David Rosenfeld פורסם דצמבר 2, 2011 דיווח פורסם דצמבר 2, 2011 http://www.microsoft.com/games/flight/# ... plications
Amir Paz פורסם דצמבר 2, 2011 דיווח פורסם דצמבר 2, 2011 הם גם פרסמו את המפרט המומלץ להרצה סבירה והרצה בהגדות גבוהות למוצר. עושה רושם שיש דגש על ביצועים (FRAME RATE) לעומת מפרט מחשב
E.Z פורסם דצמבר 2, 2011 דיווח פורסם דצמבר 2, 2011 הם גם פרסמו את המפרט המומלץ להרצה סבירה והרצה בהגדות גבוהות למוצר. עושה רושם שיש דגש על ביצועים (FRAME RATE) לעומת מפרט מחשב אין הבדל מבעבר גם אז היו דרישות ממולצות ודרישות מינימום זה דבר שמופיע על כל משחק מחשב עוד מהימים של מסך ה CGA. מה שכן אני לא הכי מעודכן בחומרה היום אבל המיפרט לדרישות הגבוהות נראה כבד מאוד מה גם שאם אני זוכר טוב מהעבר של מייקרוסופט הדרישות "המומלצות" הן בדרך כלל מאוד גבוליות להרצה במצב גבוה בטח למי שיריץ אותו עם תוספי צד שלישי רבים.
Amir Paz פורסם דצמבר 2, 2011 דיווח פורסם דצמבר 2, 2011 Amongst the most popular questions the Flight team has been asked via e-mails to msflight@microsoft.com are those about the release date and game performance. While we aren’t quite ready to talk about a release date, we did want to share a bit about our approach towards performance and hardware. Performance optimization has been a core focus of our development from an early stage. To achieve this, we constantly monitored game performance metrics across a range of hardware configurations and reacted each time we saw a new feature or code change that caused a dip below the established thresholds. The end result is that Flight looks fantastic on a brand new PC, but because of the emphasis on performance throughout development, it also runs well on older desktops and budget laptops. It was also one of our goals to ensure that the game can run well with high settings on hardware that is attainable today. Based on our testing of core scenarios, the game runs smoothly on high graphics settings with the following hardware specifications: •CPU: Intel® Core™ i7 960 @ 3.20GHz, AMD® Phenom™ II X6 1100T 3.3 GHz or better •GPU: ATI Radeon™ HD 5870, NVIDIA® GeForce® GTX 560 or better •HD: 10 GB Hard Drive space •OS: Windows 7 64-bit •RAM: 6GB לא נראה לי שב FSX היה דגש מצד מיקרוסופט כמו בסימולטור הזה.
E.Z פורסם דצמבר 2, 2011 דיווח פורסם דצמבר 2, 2011 זה נראה לי PR לגיל הרך הם גם שינו את השם של התוכנה ל FLIGHT בלבד בלי סימולטור וכאמור המיפרט למחשב שיריץ אותו חזק (שוב אני לא מעודכן) נראה לי מפלצתי לזמננו. מה שכן מי שכמוני נשאר ב FS9 ומתכנן לשדרג בהחלט עדיף להתכוונן לסדר גודל של שנה -שנה וחצי מיום יציאת הסימולטור כזמן בישול עד שיהיה ראוי לשדרג ולעבוד הלאה. FSX לדעתי תשכח מהן מאוד כמו VISTA...
yoni revivo פורסם דצמבר 3, 2011 דיווח פורסם דצמבר 3, 2011 אלעד המפרט שמוצג שם יעלה בסביבות 3300 (כ.מסך, מעבד, לוח אם וזיכרון) נכון להיום. זה לא מחיר בשמיים לשדרוג מחשב חזק. כש-FSX יצא בסוף 2006 המפרטים הכי טובים שהיו בשוק בקושי הצליחו להריץ אותו בהגדרות מקס'. אם בכלל... אם בטכנו' קיימת הם טוענים שזה מריץ אותו במקס', אני רגוע. אני לא חושב שזה רק PR. זו אותה גישה שהם אימצו בין ויסטה לWIN7 וראינו את התוצאות.
ItamarDori3 פורסם דצמבר 3, 2011 דיווח פורסם דצמבר 3, 2011 6 ג'יגה של ראם??? יאבביי אני חושב שהם ממליצים 6GB RAM לצורכי MULTITASKING. אין מצב שהוא צורך כ"כ הרבה :?
Tomer Oszlak פורסם דצמבר 3, 2011 דיווח פורסם דצמבר 3, 2011 נו באמת עד שהצלחתי לעשות את כל התהליכים שהם רצו(וזה הרבה) זה מודיע לי שההרשמה נסגרה