Joel Strikovsky פורסם דצמבר 1, 2011 דיווח פורסם דצמבר 1, 2011 SimMarket הוסיפו את הגירסא החדשה וגם את מחיר השדרוג בעלות של 5EURO. ברגע זה רכשתי את השדרוג בעלות של 5 EURO ב SimMarket.
David Rosenfeld פורסם דצמבר 1, 2011 דיווח פורסם דצמבר 1, 2011 ציטוט מה עם AEROSOFT , האם גם שם אפשר לקבל את העדכון ? הבנתי מפרנסואה שמהלך דצמבר
Liaz Kamper פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 David_R כתב: ציטוט מה עם AEROSOFT , האם גם שם אפשר לקבל את העדכון ? הבנתי מפרנסואה שמהלך דצמבר ניתן לרכוש גם מאתר אירוסופט בלינק הבא: http://en.shop.aerosoft.com/eshop.php?a ... ge=english
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 אתה צריך להסיר את ההתקנה הישנה מה scenery.cfg. לאחר מכן להתקין מחדש. אם אתה לא יודע על מה אני מדבר אשמח לעזור לך ב TS.
Yakov Kraus פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 יואל אין לי TS מצאתי שלושה קבצי SCENERY.CFG איתרתי קבצי BG בשני GNF שונים כדלהלן: מה צריך למחוק?
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 אתה מביט ב scenery.cfg הלא נכון (לא בשימוש ע"י הסימולטור). אתה צריך לפתוח את ה scenery.cfg שבנתיב הבא (בהנחה שיש לך ווידוס 7) C:\ProgramData\Microsoft\FSX זה הקובץ שמשתקף ב FSX, מה שאתה רואה בתקיית ההתקנה של ה FSX הם לא בשימוש בפועל. מה שמעניין אותך זה רק scenery.cfg, כל הווריינטיות האחרות הם רק קבצי גיבוי שתוספים קודמים ביצעו.
Yakov Kraus פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 מצאתי את הקבץ הזה אבל את כל ה ADDON SCENERY הוא מגדיר AREA 120 [Area.120] Title=Addon Scenery Local=Addon Scenery Layer=120 Active=TRUE Required=FALSE
Yakov Kraus פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 מצאתי את הבעייה מתוך הסימולטור מחקתי סינרי בין גוריון שהותן קודם עכשו ההודעה נעלמה תןדה
Joel Strikovsky פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 שלח לי את הקובץ , אני אתקן לך את את מה שצריך