Yakov Kraus פורסם נובמבר 23, 2011 דיווח פורסם נובמבר 23, 2011 אהרון הנתיב שאתה מציע הוא ישיר ועובר ברובו מעל הים הנוסעים שלי רוצים קצת לראות את הנוף אני מציע נתיב ארוך קצת בכ50 מיל אבל ברובו מעל היבשה נמצא גם בVROUTE שדה יציאה ניו אורלינס KMSY שדה היעד KTPA TAMPA פלורידה הנתיב CEW J2 SZW DARBS1 KMSY KTPA בשיטוטי באזור הגעתי ל MAC DILL AFB ושם מצאתי את מטוסי התדלוק הללו להתראות ב21.30
Aaron Dagan פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 יעקב, מקבל ומסכים לעדכון הנתיב של טיסת היום. חשוב מאד שהנוסעים - ולא רק הטייסים - יהנו מהטיסה....... כמו-כן, עפ"י הכותרת של היום, יש סינרי נפלא (בתשלום) של KTPA ועוד כמה ערים ושדות לא רק בארה"ב, מתוצרת החברה FLY-TAMPA. מומלץ מאד... להשמע.
Izik Bakshi פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 שלום לחברי TFC היקרים, במיטב המסורת הדמוקרטית, ברצוני להציע לכם נתיב טיסה ליום חמישי ה - 22.12.11 באותו יום יתקיים אירוע חדר בקרה עם פיקוח מלא בבן גוריון, ואשמח אם תחרגו מהמסלול ותגיעו לטיסה מ/אל בן גוריון. אפשר (נשתדל לארגן לכם פיקוח ביעד): בן גוריון - אילת בן גוריון - לארנקה. בן גוריון - עמאן. בן גוריון - קהיר כל אופציה שבא לכם שמעורבת עם בן גוריון. אחרי הטיסה אתם מוזמנים לקפה בחגור מצפה להיענותכם.
Aaron Dagan פורסם נובמבר 24, 2011 דיווח פורסם נובמבר 24, 2011 שלום לחברי TFC היקרים,במיטב המסורת הדמוקרטית, ברצוני להציע לכם נתיב טיסה ליום חמישי ה - 22.12.11 באותו יום יתקיים אירוע חדר בקרה עם פיקוח מלא בבן גוריון, ואשמח אם תחרגו מהמסלול ותגיעו לטיסה מ/אל בן גוריון. אפשר (נשתדל לארגן לכם פיקוח ביעד): בן גוריון - אילת בן גוריון - לארנקה. בן גוריון - עמאן. בן גוריון - קהיר כל אופציה שבא לכם שמעורבת עם בן גוריון. אחרי הטיסה אתם מוזמנים לקפה בחגור מצפה להיענותכם. איציק, הרעיון בעיקרו לא רע ובר-ביצוע, לכן כמו שהדגשת לעיל, עפ"י המסורת הדמוקרטית, אני מרשה לעצמי להעתיק ולצטט את המסר שלך כדי שיועבר במייל אישי לכל אחד מחברי TFC לשיקולו האישי והחלטתו של כל חבר. אישית, אני מאמין שכל החבורה לא תתנגד לקחת חלק באירוע שלכם, למרות שבמהלך השבועות הקרובים TFC חוזרת לשוטט במרחבי אלסקה עד שיימאס מהשלג ונמשיך לאחת מארצות החום...
Izik Bakshi פורסם נובמבר 25, 2011 דיווח פורסם נובמבר 25, 2011 תודה אהרון. תבואו לקחת חלק באירוע של כולנו :wink: להישמע