Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 חזרה לנושא, מולי היה אצלי אתמול ומצאנו אצלו סינרי יפה מאד של ערד, עדכנתי אותו ברשימה שלי בעמוד הראשון.
Idan Traub פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 עם כל הכבוד ויש כבוד הגזמתם! גם אני רוצה את כל הסינרים שניתן להשיג. מה לעשות שלא ניתן להשיג את כולם. אף אחד פה לא התרעם על כך שבשביל לטוס בבן גוריון באיכות הטובה ביותר צריך לשלם כסף. ועוד כסף אמיתי שהושג כתמורה לשעות עבודה בעולם האמיתי. למה אף אחד לא התרעם? כי זכותו של דוד לדרוש תגמול ראוי לעבודתו ולהשקעתו. אותו דבר פה. אנשים ישבו השקיעו ותרמו. זכותם לבחור את הדרך המקובלת עליהם לקבל תגמול לעבודתם. אצל חלק זה התגמול שבנתינה ואצל חלק זה הידעה שסינרי זה קידם את הארגון לו הם שותפים ורוצים לקדמו. משה ניסתי להסביר לך שלשום שהתחלתם לטפס על עץ גבוה וחסר שורשים. חבל. לא כל צריף שחיל האוויר שם על קובץ BGL צריך להיות מופץ. ולא צריך לעשות עיניין מכל דבר כמו שלא כל DLL משוכלל של עיט פורסם בזמנו ושלל דברים שנעשו מאחורי הקלעים ולצערי נפלו ליפני שראו אור. אין קשר בין חיל האוויר לבין הירידה האחרונה בנפח התנועה האזרחי. חיל האוויר כולו הוא בסביבות ה15 איש. באל-על ווירטואל רשומים מעל 300 איש. אם רק עשרה אחוזים מאותם רשומים יגיעו לאירוע שבועי יהיה פקק תנועה בנתב"ג. אני מציע לבדוק מה קרה שחטיבה של עשרות רבות של אנשים מפילה את הירידה בביצועים שלה על מספר אנשים קטן ממספר אצבעותיו של אדם. במקום להשקיע בפיתוח התחום האזרחי אתם בוחרים להשמיץ ולחסל את ה"מתחרה". אך צר לי. איננו מתחרים כי אינני מנוע מאף אחד לטוס בבואינג או בססנה. לסיכום קצת פרופורציה ובדק בית על מה באמת גרם לירידה בביצועים. חיל האוויר או מחדלים וכשלים אחרים שגרמו לאנשים טובים לחפש אלטרנטיבות. נ"ב. יש סינרי אחד שעצם השימוש בו שנוי במחלוקת. וזה גם הוסבר לך ואף רשמת פה שזה הוסבר לך. אז למה אתה ממשיך לדוש בנושא?
zvi rodes פורסם דצמבר 14, 2011 דיווח פורסם דצמבר 14, 2011 חברים יקרים,אני יושב וקורא את השירשורים :shock: ,איזה יופי :mrgreen: ,איזה מילים :wink: ,הקיטור פורץ והחיצים נורים לכל עבר :oops: ,אולי כדאי להעיף מבט ככה על הדרך לעבר SERVINFO ? :idea: :idea: :idea: לא במוצ"ש ,באמצע השבוע, אולי ילחש באוזנכם ,הגזמתם?
Amir Paz פורסם דצמבר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 15, 2011 חבר'ה, אל תשרפו את השירשור, הוא חשוב לעשייה פה. בוא נתמקד בעניין הסינרים, אני מאוד רוצה לפרסם את הלינקים. אנחנו חושבים כיצד לפעול עם סינרי שנחשב לבעייתי מבחינת בטחון מידע. סינרי שמפורסם בפורום חיל האוויר לא הופך אותו למוגן מבחינה בטחונית. אם סינרי פסול מבחינת החטיבה, הוא לא יופיע בשום ערוץ פירסומי, גם לא בפורומים סגורים. אם אדם מסויים מחליט להפיץ סינרי, משמע הפצה כללית. אם אדם מסויים לא רוצה להפיץ את הסינרי לכלל הקהילה, מקובל - אך שיעשה זאת בערוצים פרטיים (מסנג'ר, מייל) ולא על גבי VATIL.
Moshe Mizrahi פורסם דצמבר 15, 2011 דיווח פורסם דצמבר 15, 2011 טעות שלי. פספסתי. אבל בנוסף - ראיתי שירשורים חדשים בפורום חיל האוויר הווירטואלי לגבי סינרים שיצאו ממש עכשיו לכמה מבסיסי חיל האוויר, צריך לבדוק גרסאות. סינרי שמפורסם בפורום חיל האוויר לא הופך אותו למוגן מבחינה בטחונית. אם סינרי פסול מבחינת החטיבה, הוא לא יופיע בשום ערוץ פירסומי, גם לא בפורומים סגורים. תודה רבה אמיר, מבחינתי הפינה הזאת סגורה. אז איפה אפשר למצוא את אותם עדכונים שיצאו ממש עכשיו?
Amir Paz פורסם דצמבר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 15, 2011 אני לא יודע בדיוק. אני ראיתי פה ושם הודעות בחיל האוויר הווירטואלי. הרי מטרת העל של השירשור הזה היא לרכז את הכל בעמוד הורדות אחד (באתר החטיבה). הסינרי של רמון אמנם פורסם בפורום חיל האוויר, אבל כרגע מאחורי הקלעים חושבים איזו גישה לאמץ כאשר מודל סינרי דומה מאוד למציאות. במילים אחרות: האם לחתוך את העניין או להבליג.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 15, 2011 דיווח פורסם דצמבר 15, 2011 אז אולי כדאי שתשבו עם זה שבונה את הסינרי, "תמציאו" סינרי לשדה כמו שאיתי בזמנו הדריך אותי, אפילו דפיות מומצאות עשינו. יוצא לנו בסוף סינרי יפה שיכול לדמות פעילות אמיתית אבל לא פוגעים בשום בטחון שדה. למרות שהיום אני לא מבין מה הבעיה לעשות סינרי 1:1 לפי גוגל ארץ.
Amir Paz פורסם דצמבר 15, 2011 מחבר דיווח פורסם דצמבר 15, 2011 למרות שהיום אני לא מבין מה הבעיה לעשות סינרי 1:1 לפי גוגל ארץ. הבעייה מתחילה שאותו נער בן 15 כל כך מתלהב מהסיור האחרון ברמת דוד, ועכשיו הוא מחליט לבנות סינרי שהמודלים בו דומים למציאות - כלומר: דת"קים, עמדות ליין למסוקים ועוד. הוא מתחיל לצלם תמונות ומעלה את זה לפורום תמונות. תהיה בטוח שהוא עושה את הכל 1:1 ככל שניתן קרוב למציאות, כי הוא עדיין נלהב מהסיור האחרון שאח שלו סידר לו ברמת דוד.[ הסינרי זה הבסיס. מה שמפריע זה רמת הדייוק בסינרי מבינת מבנים ואיך הסינרי הזה מוצג כלפי חוץ (דוגמא: מחר חיל האוויר הווירטואלי מפרסם תדלוק חם בקצה מסלול XXX בחצור, בדיוק כמו באמיתי) אתה למעשה מייצר פלטפורמה לחיקוי קרוב יותר של המציאות. בדיוק כמו שבהתחלה היה סינרי בסיסי לב"ג, והיום בלי השלט של בנק הפועלים , אף אחד לא טס. כך את כל המוצר הזה ותגיד לי אם לדעתך אותו רמ"ד מחשוב בקריה יבין. בואו נהיה אמיתיים עם עצמנו. האם אותו יוצר סינרי שמתבסס על GOOGLE , לא משלב אלמנטים אחרים שהוא נחשף אליהם במציאות? דעתי היא שבטח שכן. אם ניתן למארק משוויץ לייצר סינרי על סמך GOOGLE , זה לא יהיה קרוב אפילו למה שהחבר'ה פה מייצרים.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 16, 2011 דיווח פורסם דצמבר 16, 2011 וזה מחזיר אותי למה שעשיתי אז עם חריט. אני יודע כמה שאתה למשל יכול להיות יצירתי (מנחת ימי מצדה). אז אם אתה נתקל במישהו שלקח יוזמה והתחיל לעבוד על סינרי אתה יכול לשרטט לו קווים מנחים לסינרי כדי שיהיה מאושר לשימוש VIAF. סה"כ היום עם ADE אפשר לעשות דברים יפים בכלום זמן.