Muli Ivanir פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 משה האם תוכל לעלות את הסמינרים הבאים :עין ורד פלוגות מושב יונתן http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... &view=next
Ben Bezalel פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 משה האם תוכל לעלות את הסמינרים הבאים :עין ורד פלוגות מושב יונתן http://www.vatil.org.il/vatil/board/vie ... &view=next ' זה לfsx?
Muli Ivanir פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 לא חושב. אבל לפי הרשימה של משה, זה תואם בדיוק. כנראה שזה זה. עשיתי חיפוש אינטנסיבי, בשיטת החיפוש הבדוקה של הפורום-עמוד עמוד. זה היחיד שיש. שיטים ושדה בוקר שנתתי לך את הקישור קודם לכן הם ל-FSX. חפש גם כאן: http://www.preflight.us/HE/ftopicp-127810.html#127810 תראה אם יש שם איזשהו משהו מעניין שאין לך עדיין.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 מושב יונתן לא טוב ל-X, יש סינרי של ח"א LLYN AB שהוא טוב ויפה
Muli Ivanir פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 מושב יונתן לא טוב ל-X, יש סינרי של ח"א LLYN AB שהוא טוב ויפה מאיפה משיגים? לא פורסם כזה בפורום, עברתי כמעט על כל ההודעות אחת אחת..
Shoval Cohen פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 מושב יונתן לא טוב ל-X, יש סינרי של ח"א LLYN AB שהוא טוב ויפה מאיפה משיגים? לא פורסם כזה בפורום, עברתי כמעט על כל ההודעות אחת אחת.. יהנותן הוא סינרי זמני שבניתי למבצע של חיל האוויר בזמנו. הוא לא רשמי, בסה"כ מסלול וחניה אם אני זוכר נכון. לכן אין כרגע מה לשחרר מסלול פשוט - ח"א עובד על כל הרמה, שיצא נשחרר. אגב משה, אני שלחתי לך אותו?
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 צריך קשרים מולי, ככה זה עובד כאן היום זמנים חדשים.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 מושב יונתן לא טוב ל-X, יש סינרי של ח"א LLYN AB שהוא טוב ויפה מאיפה משיגים? לא פורסם כזה בפורום, עברתי כמעט על כל ההודעות אחת אחת.. יהנותן הוא סינרי זמני שבניתי למבצע של חיל האוויר בזמנו. הוא לא רשמי, בסה"כ מסלול וחניה אם אני זוכר נכון. לכן אין כרגע מה לשחרר מסלול פשוט - ח"א עובד על כל הרמה, שיצא נשחרר. אגב משה, אני שלחתי לך אותו? לא, אבל אני אשמח מאד לקבל את כל מה שעדיין לא שלחת לי :wink:
Muli Ivanir פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 צריך קשרים מולי, ככה זה עובד כאן היום זמנים חדשים.חבל :cry: פעם הספיק AVSIM וריכוז הסינרים היה מיידי(גם לזרים) על פילטר Israel.
Ohad Shalev פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 צריך קשרים מולי, ככה זה עובד כאן היום זמנים חדשים. שחס ושלום הקשרים האלו לא ישרפו אחרת באמת יהיה מצער ונחזור לזמנים הישנים כמו שדברים עבדו פעם עוד לפני AVSIM. :wink:
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 צריך קשרים מולי, ככה זה עובד כאן היום זמנים חדשים. שחס ושלום הקשרים האלו לא ישרפו אחרת באמת יהיה מצער ונחזור לזמנים הישנים כמו שדברים עבדו פעם עוד לפני AVSIM. :wink: מזלי שעוד לא טסתי אז כשהתחלתי כבר הכל היה "באבסים" (ולקח לי זמן להבין שהכוונה ל- AVSIM)... עכשיו מילה של רצינות ודאגה עם כל הצחוק - בהמשך לשיחה שלנו אני מקווה שמישהו שם למעלה שם לב שהחטיבה מתפצלת לשני גושים, שייכים לח"א הוירטואלי או לא שייכים, עם פורומים שונים וממודרים ועכשיו גם סינרים ממודרים... לא בריא. אגב, אין לי פתרון אבל בשביל זה יש צוות
Elad Zeierman פורסם דצמבר 11, 2011 דיווח פורסם דצמבר 11, 2011 צריך קשרים מולי, ככה זה עובד כאן היום זמנים חדשים. שחס ושלום הקשרים האלו לא ישרפו אחרת באמת יהיה מצער ונחזור לזמנים הישנים כמו שדברים עבדו פעם עוד לפני AVSIM. :wink: מזלי שעוד לא טסתי אז כשהתחלתי כבר הכל היה "באבסים" (ולקח לי זמן להבין שהכוונה ל- AVSIM)... עכשיו מילה של רצינות ודאגה עם כל הצחוק - בהמשך לשיחה שלנו אני מקווה שמישהו שם למעלה שם לב שהחטיבה מתפצלת לשני גושים, שייכים לח"א הוירטואלי או לא שייכים, עם פורומים שונים וממודרים ועכשיו גם סינרים ממודרים... לא בריא. אגב, אין לי פתרון אבל בשביל זה יש צוות אם רק בזה היה הפיצול ניחה...... :roll:
Adam Waiser פורסם דצמבר 12, 2011 דיווח פורסם דצמבר 12, 2011 )...עכשיו מילה של רצינות ודאגה עם כל הצחוק - בהמשך לשיחה שלנו אני מקווה שמישהו שם למעלה שם לב שהחטיבה מתפצלת לשני גושים, שייכים לח"א הוירטואלי או לא שייכים, עם פורומים שונים וממודרים ועכשיו גם סינרים ממודרים... לא בריא. אגב, אין לי פתרון אבל בשביל זה יש צוות as real as it gets :roll:
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 12, 2011 דיווח פורסם דצמבר 12, 2011 )...עכשיו מילה של רצינות ודאגה עם כל הצחוק - בהמשך לשיחה שלנו אני מקווה שמישהו שם למעלה שם לב שהחטיבה מתפצלת לשני גושים, שייכים לח"א הוירטואלי או לא שייכים, עם פורומים שונים וממודרים ועכשיו גם סינרים ממודרים... לא בריא. אגב, אין לי פתרון אבל בשביל זה יש צוות as real as it gets :roll: אה?
Adam Waiser פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 )...עכשיו מילה של רצינות ודאגה עם כל הצחוק - בהמשך לשיחה שלנו אני מקווה שמישהו שם למעלה שם לב שהחטיבה מתפצלת לשני גושים, שייכים לח"א הוירטואלי או לא שייכים, עם פורומים שונים וממודרים ועכשיו גם סינרים ממודרים... לא בריא. אגב, אין לי פתרון אבל בשביל זה יש צוות as real as it gets :roll: אה? נו אתה יודע... חיל האוויר והיחס שהוא זוכה לו.... לא יודע כמה זה אוחז במציאות החטיבתית כרגע אבל ראוי בכל מקרה לשמור על פרופורציות ולהזהר מהתבדלות של גוף כזה או אחר.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 נו אתה יודע... חיל האוויר והיחס שהוא זוכה לו.... לא יודע כמה זה אוחז במציאות החטיבתית כרגע אבל ראוי בכל מקרה לשמור על פרופורציות ולהזהר מהתבדלות של גוף כזה או אחר. כן נו... תודה על ההסבר. חשבתי שהתכוונת לזה אבל לא הייתי בטוח. יש שם כמה דברים אבסורדים כמו סיווגים ביטחוניים וירטואליים ("יש לנו פוטו מסווג, אז רק לנו מותר להשתמש בו" ודברים דומים, עלק פורום ח"א בואטיל הוא עם סיווג כי הוא חסום לאחרים). קיצר הבנתי שיש דיונים סוערים על זה אז ניתן להם את ה- space להגיע להחלטות. מזכיר לי את האקשן שהיה לנו, מזל שעברנו את זה . בתאכלס אני לא מחובר לח"א ואין לי תואר של פילדמרשל וירטואלי אבל הבנתי שיש להם פוטו של איזורים בארץ שעדיין לא יצאו באופן רשמי, ואם זה בחסות החטיבה אז שיהיה פתוח לחטיבה... לא ככה? עוד מעט ישימו עוד כפתור לתרומות למעלה "Donate to vIAF Only" :mrgreen:
Elad Zeierman פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 נו אתה יודע... חיל האוויר והיחס שהוא זוכה לו.... לא יודע כמה זה אוחז במציאות החטיבתית כרגע אבל ראוי בכל מקרה לשמור על פרופורציות ולהזהר מהתבדלות של גוף כזה או אחר. כן נו... תודה על ההסבר. חשבתי שהתכוונת לזה אבל לא הייתי בטוח. יש שם כמה דברים אבסורדים כמו סיווגים ביטחוניים וירטואליים ("יש לנו פוטו מסווג, אז רק לנו מותר להשתמש בו" ודברים דומים, עלק פורום ח"א בואטיל הוא עם סיווג כי הוא חסום לאחרים). קיצר הבנתי שיש דיונים סוערים על זה אז ניתן להם את ה- space להגיע להחלטות. מזכיר לי את האקשן שהיה לנו, מזל שעברנו את זה . בתאכלס אני לא מחובר לח"א ואין לי תואר של פילדמרשל וירטואלי אבל הבנתי שיש להם פוטו של איזורים בארץ שעדיין לא יצאו באופן רשמי, ואם זה בחסות החטיבה אז שיהיה פתוח לחטיבה... לא ככה? עוד מעט ישימו עוד כפתור לתרומות למעלה "Donate to vIAF Only" :mrgreen: אל תשכח שאתה תורם רק לרשום באזור ההערות "בהצדעה".
Ohad Shalev פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 חבר'ה בואו נרגע פה מעט. אף אחד מאיתנו לא היה רוצה שיסתובב לו ברחבי האינטרנט סינרים שמבוסס על מידע סודי שלא אמור להימצא ברשת. חברי חיה"א הוירטואלי לא חשופים לסינרים אלו גם כן. משה אני חושב שהייתי מספיק ברור בשיחה הפרטית בנינו והברתי לך את העניין במלואו. כולי אכזבה על כך שאתה לא בוחר לומר אמת מול כלל החטיבה. כנראה שאני צריך להבהיר את הנושא מול כלל החטיבה - שום סינרי\מסמך\תוכנית\WHATEVER לא ישוחרר לציבור הפנימי בחיל האויר הוירטואלי ו\או לציבור חברי החטיבה אם לדעתנו הוא עובר על חוקי בטחון המדינה (ויש מספר אנשים שמבינים בתחום ובודקים את הנושא לעומק טרם כל שחרור). להדיוטות - אין שום סינרי שיש לחברי חיל האויר ולא שוחרר לחטיבה. פורומים סגורים (בואו נקרא לילד בשמו - פורום סגור הוא לא פורום "ממודר" כלשונכם) יש גם ל-IFS, הדרכות פקחים, צוות החטיבה, פורום ניהול פרוייקט אלעל ועוד ועוד. הם נועדו לתת מענה אירגוני לכל אירגון וקבוצה סגורה תחת קורת גג אחת של פורום VATIL - הרעיון הוא לרכז גופים לפעילות בפורום ולא להרחיק אותם. לא שמעתי אתכם זועקים לשמיים כשרק חברי שת"פ אלעל זכו לביקור בפורום פרוייקט אלעל או שהם זכו לטיסות לאילת. צודקים שכחתי - רובכם הייתם חברים בו - אינטרסנטי משהו מבחינתכם לא? אני מאוד מאוד מאוכזב מחברים כאלו ואחרים, דיי קבועים למען האמת, אשר כל עת שיש ביכולת לפגוע, לגרום נזק ולעורר סלידה בקרב חברי החטיבה לעבר חיל האויר הוירטואלי הם עושים זאת - גם כשהם בכלל לא בדקו את הנושא לעומק ואין להם מושג על מה הם מדברים. כל מה שתתרמו\תרמתם לא שווה כלום ברגע שאתם מעודדים חרחורי ריב ומלחמה ע"ג הפורום בין חברי חטיבה.
Adam Waiser פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 אף אחד לא מנסה לגרום נזק ואין מה להתעצבן. אני אישית לא מכיר מבפנים את פעילות חיל האוויר, אני מאד בעדה וחושב שהיא מוסיפה הרבה חיים לחטיבה ולרשת וטוב שכך. מה שכן, כצופה מהצד מתקבלת הרגשה לעתים שלוקחים את העסק יותר מדי ברצינות גם לכיוונים שפוגעים בתחושת היחד והעשייה המשותפת ונראים (שוב, לצופה מהצד בלבד) כאילו זה הולך לכיוון של שני גופים גדולים שלפעמים "מתנגשים": חיל אוויר ושאר החטיבה. כל שאמרתי הוא שצריך להיזהר שלא כמו ב"אמיתי" פעילות החייל לא תצא מפרופורציות ותאפיל על שאר הדברים שקורים כאן. סליחה אם עוררתי כאן מהומת אלוהים, בכל מקרה זה לא שווה את הריב.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 משה אני חושב שהייתי מספיק ברור בשיחה הפרטית בנינו והברתי לך את העניין במלואו. כולי אכזבה על כך שאתה לא בוחר לומר אמת מול כלל החטיבה. התחלנו ללכלך? משהו בוער על הראש? לא נראה לי שציתתי אותך :roll: את מה שהיה לי להגיד לך אמרתי והוא נשאר בגדר שיחה פרטית
Ohad Shalev פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 בכלל לא לכלוך. רק עובדות. אמירת אמת היא נר לרגלי ככה חונכתי ואלו ערכי - יכול להיות שאכן זהו הדבר שבוער לי על הראש. בניגוד לאחרים, ככל הנראה. היה פעם מנהיג דגול שאמר משפט שאני מאוד מתחבר אליו והוא מאוד מתאים לסיטואציה: "מדי פעם אנשים נתקלים באמת, אך רובם תופסים את עצמם וממהרים לדרכם כאילו דבר לא קרה." לאותו מנהיג קראו וינסטון צ'רציל. ממליץ שתשב עם עצמך ותנסה להבין מדוע, למרות כל ההסברים שקיבלת גם ממני וגם מאחרים, אתה בוחר להצית את האש בפורום - למרות שאתה יודע שהדברים שאתה כותב אינם נכונים. דבר זה לא נוגע אלי או לאחרים אלא נטו לעצמך. כל שאר הנגררים - מציע שתלמדו את הנושא לעומק לפני שאתם קופצים בראש ובסוף נגררים לויכוחי סרק בגלל עודף אגו. אדם, הבנתי את דבריך, כאדם מהצד אתה מדבר עם המון דעות קדומות על התנהלות כזו או אחרת ותחושה כזו או אחרת. האם התחושות האלו הן השלכה שלך על המציאות או המציאות כפי שהיא? לדעתי אתה משליך מדעתך על הרגשתך ולא ההפך נסה להתנתק מהדעות הקדומות ולנסות לצלול ולהבין באמת את מהות חיל האויר ואת תרומתו לחטיבה. ההמלצה האחרונה היא לא רק לאדם אלא לכל המפקפקים למינהם.
Etai Charit פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 אני מתנגד מהנחרצים ביותר ל'מידור' תוכנה בין ח"א לבין שאר החטיבה, ואת דעה זו ודומות לה אני דואג להפגין בערוצים המקובלים והיעילים לעשייה ולא רק בסגנון ריבים ועוקצנות בפורום ראשי בדיבור ארטילאי ללא בסיס מוצק. אני מאמין שזו זכותו של גוף כזה לשמור לעצמו על דברים מסויימים רק לחברים בו, למרות התנגדותי למימוש המידור הזה בתחומים מסויימים (לעומת תחומים אחרים - לא אכנס לזה). זו אחת הפריבילגיות שבאפשרות אותו גוף להעניק לשייכים לו ולתורמים לו, וכן - גם כאמצעי שיווקי לטובתו. אם ואיך לממש את זה - דיון אחר, עמוק יותר ולמי שבאמת יודע על מה מדובר, כאמור לא ראוי לשלוח חיצים בלי לדעת את התמונה המלאה. לגיטימי ואף חובה שיהיו כאלה דברים, אחרת למה להיות חבר באותו גוף, כשאפשר לשבת בטריבונה וליהנות מעמל אחרים? מילא להנות מעמל של אחרים, אך נניח שפלוני הוציא סינרי ובחר לשתף בו רק את חברי חיל האוויר הווירטואלי. מי אני שאשב ואתלונן על זה? עזרתי בעשייה? בבניית הסינרי? עשיתי משהו? במקרה הזה לא, אז אני יכול לבקש יפה ולקוות לטוב. כל דבר מעבר לכך - חוצפה. פלוני עשה, פלוני יחליט עם מי לשתף את היצירה שלו. זו זכותו של פלוני לשתף בעשייה שלו את מי שהוא בוחר, ואם הוא בוחר להעניק לח"א את הזכות אם לשתף או לא - זכותו של ח"א כגוף להשתמש בשיתוף הסינרי כאמצעי שיווקי למשיכת חיילים. אפשר גם שלא - כאמור עמדתי היא לשתף את הכלל - אך זו זכות שחשוב שהציבור יכיר בה. שוב - ברמת הערכים והזכויות של פלוני למי הוא מאשר לשתף את הסינרי שהוא עבד עליו. כל הנ"ל - ברמה התיאורטית והערכית - זה משהו שלא קורה בפועל. אולי בין משתמשים פרטיים, לא בין חיל האוויר כגוף לבין שאר ואטיל. עוקצנות שאינה במקומה. וגם להומור יש גבול, כשהוא בא על חשבון אחרים. אחרים אלה, תהיו בטוחים, מתקטשים אין סוף על הסוגיות האלה.
Elad Zeierman פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 אוהד מכל מה שכתבת יש בעיה רק עם משהו אחד, שת"פ אלעל, IFS ,פורום פקחים וכו'.... סוג של פעילויות שמסונפים לחטיבה בגלל אופי פעילותם וכפופים אליהם. ח"א האוויר הוירטואלי בסופו של יום הוא חברה ורטואלית לכל דבר, במידה ומחר איזה ילד מ FXP ירצה להקים חברה ורטואלית אזרחית האם הוא יקבל את התמיכה מהחטיבה בדיוק באותו אופן? פורום סגור, נציגים מצוות החטיבה בתוך המערכת, טקס משותף עם IFS (אולי מכאן באות התחושות של אדם), עשרות לשכות מפוארות בשרת הטים ספיק של החטיבה, כתיבת נהלים פיקוח מיוחדים( שיגיע היום שאני כפקח יסכים ללמוד אותם שמישהו יאשפז אותי בבאר יעקב), בזמן שפקחים לא מבינים למה צריך להכניס מטוס פנים ארצי לחניה ללא שרוול? היה טקס גרזנדיוזי שפורסם כארוע כמו שמזמן לא היה ובשורה התחתונה את ה P1 של ווטסים כמוני ובטוח עוד אחרים עשיתי בגולה באיזה חברה קקיונית של 5000 טייסים, ואנחנו עם חברה ורטואלית אזרחית אחת. אישית ודעותי ידועות לא ראיתי איזה דברים חיוביים יש בגוף כח"א לטובת הטייסים ברשת תעופה אזרחית בעוד שבמה שאמור להיות ההארדקור של הרשת אנחנו הרבה מאחור, בעיקר בתקופה שמיום ליום אני רואה יותר ויותר שמות ישראלים שחלקם היו כאן וחלקם לא מפקחים בשדות זרים במקום כאן. השורה התחתונה איפה התרומה כאן לחטיבה? במה זה קידם את החטיבה? חוץ מיזה שפקח יראה כמה F16 פעם בכמה ימים מפדללים בדאווין של אייסים בנוסף לכמה ססנות ובואינגים ר"ל?
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 אוהד, אתה יודע שאני מכבד אותך ומעריך את פועלך אבל המסקנה היחידה שלי היא שאתה כרגע כנראה עומד על הראש, כי רק ככה אפשר להסביר את התופעה שמה שבוער לך על הראש ממיס את הנר לרגליך אני לא מנסה להבעיר את הפורום ואני בעד חיל האויר אני רק חוזר ומדגיש שאתם לא צריכים (ולדעתי זה גם לא ממש אתי) לשמור לעצמכם חומרים ובכללם יצירות כדי למשוך אליכם כח אדם או חניכים. מעבר לזה אני מקפיד לשמור על כבודך ומקווה שהיחס ישאר הדדי.