פורסם דצמבר 2, 2011 דיווח פורסם דצמבר 2, 2011 ואוו! באמת מדהים חבר'ה מקווה שיהיה עוד פיקוח ביום ראשון,כי זה יום שאני אישית באמת בונה עליו,כבר מעכשיו אני תופס ברצלונה ( יציאה ביום שישי כמו הטיסה האמיתי וחזרה ראשון כמו הטיסה האמיתית ב REAL OPS )
Izik Bakshi פורסם דצמבר 9, 2011 דיווח פורסם דצמבר 9, 2011 פקחים וטייסים, עמדת הסימולטור נפתחה להרשמה! בבקשה לשלוח בקשות במייל. חסרים לנו חברים שרוצים לקחת חלק בעמדת המבצעים וגם פקחים לעמדות קלירנס וקרקע.