Blackout פורסם נובמבר 29, 2011 דיווח פורסם נובמבר 29, 2011 שלום לכולם. אני יחסית חדש כאן, ואולי זה מוקדם מדי לבוא ולנסות לתת הצעות יעול, אבל ברשותכם אני אלך על זה בכל זאת קורה שאני מגיע לטוס, והפיקוח נמצא בסופו - אני מניח שזה קורה לכולם. אני יודע שהרבה פעמים פקחים מנסים להודיע מראש על עלייה לפיקוח, אבל רוב הפעמים שאני רואה זה הודעות מהיום להיום במקרה הטוב, במקרה הפחות טוב זה מהרגע להרגע. לי למשל אין גישה רציפה לאינטרנט בעבודה, כך שרק בערב כשאני מגיע הבייתה אני רואה את ההודעות אם הן קיימות, וברוב המקרים המוחץ זה מאוחר מדי. השאלה אם זה לא אפשרי להודיע יום יומיים מראש על כוונת הפיקוח, וכך יותר טייסים יוכלו להתכוונן ולבוא לטוס. תודה מראש,
Elad Zeierman פורסם נובמבר 29, 2011 דיווח פורסם נובמבר 29, 2011 אהלן ירון דבר ראשון זה שאתה חדש כאן לא בהכרח אומר שזה מוקדם לתת הצעות יעול וגם אם הם לא רלוונטיות אין סיבה שלא תקבל הסבר למה זה לא. לגבי עניין התכנון קדימה, אתה צודק בהחלט האידיאל זה לדעת על הפיקוח יותר מכמה שעות מראש (יום בדרך כלל מספיק), הבעייתיות של העניין שרוב האנשים כאן דיי דינמים בלו"ז האישי שלהם ותכנון כזה לא אפשרי תמיד. הדבר קיים בארועים רשמיים או שבועיים אבל קשה ליישום לפיקוח פרטני ספונטני. מה שכן אני מבטיח לך שעם הזמן תלמד להכיר את אופי הפעילות גם בחטיבה כאן וגם בחו"ל ותדע להכיר מתי יש סיכוי טוב לפיקוח ומתי סיכוי קלוש- לדוגמא: יום שישי בערב אצליינו סיכוי קלוש ביותר בגלל ארוחות שישי משפחתיות לדוגמא. דבר נוסף שאני ממליץ להשתמש בו זה תוכנת ה VROUTE שבה אתה מודיע על הטיסות שלך יש לך אפשרות באחת הלשוניות לראות את ההסתברות המחושבות לקבלת שירותי פיקוח שמחושבת לפי 4 שבועות אחורה במרחבים הרלוונטים לטיסה שלך.
Blackout פורסם נובמבר 29, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2011 אהלן אלעד, תודה על התשובה המהירה. יש לי את תוכנת Vroute החינמית (לא פרמיום), ואני לא רואה לשונית כזו כפי שאתה מתאר - יכול להיות שיש אותה רק בפרמיום? תודה,
Elad Zeierman פורסם נובמבר 29, 2011 דיווח פורסם נובמבר 29, 2011 יש אותה בחינמי זה נמצא בפונקציית ה ROUTE נראה לי ברגע שאתה בוחר מסלול ונתיב טיסה נפתחת לך סדרה של לשוניות בינהם ATC COVER שנותן לך את הסתברות הפיקוח במרחבים שאתה עובר אתם בטווח השעות הקרוב.
Blackout פורסם נובמבר 29, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2011 מצאתי - תודה. זה נותן לי את הסטטיסטיקה החזויה לאותו יום בלבד. יש מקום שבו אפשר לראות את הסטטיסטיקה לכל ימי השבוע? ואם בVroute עסקינן - אני יודע שזו לא מטרת השרשור העיקרית - אבל מה ההבדל בין החינמית לפרימיום? אני רואה שלמשל מספר השדות בארץ ובעולם שמהם/אליהם אפשר לתכנן נתיב הוא מאוד מוגבל בחינמית, יכול להיות שיש שיפור בפרימיום בנושא זה? אם אני צריך לפתוח שרשור חדש, אנא אמרו לי.
Elad Zeierman פורסם נובמבר 29, 2011 דיווח פורסם נובמבר 29, 2011 אין צורך לפתוח נושא חדש הכיסוי אכן לטווח השעות הקרובות הפרימיום לא נתון שום דבר מעבר תחום הוא נותן רק כלים טובים יותר לתכנון טיסה מבחינת ביצועים ונתיב
Blackout פורסם נובמבר 29, 2011 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2011 הבנתי - אז הוא לא נותן לי יותר שדות אם כך. אני לא רואה שם נתיב מבן גוריון לnewark למשל, או לקנדה. עוד שאלה קטנה אם אפשר - שמתי לב שכשאני מסתכל בonline אני יכול לראות מי עוד ברשת כמו כן את הסטטוס שלהם - boarding, crz, app וכו' - כשאני מסתכל על עצמי ועל כמה אחרים, אני תמיד בסטטוס של unknown - למה זה?
Elad Zeierman פורסם נובמבר 30, 2011 דיווח פורסם נובמבר 30, 2011 ייתכן ולא הגשת תוכנית טיסה כמו שצריך אין לי מושג האמת לא מתעסק איתו מעבר לצפיה בארועים קרובים ונתוני פיקוח