Amir Paz פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 שלום לכולם אני צריך עזרה בעניין הסינרים. נכון להיום, יש כל כך הרבה סינרים,פוטוריל, אובייקטים מקומיים ועוד אלמנטים שנוצרו עבור הסימולטור, גם ל FS9 וגם ל FSX. לתומר חיים יש מאגר ענק, בפורומים ראיתי עוד כל מיני הוצאת כאלו ואחרות של מנחתים, לחיל האוויר הווירטואלי מתחיל להתגבש מאגר נחמד, ועוד כל מיני קבצים שמרוכזים ב AVSIM והסביבה. צריך לעשות סדר. בעיקר לקראת חדר הבקרה ולקראת הטייסים הזרים. ברגע שטייס זר או אפילו טייס ישראלי חדש מקבל רשימה נוחה של כל הסינרים באתר , זה בהחלט יכול למשוך תנועה לאזורים פחות עמוסים בארץ אשמח לקבל עזרה והכוונה ללינקים בשירשור הזה, תודה.
Nir Levi פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 מה הבעיה במאגר שיש באתר של תומר חיים? הוא פשוט צריך לעדכן אותו בפוטורילים שהוא יוצר.
Amir Paz פורסם דצמבר 7, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 מה הבעיה במאגר שיש באתר של תומר חיים?הוא פשוט צריך לעדכן אותו בפוטורילים שהוא יוצר. יש שם הכל ל fs9? שדות צבאיים ? מנחתים שכל מיני חברים עשו פה לאזמים?
Nir Levi פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 מה הבעיה במאגר שיש באתר של תומר חיים?הוא פשוט צריך לעדכן אותו בפוטורילים שהוא יוצר. יש שם הכל ל fs9? שדות צבאיים ? מנחתים שכל מיני חברים עשו פה לאזמים? אפשר לבקש ממנו לארגן את מה שאין. גם אם אין אני חושב שחסרים מעט מאוד דברים. בכל מקרה, אתה מוזמן לראות בעצמך: http://virtual-flight.com/links2004.htm
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 7, 2011 דיווח פורסם דצמבר 7, 2011 זה מה שידוע לי היום על FSX: FSAddon David_R LLBG X v2 Free LLBG AFCAD v2 Tel-Aviv Photoreal objects Rishon Photoreal objects Netanya Photoreal objects Hadera Photoreal objects Zichron Photoreal objects Atlit Photoreal objects Haifa Photoreal objects Hachula Photoreal objects Megido Photoreal objects Herzelia FSX (includes photoreal) ISP Haifa Airport ISP Rosh Pina LLIB ISP Eilat X v100 + world scenery fix + LC fix LLDL - Dalton X Kiryat Shmona X Teiman LLBS FSX Megido Wish Pik LLFK FSX LLEY Ein Yahav LLMZ Metzada X LLYO - Yotvata Mitzpe Ramon LLCL_CycloneX Habonim QtziotX EliazX Jiptlik X Shitim Sde Boker Ein Vered Plugot Rishon Le-Zion Moshav Yonatan LL1B Arad LLSD mod CVFR Waypoints (תוספת נקודות CVFR ל- GPS) ח"א: ISP Hatzerim AB + Photoreal LL59 Palmahim AB + Photoreal LLRD Ramat David AB LLNV Nevatim AB LLRM Ramon AB LLHS Hatzor AB LLEK TelNof AB LLYN AB מספר קבצים שלא ממש ברור אם בשימוש או לא: מנחת הכנסת LLKN מנחת חרמון LLHM בסיס מרום גולן LLMO עובדה ישן של אילן LLOV פוטורילים נוספים וסינרים נוספים של ח"א?
Amir Paz פורסם דצמבר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 ניר תודה על הלינק. משה, תודה, נראה לי שהחוסר היחידי ברשימה זה חיל אוויר. אם מישהו רואה עוד חוסרים ל FSX - נא לציין. מה לגבי FS9 ?
Etai Charit פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 שאלה תיאורטית - האם ריכוז כמה סינריים לכדי סינרי אחד - ישפר ביצועים ואולי יצמצם באחוזון מסויים את הקריסות? אגב, ברכות על היוזמה והארגון. באמת כל הכבוד. אמיר ח"ח עצום, ולכל צוות החטיבה והעוזרים הנלווים.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 משה, תודה, נראה לי שהחוסר היחידי ברשימה זה חיל אוויר. אמיר, אני לא בטוח שאני מבין מה אתה אומר שחסר (בוקר, ואני קצת חולה אז סליחה). ברשימה שלי בסיסי חיל האויר הם אלו: LL59 Palmahim AB LLRD Ramat David AB LLNV Nevatim AB LLRM Ramon AB ISP Hatzerim AB האם יש עוד סינרים של בסיסי החיל ל- FSX שלא רשומים אצלי, או שאתה מתכוון שחמשת השדות האלו חסרים במאגר של תומר?
Amir Paz פורסם דצמבר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 טעות שלי. פספסתי. אבל בנוסף - ראיתי שירשורים חדשים בפורום חיל האוויר הווירטואלי לגבי סינרים שיצאו ממש עכשיו לכמה מבסיסי חיל האוויר, צריך לבדוק גרסאות.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 משה, אני לא סגור על זה ב100% אבל נראה לי שגני עם כבר כלול בגרסא החדשה של הלנדקלאס ואם זה לא אז אני יכול להוציא עדכון לקראת החד"ב שזה כבר יהיה בפנים עם עוד כמה אובייקטים שתומר שלח לי כדי להקל על ההתקנה
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 אמיר זה מה שיש (לי אישית) ל-FS9: מאשים, לנדקלאסים, פוטוריאלים ואובייקטים: Israel Landclass North v1 Israel Landclass Negev v2 Israel Landclass Objects - Pack1 Israel SRTM 90m Mesh Ver. 1.0 FS2004 Metropolitan Tel-Aviv v1.01 Tel Aviv Photoreal v2 Objects Jerusalem Objects Orot Rabin CVFR Rishon LeZion + Airfield LLRS.zip (ממה שבדקתי יש בעיות בסימולטור לאחר התקנת הקובץ). תוספת טקסטורת מסלול של תומר חיים להרצליה. תוספת טקסטורת מסלול של תומר חיים לשדה דוב. שדות תעופה: Ben Gurion Airport LLBG - נתב"ג 2006 + העדכונים שיצאו אליו (לדוגמא הפרסומת של תנובה במקום Nokia). Eilat Airport LLET v2 + Photoreal v2 + העדכון של רן לשדה. Haifa Airport LLHA v1.01 + Haifa VFR v1 Herzlia Airport LLHZ v2 + Photoreal v2 + Herzlia PSM (ה-PSM זהו עדכון עצים של תומר חיים לסביבה של שדה התעופה הרצליה). Ovda AB Airport LLOV + FIX Rosh Pina Ben-Yaakov Airport LLIB v2.1 Sde Dov Airport LLSD v3 Jerusalem and Judea LLJR v1.01 מנחתים: Arad Airfield LLAR v2 Beer-Sheba Teyman Airfield LLBS v2 Eyn-Yahav Airfield LLEY Fik Airfield LLFK Habonim Airfield LLBO Kiryat-Shmona Airfield LLKS v2 Meggido Airfield LLMG Metzada Airfield LLMZ v3 Yotvata Airfield LLYO סינרים צבאיים: Tel-Nof Airbase v1 Ramon Airbase v1 Ramat-David Airbase v2 Palmahim Airbase v1 Nevatim Airbase v1 Hatzor Airbase v2 Hatzerim Airbase v1
Liam Koshrovski פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 ^ מאיפה הורדת את ראשון? CVFR והשדה עצמו?
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 אני לא זוכר. כנראה שאבסים. בכל מקרה הקובץ ישן, הוא יוצר כפילויות (לדוגמא חיריה) ותוואי שטח לא הגיוניים; אך מנגד מוסיף גם את הפארק הסופרלנד וכמה אובייקטים במנחת ראשון. אישית אני לא משתמש בסינרי/קובץ.
lanisomer פורסם דצמבר 8, 2011 דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 יש עוד כמה בסיסים שיוצרו ל FS9 אבל אני לא בטוח איפה ראיתי את זה... אני ימצא מחר
Amir Paz פורסם דצמבר 8, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 8, 2011 חבר'ה תודה רבה, אני ארכז לינקים לסינרים שכתבתם כאן ובהמשך נעלה אותם לאתר החטיבה.
Ben Bezalel פורסם דצמבר 9, 2011 דיווח פורסם דצמבר 9, 2011 משה, מאיפה הסינרי לשדה בוקר,שוטים ועין ורד?האם זה כלול בלאנדקלאס?
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 9, 2011 דיווח פורסם דצמבר 9, 2011 משה,מאיפה הסינרי לשדה בוקר,שוטים ועין ורד?האם זה כלול בלאנדקלאס? לא... זה פורסם בזמנו בפורום. אם יהיה עדכון של לנדקלאס לקראת החד"ב אני מקווה ומאמין שעידו יפרסם אילו שדות או אובייקטים כלולים בו ככה שנוכל לקצר את הרשימה יוזמה מבורכת, תודה לכולם!
lanisomer פורסם דצמבר 9, 2011 דיווח פורסם דצמבר 9, 2011 אוקיי מצאתי סינרים נוספים: Hatzor AB v1 Ramon AB v1 Hatzerim AB v1 Tel-Nof AB v1.2 Ramad-David AB v1.1 Ben-Gurion AFCAD2 Sde-Dov AFCAD2 Ovda AB AFCAD2 זה מכאן: http://www.freewebs.com/israscen/downloads.htm
Yoav Hahamo פורסם דצמבר 9, 2011 דיווח פורסם דצמבר 9, 2011 עומר ישנם עוד סינרים צבאיים וגירסאות מעודכנות יותר; אני עורך את הודעתי ומוסיף אותם.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 9, 2011 דיווח פורסם דצמבר 9, 2011 טעות שלי. פספסתי. אבל בנוסף - ראיתי שירשורים חדשים בפורום חיל האוויר הווירטואלי לגבי סינרים שיצאו ממש עכשיו לכמה מבסיסי חיל האוויר, צריך לבדוק גרסאות. מה הסיפור הזה שחיל האויר הוירטואלי לא משתף את כל החטיבה בסינרים שהוא יוצר? אתה יכול בבקשה לטפל בעניין הזה? העם דורש צדק סינריתי
Ben Bezalel פורסם דצמבר 10, 2011 דיווח פורסם דצמבר 10, 2011 משה,מאיפה הסינרי לשדה בוקר,שוטים ועין ורד?האם זה כלול בלאנדקלאס? לא... זה פורסם בזמנו בפורום. אם יהיה עדכון של לנדקלאס לקראת החד"ב אני מקווה ומאמין שעידו יפרסם אילו שדות או אובייקטים כלולים בו ככה שנוכל לקצר את הרשימה יוזמה מבורכת, תודה לכולם! איפה אני יכול למצוא את זה?
Muli Ivanir פורסם דצמבר 10, 2011 דיווח פורסם דצמבר 10, 2011 http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... 7%99%D7%9D
Ben Bezalel פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 משה האם תוכל לעלות את הסמינרים הבאים : עין ורד פלוגות מושב יונתן