david cohen פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 טקס ענידת הכנפיים שנערך אתמול היה אירוע מרגש ביותר! רמת הארגון, האווירה, הנאומים והמטס האווירי, הוכיחו שגם באמצעים וירטואלים ועם המון יצירתיות, ניתן להפיק אירוע מכובד ומרגש. כל הכבוד למארגני הטקס! אנצל הזדמנות זו להודות לצוות ההדרכה של קורס הטיס הצבאי: לרז פרינס, לזמר יצחק, לשובל כהן ואור בכתארי על השקעתם הרבה והרצינות בה הובילו אותנו החניכים לסיום מוצלח של הקורס. היה זה קורס מעניין ביותר, מאתגר מאד ובמיוחד חוויתי בכל הקשור להכרת הטיס הצבאי. אני ממליץ בחום רב לחברים בפורום לגלות עניין בקורס הצבאי ולהצטרף לשורות החיל, ועל ידי כך בפרט הצעירים שבינינו, להתנסות בחוויית טיסה שונה ומאתגרת! צוות VIAF אתם ראויים לכל המחמאות על המאמצים ועל ההשקעה הרבה לקידומה של החטיבה הצבאית ושילובה ב IFS.
lior kestner פורסם דצמבר 5, 2011 דיווח פורסם דצמבר 5, 2011 אתם הוא דור ההמשך גאים בכם ובטוחים שתמשיכו ותגיעו לגבהים גבוהים יותר מאשר אנו הגענו !
Tal Peleg פורסם דצמבר 6, 2011 דיווח פורסם דצמבר 6, 2011 הקורס באמת היה מדהים עם המון חוויות גם טובות וגם קצת פחות אבל בכל דבר טוב יש גם דברים קצת פחות טובים! תודה רבה רבה לרז,זמר,שובל ואור!
Shoval Cohen פורסם דצמבר 6, 2011 דיווח פורסם דצמבר 6, 2011 ואם נסכם את כל החצי שנה הזאת בכמה מילים: הייתם מחזור למופת למי שלא יודע מחברי החטיבה - מסגרת הקורס לא נגמרת לאחר הטקס. לאחר הרגילה מחכה להם קא"מ בטייסות השונות (קורס אימון מבצעי שבקצרה שם הם נעשים לטייסים מבצעיים ומוסמכים על המטוס שבו יטוסו).
Mishel Ben Zor פורסם דצמבר 6, 2011 דיווח פורסם דצמבר 6, 2011 באמת שמגיע לכם את כל המחמאות... לכל מי שמעוניין להצטרף לחייל ויש לו שאלות על מהלך הקורס מנק' המבט שלי כחניך זה המייל mishel5153@gmail.com
lanisomer פורסם דצמבר 6, 2011 דיווח פורסם דצמבר 6, 2011 יש סיכוי שמישהו הקליט את הטקס ויוכל לשלוח לי? חיכיתי לזה אבל בסוף לא יכולתי להגיע.
Shoval Cohen פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 יש סיכוי שמישהו הקליט את הטקס ויוכל לשלוח לי? חיכיתי לזה אבל בסוף לא יכולתי להגיע. מקווים שבקרוב התמונות וההקלטה יתפרסמו.